Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
09-04-15 - 

Hi stopt als provider

hi-stopt-als-provider-zakenman

Hi stopt als provider


Heb jij Hi als provider? Dan heb je waarschijnlijk al persoonlijk bericht gehad dat het jongerenmerk van KPN na twintig jaar gaat stoppen als provider. Vanaf 1 mei 2015 wordt de stekker uit de virtuele provider (een aanbieder zonder eigen netwerk) getrokken. Klanten hoeven zich geen zorgen te maken, er verandert namelijk weinig en alles wordt automatisch omgezet naar KPN. Ook de werknemers van de 52 Hi-winkels hoeven niet bang te zijn want de meesten worden overgenomen door KPN. Op de website van beide providers vind je meer informatie over de omzetting van Hi naar KPN.

Waarom stopt Hi?


Hi is al bijna twintig jaar onderdeel van KPN maar het bedrijf vond het tijd om de stekker eruit te trekken. Sinds de introductie van 4G zijn de wensen en behoeften van de klanten van beide providers naar elkaar toegegroeid. Beide groepen geven aan het belangrijk te vinden om altijd en overal online te zijn. Dit kan bij Hi én KPN! Daarom heeft KPN besloten om de klanten van Hi over te nemen en het jongerenmerk te laten voor wat het is. Je kunt bij KPN dezelfde diensten en services verwachten als je bij Hi gewend bent.

Wat verandert er voor Hi klanten?


Voor de klanten verandert er niet zo heel veel nu Hi stopt. Alle klanten behouden hun eigen telefoonnummer en de kosten blijven hetzelfde. Daarnaast blijven bundels en contracten hetzelfde. Alle Hi klanten krijgen van KPN een cadeau. Wat het cadeau is, is afhankelijk van jouw type abonnement of prepaid aansluiting. Alle klanten ontvangen hier een persoonlijk bericht over. Voor de meesten zal dit een grotere databundel zijn. Tussen 23 april en 1 juli worden alle klanten van Hi overgezet naar KPN.

Heb je geen persoonlijk bericht gehad over het cadeau van KPN? Ga dan naar de website van Hi en log in op je account. Hier vind je jouw persoonlijke cadeau en kun je controleren of jouw abonnement of prepaid hetzelfde blijft.
KPN prepaid opwaarderen


Terug naar het overzicht