Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
30-03-21 - 

Wat kan je kopen met een Google Play kaart?

Heb je een Google Play card gekregen, of wil je er één aan iemand geven? Dan is het goed om te weten wat je er mee kan doen. Hieronder vind je inspiratie voor het uitgeven van je Google Play tegoed.

1. Betaal voor abonnementen met je Google Play kaart


Je wist het misschien nog niet, maar je kunt voor je YouTube premium abonnement betalen met een Google Play kaart. Hoe doe je dat? Simpel! Je wisselt je kaart direct in op YouTube.

En dat is nog niet alles. Je Google Play kaart is in principe een betaalmethode. Net als andere betaalkaarten, zoals (prepaid) credit cards. Je kunt het bedrag op je kaart toevoegen aan je Google Play account en gebruiken voor van alles en nog wat. geniet van alles wat de Google Play Store te bieden heeft, of betaal online waar Google Pay geaccepteerd wordt. Het enige wat je hoeft te doen is je kaart inwisselen op je Google Play account. De hoogte van je tegoed kun je zien in je Google Play profiel.

Gebruik je Google Play tegoed om te betalen voor de vele abonnementen die betaling via Google Play accepteren. Denk aan YouTube premium, maar bijvoorbeeld ook aan verschillende apps in de Google Play Store. Of je kunt je persoonlijke Google account upgraden naar Google one.

De mogelijkheden zijn eindeloos met Google Play tegoed.

Goed om te weten: Je Google Play tegoed is een betaalmethode, maar het is geen cash. Het kan ook niet omgezet worden naar cash. Dat betekent dat je er alleen mee kan betalen op digitale plekken die Google Pay accepteren. Het is dus onbruikbaar in fysieke winkels.

2. Koop of huur films met je Google Play kaart

Robux Google Play
Je kunt je Google Play kaart gebruiken om de nieuwste en beste films en series te kijken in de Google Play Store. Als je geen zin hebt om een film te kopen, kun je die natuurlijk ook huren. Geniet van het uitgebreide aanbod aan films in de Google Play Film Store. Wil je zeker weten hoe lang je een film kan huren? Kijk dan naar de extra informatie op de Google Play pagina van de film.

Onze tip: Deel gekochten of gehuurde films met 5 vrienden en familie met de Google Play Family Library. Het werkt via de Google Play app. Klik op Menu, dan Account > Family en schrijf je in voor de Family Library. Je moet een 'familie' groep creëren, als je dat nog niet gedaan had. Daarna ben je klaar om het plezier te delen!

3. Koop ebooks met je Google Play gift kaart


De Google Store Nederland is een eindeloze bron van entertainment. Met een gigantische selectie aan ebooks kun je je Google Play tegoed omzetten in uren leesplezier. Lees verschillende boeken, van sport tot kinderboeken en non-fictie. Of pre-order de volgende bestseller.

Iets om rekening mee te houden is dat books in de Google store niet werken op de Kindle. Je kunt ze wel lezen op je smartphone, tablet of computer. E-readers zoals de Sony eReader of de Barnes & Noble Nook zijn ook te gebruiken. Om je boeken op één van deze apparaten te lezen volg je de instructies in de Google Play Store.

4. Betaal voor in-app aankopen met je Google Play gift kaartWil je roblox proberen en wat Roblox Robux kopen zonder een creditcard? Droom je stiekem van een Candy Crush voucher? De Google Play kaart is het antwoord voor al je in-app aankopen. Of je nu Minecraft coins, Pokecoins of Roblox Robux wilt hebben, je kunt het voor elke in-app aankoop gebruiken.

Voor Pokemon Go fans: je kunt jouw tickets voor Pokemon GO Fest 2021 direct in de app kopen en er voor betalen met een Google Play cadeaukaart.

Voor ouders: Kinderen onder de 13 kunnen geen Google Play account hebben. Je kunt alleen een in-app aankoop voor ze doen via de familie betaalmethode. Om je kinderen wat tegoed te geven, zonder dat ze meer kunnen uitgeven, gebruik je een Google Play kaart als familie betaalmethode in je Google Play account. Op deze manier weet je zeker dat ze nooit meer kunnen uitgeven dan het bedrag dat op de kaart staat en heb je altijd een overzicht van hun digitale aankopen.

5. Koop premium apps met je Google Play kaart


Voor veel apps in de Google Play Store Nederland moet je betalen. Of het nu vooraf of via een abonnement is. Denk aan fitness apps (zoals Freeletics), of productiviteitsapps (zoals Evernote), of apps voor creatievelingen (zoals Camscanner).

Je kunt deze apps betalen met je Google Play tegoed. Het is de perfecte manier om een abonnement uit te proberen zonder een creditcard te gebruiken. Als je blij bent met de app vul je gewoon je Google Play tegoed aan met een volgende kaart. Je kunt ook andere mensen de kans geven een abonnement eerst vrijblijvend uit te proberen door ze een Google Play cadeaukaart te geven.

Een Google Play kaart gebruiken in een ander landJe kunt je Google Play kaart alleen gebruiken om dingen te kopen die in dezelfde valuta verkocht worden als de cadeaubon. Als je een kaart gekocht hebt in Euro's, kunt u deze alleen gebruiken voor aankopen in Euro's. Dat is perfect wanneer je een cadeau wilt geven aan iemand in Nederland, of een ander land waar ze met Euro's betalen. Koop een Google Play kaart online en je bent klaar!

Om een cadeau te geven aan iemand in het buitenland moet je rekening houden met de valuta van het land van de ontvanger. Wil je een cadeau geven aan iemand in het VK? Koop dan een Google Play kaart in britse ponden op Mobiletopup UK.

Zin in wat entertainment?
Bestel jouw Google Play kaart binnen 30 seconden.

Misschien ook interessant:


Terug naar het overzicht