Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
20-12-19 - 

Ontdek 3 favorieten in Google Play

Ontdek 3 favorieten in Google Play


Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Wij hebben weer de beste film, de meest verslavende game en de leukste app voor jou geselecteerd. Perfect om dit seizoen te kijken, te luisteren of te spelen. Weet jij al wat je gaat doen met je Google Play kaart ? Lees hier wat de 3 favorieten van dit moment zijn:

1. 30 Seconds ™ Officieel
Het spel wat je ieder moment kunt spelen in goed gezelschap. Je hebt geen bordspel of kaartjes nodig, alleen je Android smartphone is in dit geval genoeg. Bij dit spel wordt niet alleen je kennis getest, maar ook de samenwerking met je vrienden. Hoe leg je aan je spel partner uit wat Shrek is zonder het woord “Shrek” te gebruiken? Zorg dat jij de meeste antwoorden goed hebt en ga het snelst vooruit in het speelveld! Waar wacht je nog op?

2. Pokémon: Detective Pikachualt
Al je favoriete Pokémon, nu voor het eerst op je televisie met echte acteurs. In deze film gaat de zoon van een detective op onderzoek uit naar de verdwijning van zijn vader. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek van de pratende Detective Pikachu (ingesproken door Ryan Reynolds). Hierdoor hebben de grappen in deze film wel wat weg van de humor in de bekende Deadpool films. Een film voor ieder moment!

3. Norman Fucking Rockwell! – Lana Del Rey
Lana Del Rey is terug, en hoe! Dit album is vernoemd naar de 20e-eeuwse illustrator Norman Rockwell. Een album waarmee Lana Del Rey de American Dream bekritiseerd én leuke liedjes uitbrengt zoals je van haar gewend bent. Na haar doorbraak met “Video Games” laat Lana Del Rey met dit album zien dat zij een van de beste songwriters is van dit moment is. Koop Norman Fucking Rockwell nu met je Google Play kaart en oordeel zelf. Gegarandeerd genieten!Terug naar het overzicht