Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
22-01-19 - 

Hoe werkt paysafe?

Een paysafecard van paysafe gebruiken

Paysafe en paysafecard gebruiken: hoe werkt dat? | Betalen met paysafecard uitgelegd


Wat is paysafe? Heb jij de paysafecard in ons assortiment gezien en vraag je je nog altijd af wat voor een kaart het is en waar je die voor kunt gebruiken? Je bent niet de enige! We hebben veel vragen gehad van onze klanten over hoe paysafe en de paysafecard werkt. We vertellen je er graag meer over, want op Beltegoed.nl kun je ook paysafe codes kopen.

Wat is paysafe en de paysafecard?

De paysafecard is een prepaid creditcard van paysafe waarmee je veilig en snel online kunt betalen. Het is de opvolger van de Wallie-card. Het is net als Wallie, een populair betaalmiddel voor mensen die vaak producten of diensten kopen via het internet, zoals gamers.

Paysafecard privacy

Koop een paysafecard en betaal vervolgens je online aankopen met de 16-cijferige code van deze prepaid creditcard. Paysafe is niet gekoppeld aan een bank of aan je persoonlijke gegevens. Zo blijft je privacy gewaarborgd! Paysafe is de meest gebruikte online prepaid credit card in Nederland.

Paysafecard gebruiken om online te betalen

Het afrekenen met een paysafecard is eenvoudig. Het enige wat je moet doen is de paysafecard als betaalmethode selecteren bij de mogelijke betaalmethoden wanneer je een online bestelling wilt plaatsen. Vervolgens voer je de 16-cijferige paysafe code in om af te rekenen.

Paysafecard online kopen

paysafecard inwisselen met een paysafe account

Een andere manier om te betalen is om een paysafe account aan te maken. Hiervoor moet je je aanmelden bij ‘’My paysafecard’’. Op dit account kun je jouw gekochte paysafe codes inwisselen zodat je jouw gebruikersnaam en wachtwoord kunt gebruiken voor je betalingen. Je hebt dus geen paysafe account nodig, maar het maakt het betalingsproces nog gemakkelijker.

Is paysafe veilig?

Het voordeel van online betalen met een paysafecard is dat je geen persoonlijke informatie hoeft door te geven. Zo wordt je privacy niet geschonden en blijft het 100% veilig. Een paysafecard is ook niet te hacken vanwege de vele technische veiligheidsvoorzieningen.

Wat kun je kopen met paysafecard?

Paysafe is dus een makkelijke, snelle en veilige manier van betalen, maar wat kun je allemaal kopen met een paysafecard? De producten en diensten die je kunt kopen met een paysafecard lopen zeer uiteen: games, entertainment, verscheidene internetdiensten, online dating services, digital wallets, opwaarderen, sociale media en nog veel meer. Bijna alles kun je kopen en/of betalen met een paysafecard.

Waar kan ik een paysafecard online kopen?

Je kunt een paysafecard in vele winkels kopen zoals supermarkten, postkantoren of tankstations. Maar je kunt ook heel gemakkelijk een paysafecard online kopen! Dan hoef je de deur niet meer uit én je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de winkels. Wanneer je paysafe online koopt, kun je eenvoudig afrekenen met bijvoorbeeld iDeal, Creditcard, PayPal of de telefoon. Bij Beltegoed.nl kun je een paysafe kaart kiezen van diverse bedragen variërend van €10 tot €100.

Van Wallie naar paysafe

Voor de paysafecard was er de Wallie-card. Met deze kaart kon je veilig online betalen zonder je persoonlijke gegevens te gebruiken. Op deze manier kon je anoniem blijven bij betalingen. Wallie werd geïntroduceerd in 2003 en werd gebruikt in onder andere Nederland, België, Engeland, Duitsland en Zweden. In de zomer van 2011 werd de Wallie-card overgenomen door paysafe dat ondertussen actief is in bijna 30 landen.

Disclaimer
NB: beltegoed.nl biedt enkel een platform dat je kunt gebruiken voor het aanschaffen van prepaid kaarten die worden aangeboden door verschillende aanbieders. De algemene voorwaarden van de aanbieder zijn altijd van toepassing op het product dat is gekocht via beltegoed.nl. Wij doen ons uiterste best om correcte informatie te verstrekken. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor de juistheid van deze informatie aangezien bijvoorbeeld bepaalde omstandigheden kunnen veranderen. Informatie die op het moment van publiceren juist was, kan hierdoor op een later tijdstip niet meer correct zijn.


Meer over prepaid credit cards


Terug naar het overzicht