Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
03-07-15 - 

Hoe werkt Paysafe?

Heb jij de Paysafecard in ons assortiment gezien en vraag je je nog altijd af wat voor een kaart het is en hoe deze werkt? Je bent niet de enige! We hebben veel vragen gehad van onze klanten over hoe de Paysafecard werkt.

De Paysafecard is een prepaid creditcard waarmee je veilig en snel online kunt betalen. Het is de opvolger van de Wallie-card. Het is net als Wallie, een populair betaalmiddel voor mensen die vaak producten of diensten kopen via het internet, zoals gamers.

Koop een Paysafecard en betaal vervolgens je online aankopen met de 16-cijferige code van deze prepaid creditcard. Paysafe is niet gekoppeld aan een bank of aan je persoonlijke gegevens. Zo blijft je privacy gewaarborgd! Nog meer weten? Lees dan snel verder.


Van Wallie naar Paysafe

Voor de Paysafecard was er de Wallie-card. Met deze kaart kon je veilig online betalen zonder je persoonlijke gegevens te gebruiken. Op deze manier kon je anoniem blijven bij betalingen. Wallie werd geïntroduceerd in 2003 en werd gebruikt in onder andere Nederland, België, Engeland, Duitsland en Zweden. In de zomer van 2011 werd de Wallie-card overgenomen door Paysafe dat ondertussen actief is in bijna 30 landen.

Hoe werkt PaySafe? Je leest er nu meer over op Beltegoed.nl

Hoe betaal ik online met Paysafe?

Het afrekenen met een Paysafecard is eenvoudig. Het enige wat je moet doen is de Paysafecard als betaalmethode selecteren bij de mogelijke betaalmethoden wanneer je een online bestelling wilt plaatsen. Vervolgens voer je de 16-cijferige code in om af te rekenen. Een andere manier is om te betalen is via je gebruikersnaam en wachtwoord. Hiervoor moet je je aanmelden bij ‘’My Paysafecard’’. Op dit account kun je jouw gekochte Paysafe codes inwisselen zodat je jouw gebruikersnaam en wachtwoord kunt gebruiken voor je betalingen. Het voordeel van online betalen met een Paysafecard is dat je geen persoonlijke informatie hoeft te geven. Zo wordt je privacy niet geschonden en blijft het 100% veilig.

Waar kan ik een Paysafecard online kopen?

Je kunt een Paysafecard in vele winkels kopen zoals supermarkten, postkantoren of tankstations. Maar je kunt ook heel gemakkelijk een Paysafecard online kopen! Dan hoef je de deur niet meer uit én je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de winkels. Wanneer je Paysafe online koopt, kun je eenvoudig afrekenen met bijvoorbeeld iDeal, Creditcard, PayPal of de telefoon. Bij Beltegoed.nl kun je kiezen uit diverse bedragen variërend van €10 tot €100.
Paysafecard online kopen


Terug naar het overzicht