Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
06-04-22 - 

Hoe kun je Lebara beltegoed opwaarderen op Beltegoed.nl

Lebara beltegoed kopen: zo werkt hetBen je op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om je Vodafone beltegoed online op te waarderen? Wij hebben de oplossing!

Lebara is een van de grootste telefoonproviders in Nederland. Veel mensen maken gebruik van prepaid bellen bij Lebara. Ben jij er daar een van? Dan ken je misschien het gevoel dat je beltegoed op het slechtst mogelijke moment opeens op is. Vroeger moest je naar de supermarkt rennen, om er vervolgens achter te komen dat de beltegoedkaarten die je nodig had niet meer in voorraad waren.

Maar we hebben goed nieuws voor je. Het opwaarderen van je Lebara prepaid beltegoed doe je nu snel en eenvoudig online. Vanuit huis, onderweg, of vanaf je werkplek, zelfs vanuit het buitenland! Hoe werkt Lebara prepaid online opwaarderen? We vertellen je graag meer. Lebara opwaarderen online


Makkelijker je Lebara beltegoed kopen:Je kunt je Vodafone Ierland eenvoudig online opwaarderen. Dat doe je hier op Beltegoed.nl of in de handige app. We leggen straks uit hoe het Lebara prepaid opwaarderen met de app werkt. Als je je prepaid beltegoed van Lebara wilt opwaarderen via Beltegoed.nl, dan doe je dat op de volgende manier:


1. Ga naar de Lebara opwaardeer-pagina op Beltegoed.nl.

2. Kies het bedrag aan beltegoed dat je nodig hebt en klik op nu kopen.

3. Voer je e-mail adres in en betaal met je favoriete betaalmethode. Je kunt betalen op veel verschillende manieren, ook zonder creditcard.

Lebara opwaarderen

Nadat we je betaling hebben ontvangen, vind je jouw opwaardeercode binnen 30 seconden in je mailbox. In dezelfde mail sturen we je instructies voor het opwaarderen van je Lebara prepaid beltegoed. Deze instructies vind je ook op de Lebara opwaardeer-pagina en verderop in dit artikel. Volg de instructies en je kunt binnen slechts een minuut weer bellen.


Lebara beltegoed kopen met de Recharge.com appEr is nog een handige manier om je Lebara beltegoed snel en veilig op te waarderen: de Recharge.com app. Hiermee kun je nog makkelijker je prepaid beltegoed opwaarderen!


1. Download de Recharge.com app in de App Store. De app is ook te downloaden in de Google Play Store.

2. Kies Lebara Nederland en het bedrag aan beltegoed dat je wilt kopen.

3. Betaal op je favoriete manier.


Nadat we je betaling hebben ontvangen, vind je jouw opwaardeercode binnen 30 seconden in je mailbox.


De voordelen van het opwaarderen van jouw Lebara prepaid beltegoed met de Recharge.com appGebruik maken van de Recharge.com app om je Lebara prepaid beltegoed op te waarderen biedt veel voordelen, waaronder de verschillende taalinstellingen.

Herbestellen in een paar seconden - Gebruik de Quick checkout op de homepage van de Recharge.com app om direct naar de kassa te gaan. Op deze manier kun je binnen een paar seconden nieuw Lebara beltegoed kopen. Vanuit huis, onderweg, of vanuit het buitenland. Of stuur direct beltegoed naar vrienden en familie in andere landen.

Stel opwaardeer-herinneringen in. Voor je eigen telefoon, of om prepaid beltegoed naar iemand anders te sturen. Hiermee vergeet je nooit je beltegoed aan te vullen en zit je nooit zonder! Je kunt de herinneringen volledig naar wens aanpassen. Jij kiest wanneer je er behoefte aan hebt. Wekelijks, maandelijks, of zelfs op een bepaalde dag.

Geen verspilling van plastic - Als je jouw Lebara prepaid beltegoed opwaardeert via de website of met de app, dan ben je milieubewust bezig. Je hoeft geen plastic kaart aan te schaffen.

Alles gaat digitaal. Dus er is geen plastic afval. Lebara beltegoed opwaarderen met de app is makkelijker dan ooit - je hoeft je niet af te vragen of de winkel open is en je hoeft de deur niet uit.


Lebara beltegoed kopen voor iemand andersJe kunt niet alleen voor jezelf Lebara prepaid opwaarderen voor jezelf op Beltegoed.nl. Je kunt ook beltegoed kopen voor vrienden en familie. Dit werkt op dezelfde manier als het kopen van beltegoed voor je eigen telefoon. Je hebt alleen een e-mail adres nodig. Hier stuur je de Lebara opwaardeercode naartoe. Lees hier meer over het beltegoed sturen naar iemand anders.


Hoe kun je jouw Lebara beltegoed code inwisselen?Het maakt niet uit of je jouw Lebara prepaid in de app of online opwaardeert, voor jezelf of voor iemand anders, je ontvangt een code van ons. Volg de onderstaande instructies om de code in te wisselen en je beltegoed te gebruiken.
Je kunt je Lebara beltegoed code op twee manieren inwisselen:

Toets *101* + je Lebara opwaardeercode en sluit af met #. Druk vervolgens op de verzendtoets. Je beltegoed wordt dan opgewaardeerd. OF bel gratis naar 1244.
Doorloop de instructies en toets een 2 wanneer hier om gevraagd wordt.
Toets de 14-cijferige beltegoed code in gevolgd door een #.


Beltegoed.nl: Jouw adres voor wereldwijd beltegoed en dataOp Beltegoed.nl en in de Recharge app koop je al jouw beltegoed en data. Als je geen Lebara prepaid beltegoed wilt opwaarderen, maar beltegoed nodig hebt van een van de andere providers, dan kun je ook bij ons terecht. Bekijk alle beschikbare providers op onze beltegoedpagina en waardeer op in de taal van jouw voorkeur, met jouw favoriete betaalmethode.

Ook beschikbaar: De Beltegoed.nl app.


Terug naar het overzicht