Menu
Binnen 30 seconden gift cards bestellen
Gift cards direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Giftcards kopen

Giftcards online kopen bij Beltegoed.nl

Bij Beltegoed.nl koop je eenvoudig een giftcard online. In ons assortiment vind je de App Store & iTunes Kaart, Amazon Gift Card, Bol.com cadeaukaart, Zalando-cadeaubon en Ticketmaster Cadeaubon. Na een succesvolle betaling, sturen wij direct de bestelde codes - bestaande uit een kaartnummer en PIN - per mail naar je toe.

Giftcards online

Wat is het voordeel van online bestellen op Beltegoed.nl? Allereerst hoef je het huis niet uit, want je kunt gewoon vanaf je bank een giftcard bestellen. Daarnaast kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week je bestelling plaatsen. Als je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je direct de cadeaubon in je inbox. Laat de ontvanger kiezen uit het brede assortiment – variërend van elektronica tot belevenissen en mode - met de App Store & iTunes Kaart, Amazon Gift Card, Bol.com cadeaukaart, Zalando-cadeaubon en Ticketmaster Cadeaubon.

Giftcards kopen

Het kopen van een giftcard kan veilig en snel bij Beltegoed.nl. Kies de giftcard die je wilt door op het logo te klikken en kies het gewenste bedrag. Vervolgens doorloop je een simpel bestelproces en reken je af met één van de veilige betaalmethoden zoals Paypal en iDEAL. Als de bestelling succesvol is afgerond, ontvang je jouw gekozen cadeaubon in je inbox.

Inwisselen van een Giftcard

Het inwisselen van een giftcard is heel eenvoudig, maar verschilt per cadeaukaart. Cadeaukaarten van webwinkels zoals Bol.com, Zalando.nl, Amazon.de of Ticketmaster.nl, lever je anders in dan een fysieke giftcard. Wil je precies weten hoe je deze online giftcards in kunt wisselen? Ga dan naar de specifieke pagina van de cadeaubon. Hier staan namelijk de inwisselinstructies stap voor stap vermeld.