Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
23-02-23 - 

5 tips: vind je favoriete vakantieapp

Staat er binnenkort een vakantie op de planning? Of je nu van plan bent naar de zon, de sneeuw of een andere bestemming te vertrekken, naast voorpret komt er veel geregel bij kijken. Want hoe reis je makkelijk van A naar B, krijg je die nieuwe taal onder de knie of zorg je dat je binnen budget blijft? Met deze must-have reisapps hoef jij je geen zorgen meer te maken. Download snel jouw nieuwe favoriete vakantieapp, want een goede voorbereiding is het halve werk!
Vakantie app

1 | Hotel Tonight: de reisapp voor rustelozen


Je gaat er liever niet vanuit, maar het kan gebeuren: je mist je overstap en hebt halsoverkop een slaapadres nodig. Dan kun je natuurlijk op hoop van zegen jouw bestemming doorkruisen op zoek naar een hotel, maar met Hotel Tonight is dat niet nodig. Deze vakantieapp gaat voor jou op zoek naar een hotelkamer die nog dezelfde avond beschikbaar is. Zo weet je zeker dat je lekker slaapt – ook als dat avondje tafelen is uitgelopen.


2 | Citymapper: zonder stress van A naar B


Barcelona, Helsinki of Sarajevo: met Citymapper verken jij (Europese) steden als een local. Deze vakantieapp biedt een mooi overzicht van het openbaar vervoer in jouw vakantiestad. Doorkruis je bestemming moeiteloos per bus, tram of metro – of tik simpelweg op ‘ik wil naar huis’ en lig binnen no time in bed. Jouw reis was nog nooit zo ontspannen!


3 | Calm: de beste reisapp voor een rustige vlucht


Een meditatie-app in een lijstje met apps voor op reis, klopt dat wel? Zeker. Want hoe leuk op vakantie gaan ook is; vliegen is dat voor lang niet iedereen. Vind je het moeilijk om te ontspannen in het vliegtuig? Dan is Calm misschien iets voor jou. Met verschillende meditaties en geluiden sleept de app je door die vlucht. Een gedeelte daarvan is gratis en te downloaden voor als je geen verbinding hebt. Wel zo handig!


4 | Duolingo: vakantieapp voor taalliefhebbers


Spaans, Pools, Swahili of zelfs Klingon: welke taal ze ook spreken op je vakantieadres, Duolingo helpt je een handje. In korte hoofdstukken maak je kennis met de basis van wel 40 talen. Zo weet je binnen een paar lessen hoe je een brood bestelt of iemand de weg vraagt. Door de speelse opzet, kleurrijke karakters en grappige zinnen wordt leren een spelletje. Pas op: deze vakantieapp is verslavend.


5 | De Beltegoed.nl-app: snel en eenvoudig opwaarderen


Blijf verbonden met je dierbaren, waar je ook bent. Met de Beltegoed.nl-app waardeer je binnen een paar tikken beltegoed van verschillende providers op. Zo weet je zeker dat je mooie momenten kunt delen met de mensen waarvan je houdt. Maak je je meer zorgen om je uitgaven? Via de app bestel je ook makkelijk prepaid creditcards zodat je nooit meer een cent te veel uitgeeft. Reken veilig en vertrouwd af en ontvang je code binnen 30 seconden. Wel zo fijn als je onderweg bent!


Bonustips: vakantieapps voor een aangename reis


De 15 beste offline spelletjes voor je mobiel
Mobiele spelletjes zijn een goede manier om tijd te verdrijven. Ideaal dus als je uren onderweg bent. Maar wat nou als je geen internet hebt, bijvoorbeeld omdat je in het vliegtuig zit? Goed nieuws: voor deze spelletjes heb je geen internet nodig. En ze zijn nog leuk ook – of je nou jong of oud bent.

De 5 beste offline apps voor kinderen
Kinderen. Hoeveel we ook van ze houden, onderweg kunnen we ze soms beter even afleiden. Daarom hebben we de 5 beste offline apps voor kinderen voor je op een rijtje gezet, van boeken tot spelletjes. Deze apps zijn zowel leuk als leerzaam en daarmee compleet verantwoord. En een leuke bijkomstigheid: jij kunt je weer concentreren op de weg naar je vakantiebestemming.

De 8 beste offline muziek-apps
Stel je voor: je zit net in je favoriete nummer, het refrein begint en dan… zit je zonder wifi. Weg muziek! Dat wil je natuurlijk voorkomen. Bekijk daarom dit lijstje van offline muziek-apps eens. Je vindt er zowel gratis als betaalde opties. Zo heb je je favoriete muziek altijd binnen handbereik, zonder dat je kostbare data verspilt.


Terug naar het overzicht