Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
25-05-21 - 

Mobile Game Spotlight: State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse

Wat is State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse


De zombie apocalyps is begonnen! In dit spel moet je vechten om te overleven en om uiteindelijke de wereld te redden van de zombie infectie die het bedreigt. Heb jij een goede overlevingsstrategie? Werk samen met andere overlevers, ontwikkel strategieën en bouw een stad die sterk genoeg is om aanvallen van de zombies te overleven. Geen regering of leger komt je redden. Je moet met anderen samenwerken en samen vechten om het ultieme doel te bereiken: overleven.

State of Survival kwam uit in 2020, midden in apocalyptische gevoelens wereldwijd. Het was meteen een gigantisch succes in het eerste jaar. Vanaf 15 April 2021 werkt het spel samen met de TV-serie the Walking Dead en is er een Daryl Dixon in het spel. Natuurlijk komt er nog veel meer aan!

Je kunt State of Survival downloaden in de App Store en Google Play Store. Het spel is gratis om te spelen. Als je net dat extra stapje wil gaan kan je allerlei verschillende crates, bundles en growth kits kopen in de in-game shop. De makkelijkste manier om die in-game aankopen te doen is met een Google Play cadeaubon of een App Store & iTunes cadeaubon.[/*][/list]Hoe speel je State of Survival


State of Survival is een mobile game. Je moet het dus eerst downloaden op je telefoon om het te spelen. Het is beschikbaar in de App Store en de Google Play store. Het spel zelf is gratis. Je kunt gemakkelijk extratjes kopen zoals Crates, Budles en Growth kits met een Google Play cadeaubon of een App Store & iTunes cadeaubon.

Hoe gebruik ik een Google Play cadeaubon om in State of Survival te betalen?

State of Survival spelen met Google Play card
Er zijn twee manieren om te betalen met een Google Play cadeaubon in State of Survival:

  • 1. Voor het verzilveren van je Google Play cadeaubon.


Je hoeft je Google Play cadeaubon niet te verzilveren om er Crates, Bundles en Growth kits mee te kopen. Je kunt je cadeaubon ook gebruiken op het moment dat je betaald in State of Play. Selecteer de in-game extras die je wilt hebben en druk op cadeaukaart als betaalmethode. Daarna vul je je Google Play cadeaukaart code in. Klaar? Dan kun je de betaling afronden en meteen verder gaan met je gevecht te gen de zombies.

  • 2. Na het verzilveren van je Google Play cadeaubon.

Je kunt je cadeaubon ook meteen verzilveren wanneer je het koopt. Je kunt dit doen in de Google Play Store. Het bedrag op de cadeaubon wordt dan direct toegevoegd aan je Google Play saldo. Die kun je gebruiken om te betalen in State of Play. Selecteer Google Play saldo als betaalmethode in de app en je bent klaar!

Hoe gebruik je een App Store & iTunes cadeaukaart om in State of Survival te betalen?


Om met een App Store & iTunes cadeaubon te betalen in State of Play moet je deze eerst verzilveren. Dit kun je doen in de App Store. Wanneer het bedrag is toegevoegd aan je Apple ID saldo kun je het gebruiken om te betalen. Wanneer je saldo op is, wordt de standaard betaalmethode gebruikt om te betalen (in veel gevallen je creditcard).

Heb je jouw cadeaubon verzilvert? Koop dan wat Crates, Bundles en Growth kits door je Apple ID saldo te selecteren als betaalmethode in de in-app shop.

Klaar om State of Survival te spelen?

App Store & iTunes cadeaubon kopen
Google Play card kopen

Misschien ook interessant:


Terug naar het overzicht