Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Hoe Werkt Het

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om je contract zonder opgaaf van redenen binnen veertien dagen na de aanvang van het contract te herroepen. Om je herroepingsrecht uit te oefenen, dien je contact met ons op te nemen middels een duidelijke verklaring (bijv. per post, fax of e-mail) over je besluit om het contract te herroepen. Je kunt gebruikmaken van het onderstaande model herroepingsformulier, maar dit is niet verplicht. Voor de annuleringstermijn volstaat het dat je de kennisgeving van de uitoefening van het herroepingsrecht vóór het einde van de herroepingstermijn verstuurt.

Gevolgen van de annulering

Indien je dit contract herroept binnen de herroepingstermijn, zorgen wij onmiddellijk en uiterlijk binnen veertien dagen na de datum waarop wij je kennisgeving van herroeping ontvangen hebben voor restitutie. Aanvullende kosten die voortvloeien uit de keuze voor een andere wijze van levering dan de standaard leveringswijze zijn niet inbegrepen. Voor de restitutie gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat je bij de oorspronkelijke transactie gebruikt hebt, tenzij anders met je is overeengekomen. Voor deze restitutie worden je geen kosten in rekening gebracht.

Model herroepingsformulier

(A.u.b. dit formulier invullen en terugsturen indien je het contract wenst te annuleren.)Aan: Recharge.com, Amsteldijk 216, 1079 LK Amsterdam, e-mail: https://faq.beltegoed.nl/hc/nl- Ik / wij (*) herroep(en) hierbij het contract dat door mij / ons gesloten is (*) voor de aankoop van de volgende goederen (*) / de levering van de volgende dienst (*):- Besteld op (*) / ontvangen op (*):- Naam van de consument(en):- Adres van de consument(en):- Handtekening van de consument(en) (uitsluitend bij schriftelijke kennisgeving):- Datum:Het ---(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.Houd er rekening mee dat voor vrijwel alle producten op onze website géén recht tot herroeping periode van 14 dagen van toepassing is. Zoals uitgelegd in de paragraaf “Meteen online - onmiddellijk een code”, ga je op het moment dat jij op “betalen” klikt akkoord met de directe uitvoering van je bestelling door Beltegoed.nl. Hiermee vervalt je recht tot herroeping omdat digitale codes direct gebruikt kunnen worden.

Meteen online – onmiddellijk een code

Zodra je jouw digitale code ontvangen hebt, kun je het tegoed onmiddellijk gebruiken. Omdat je de code meteen kunt gebruiken, kunnen wij je tijdens de bestelprocedure op onze website vragen om in te stemmen met onmiddellijke levering van de digitale code en derhalve onmiddellijke aanvang van het contract, en om afstand te doen van je herroepingsrecht. Producten waarvoor de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen voor consumenten van toepassing is, staan op de website vermeld. Je kunt gebruikmaken van het standaard herroepingsformulier of online contact met ons opnemen via de veelgestelde vragen of klantenservice, of ons op een andere manier middels een ondubbelzinnige verklaring in kennis stellen. Je dient ons binnen 14 dagen na ontvangst van het product op de hoogte te stellen dat je het contract wenst te herroepen. Wij restitueren alle kosten binnen 14 dagen nadat wij het product van je ontvangen.

Onze diensten

Met onze diensten kun je je beltegoed opwaarderen en gamekaarten, entertainment kaarten en prepaid creditcards van verschillende aanbieders online kopen. Eenvoudig te bestellen en onmiddellijk geleverd. Wil je weten hoeveel beltegoed je nog hebt? Of ben je op zoek naar de instructies voor opwaarderen van je aanbieder? Op onze website vind je meer informatie van de verschillende aanbieders. Heb je andere vragen, kijk dan op onze pagina met veelgestelde vragen.

Wie wij zijn: onze contactgegevens

Beltegoed.nl is een handelsnaam van Recharge.com International B.V.Onze (contact)gegevens:Beltegoed.nlAmsteldijk 2161079 LK AmsterdamContact: https://faq.beltegoed.nl/hc/nl Recharge.com International B.V. is ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer: 09213436 met Btw-nummer: NL8217.53.290. Je kunt tevens contact opnemen met onze klantenservice via ons veelgestelde vragen formulier op onze website.

Aanbieders

Via onze website kun je tegoed van een aanbieder kopen. De voorwaarden die door de aanbieder gesteld worden, zijn van toepassing op het gebruik van het tegoed.

Tegoed kopen

Indien je tegoed koopt, ontvang je van ons een digitale code voor dat tegoed. De aanbieder is de daadwerkelijke leverancier van het tegoed of de dienst, en zodra je het tegoed activeert, wordt er een overeenkomst tot stand gebracht tussen jou en de aanbieder. Beltegoed.nl is de tussenpersoon. De aanbieder is verantwoordelijk voor de mogelijkheid om het tegoed daadwerkelijk te gebruiken. Wij selecteren onze aanbieders zorgvuldig. De omschrijving van de goederen van de verschillende aanbieders op onze website zijn zo nauwkeurig mogelijk. Fouten of vergissingen in de omschrijving van het aanbod en / of in de getoonde afbeeldingen zijn niet bindend en hebben geen aansprakelijkheid van ons en / of de aanbieder tot gevolg. Het aanbod op onze website bevat alle informatie en kosten die verband houden met de aankoop van tegoed wanneer je gebruikmaakt van onze diensten, waaronder begrepen aanvullende kosten, zoals servicekosten voor de diensten die wij aan je verlenen.

Misbruik of fraude staan wij niet toe

Misbruik of fraude (waaronder begrepen onrechtmatig gebruik van een betaalwijze, diefstal, fraude, verduistering of anderszins) wordt actief door ons opgespoord. Alle aankopen van tegoed via onze website kunnen op misbruik of fraude gecontroleerd worden, en hiervoor werken wij samen met derden. Zodra wij misbruik of fraude vermoeden of ontdekken, weigeren wij een bestelling van tegoed en verstrekken wij je geen digitale code. Bij een vermoeden van onrechtmatig gebruik kunnen wij je om een kopie van een geldig identiteitsbewijs vragen alsmede een kopie van een bankafschrift en/of andere documenten. Na deze extra controle kunnen wij besluiten om je een digitale code voor tegoed te verstrekken, maar daartoe zijn wij niet verplicht. Wij nemen deze maatregelen om het kopen van tegoed via onze website veilig te houden.

Veilige betaling

Tegoed kan veilig en beveiligd via onze website gekocht worden. Indien je tegoed gekocht hebt, ontvang je een e-mail en op verzoek tevens een sms met je digitale code. Je ontvangt de digitale code per e-mail zodat je het tegoed onmiddellijk kunt gebruiken. Daarnaast kan de digitale code ook rechtstreeks op je scherm getoond worden. Zorg er daarom voor dat je ons van de juiste gegevens voorziet: het juiste e-mailadres en mobiele nummer.

Let op voor misbruik van uw code

De code vertegenwoordigt een digitale waarde (een digitaal goed) die onmiddellijk gebruikt kan worden, en de digitale code is niet beschermd. Je kunt de code onmiddellijk na ontvangst gebruiken. Iemand anders kan de digitale code ook meteen gebruiken als diegene toegang tot die code verleend wordt. Houd de code geheim en deel deze niet met anderen. We kunnen misbruik niet voorkomen, maar als we samen opletten helpt dat wel.

Je persoonsgegevens

Wij vertrouwen erop dat je ons de juiste contactgegevens verstrekt hebt. Wij gebruiken je e-mailadres en telefoonnummer om je de digitale code voor het tegoed te verstrekken. Wij gebruiken je e-mailadres tevens om contact met je te houden, waaronder je acties, nieuwsbrieven en andere aanbiedingen toe te sturen waarvan wij denken dat deze interessant voor je kunnen zijn. Wij hebben technische en organisatorische maatregelen getroffen om je contactgegevens en persoonsgegevens te beschermen. Bekijk ons Privacybeleid indien je toegang wilt tot je persoonsgegevens of deze wenst te wijzigen. Indien je onze nieuwsbrieven en aanbiedingen niet meer wenst te ontvangen, kun je je op elk moment via de uitschrijflink in onze nieuwsbrieven uitschrijven. Uiteraard beschermen wij je persoonsgegevens. Ons Privacybeleid kun je hier vinden.

Toepasselijk recht

Op onze diensten aan jou is Nederlands recht van toepassing en geschillen tussen jou en Beltegoed.nl zullen worden voorgelegd aan de rechtbank van Amsterdam, Nederland.

Vragen?

Wij hebben geprobeerd om het opwaarderen en kopen van tegoed van een aanbieder via ons zo eenvoudig mogelijk te maken. Heb je desondanks een vraag over onze diensten? Onze klantenservice helpt je graag. Wij proberen vragen binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Indien dit niet binnen deze termijn lukt, stellen wij je daarvan op de hoogte. Indien een digitale code niet werkt, doen wij ons best om je te helpen.  Heb je een vraag over de diensten van een aanbieder? Dan raden wij je aan om eerst contact op te nemen met de aanbieder, die dan gaat proberen een oplossing voor je te vinden. Komt de aanbieder niet met een oplossing? Neem dan contact met ons op. Als tussenpersoon proberen wij je verder te helpen. Neem contact met ons op via onze pagina met veelgestelde vragen. Heb je een klacht en hebben wij je niet kunnen helpen? Je kunt je klacht altijd indienen bij de Europese Geschillencommissie via https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij zijn bereid om mee te werken aan deze geschillenbeslechtingsprocedure.

Verder nog vragen?

Indien je verder nog vragen hebt kun je onze veelgestelde vragen bekijken. Neem contact op met onze klantenservice als je vraag er niet bij staat. Onze klantenservice helpt je graag.
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Cadeaubonnen, prepaid creditcards en beltegoed in Q3Aankomend kwartaal geld besparen? Ontdek al onze handige tips, waaronder het geb...
Lees meer2024-07-16

Onze top 5 luisterboeken-appsOntdek onze selectie van de 5 beste luisterboeken-apps van dit moment. En hoe je...
Lees meer2024-07-05

Apple Pay: alles wat je moet wetenWat is Apple Pay? Of ben je benieuwd hoe je Apple Pay instelt? Lees verder voor ...
Lees meer2024-06-28

Alles lezen