Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Spotify Premium code

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van Spotify Premium
Spotify 10 eGift NL 10
€ 10,00Spotify Premium €10
Direct geleverd

Spotify 30 eGift NL 30
€ 30,00Spotify Premium €30
Direct geleverd

Spotify 60 eGift NL 60
€ 60,00Spotify Premium €60
Direct geleverd


Geen servicekosten

Koop nu Spotify Premium op Beltegoed.nl zónder servicekosten!

Spotify Premium code

Je Spotify cadeaukaart kopen doe je heel eenvoudig en snel bij Beltegoed.nl. De Spotify codes kun je inwisselen op de website Spotify.com. Kies een Spotify cadeaukaart van €10 of €30 en doorloop het bestelproces. Je voert de gevraagde gegevens in en rekent je bestelling af. Dit kan met diverse betaalmethoden zoals o.a. iDeal. De Spotify Premium code ontvang jij direct nadat de betaling is verwerkt. De Spotify Premium code kun je direct inwisselen zodat je geen moment zonder je favoriete muziek zit.
Veelgestelde Vragen
Je gebruikt de Spotify cadeaukaart om een Spotify Premium abonnement aan te schaffen of te verlengen. Non-stop luisteren naar muziek in HD kwaliteit, zonder dat de muziek wordt onderbroken door advertenties. Dat is Spotify Premium! Geniet van je favoriete nummers in de beste audiokwaliteit op ieder apparaat. Dit kan zowel online, maar ook offline! Zo heb je altijd de juiste muziek voor ieder moment bij de hand.

Gebruik de Spotify cadeaukaart van 10 euro om een maand lang gebruik te maken van alle voordelen die Spotify Premium met zich meebrengt. Met de Spotify cadeaukaart €30 kun je direct opwaarderen en drie maanden gebruik maken van het Spotify Premium abonnement.
Om je Spotify Premium Code in te wisselen heb je een Nederlands Spotify account nodig.
Je kunt je Spotify cadeaukaart op ieder device inwisselen via de website van Spotify. Hoe je dit doet? Volg deze stappen:

1. Ga naar spotify.com/redeem
2. Log in of maak een account aan
3. Voer de PIN code in die je hebt ontvangen (de code met letters)
3. Klik op ‘Doorgaan’

Spotify opwaarderen met kaart 

Nu kun je het tegoed van je Spotify cadeaukaart gebruiken om je account te upgraden naar Spotify Premium.
Je tegoed is 12 maanden geldig. Wanneer je je Nederlandse Spotify code in deze tijd niet hebt gebruikt, vervalt je tegoed. Je hebt dus ruim de tijd om je Spotify Premium code te verzilveren!
Het maakt niet uit of je Spotify wilt gebruiken op je laptop, tablet of via je mobiele telefoon, het kan op ieder apparaat dat online kan. Daar komt nog eens bij dat alle muziek ook offline beschikbaar is. De mogelijkheden van je Spotify Premium code zijn oneindig.

Algemene voorwaarden

Door gebruik te maken van deze PIN stemt u in met de volgende voorwaarden:
1. Deze PIN kan worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement als deze direct op spotify.com wordt gekocht en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (meer informatie over in aanmerking komen op www.spotify.com/gift-card).
2. Deze PIN kan niet voor contant geld of krediet verzilverd worden en kan niet geretourneerd of doorverkocht worden (uitgezonderd daar waar door de wet vereist).
3. Om de PIN te kunnen gebruiken moet u een Spotify-account hebben of u daarvoor laten registreren en u moet 13 jaar of ouder en woonachtig zijn in Nederland om u te registreren.
4. Dit is een kaart voor eenmalig gebruik: de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt in mindering gebracht op het moment van de verzilvering en incrementele verzilvering of incrementeel krediet is niet toegestaan.
5. Spotify is niet aansprakelijk voor verlies of schade die ontstaat door verloren, gestolen of op frauduleuze wijze verkregen PIN of gebruik zonder toestemming.
6. De volledige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op Spotify PIN vindt u op www.spotify.com/gift-card.
7. De Spotify-service is onderhevig aan de algemene voorwaarden van Spotify die u kunt vinden op www.spotify.com/legal/end-user-agreement
8. Deze PIN wordt geleverd door Spotify AB registratienummer 556703-7485
* Deze PIN kan worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement als deze direct op spotify.com wordt gekocht en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Cadeaubonnen, prepaid creditcards en beltegoed in Q3Aankomend kwartaal geld besparen? Ontdek al onze handige tips, waaronder het geb...
Lees meer2024-07-16

Onze top 5 luisterboeken-appsOntdek onze selectie van de 5 beste luisterboeken-apps van dit moment. En hoe je...
Lees meer2024-07-05

Apple Pay: alles wat je moet wetenWat is Apple Pay? Of ben je benieuwd hoe je Apple Pay instelt? Lees verder voor ...
Lees meer2024-06-28

Alles lezen