Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
24-01-23 - 

Hoe werkt paysafecard?

Paysafecard is een elektronisch betaalmiddel waarmee je gemakkelijk online kunt betalen. Het is een prepaid creditcard die wordt aangeboden door "Paysafe" en inmiddels wordt paysafecard gebruikt om mee te betalen in 37 landen wereldwijd.
alt

Waarom zou je paysafecard gebruiken?


Met paysafecard betalen is net zo gemakkelijk als betalen met contant geld. Het gaat in essentie om een 16-cijferige code of PIN die wordt opgeladen met tegoed. Het tegoed ligt tussen 10 en 100 euro. Het grote voordeel van paysafecard is dat je bij het betalen geen persoonlijke gegevens of bankinformatie hoeft te verstrekken.

Hoe werkt paysafecard? Paysafecard is een anonieme betaalmethode die gebaseerd is op vooruitbetaling. Omdat een prepaid creditcard zoals paysafecard is voorzien van een tegoed, besteed je niet meer geld dan je in gedachten had en houd je je uitgaven onder controle. Bekijk hier een kort filmpje met uitleg over paysafecard.

Waar kun je paysafecard kopen?


Paysafe vouchers zijn verkrijgbaar bij tankstations, postkantoren, kiosken en supermarkten. Je koopt een 16-cijferige code waarmee je betaalt. Hier kun je terecht voor een overzicht van paysafecard verkooppunten.

Waar kun je paysafecard online kopen?


Voor het kopen van paysafecard hoef je de deur niet eens uit. Koop je paysafecard voucher online op Beltegoed.nl Paysafecard tegoed kopen doe je binnen enkele seconden. Je code is na betaling direct bruikbaar. Er is keus uit vele veilige betaalmethoden zoals bijvoorbeeld PayPal, iDeal, of Mastercard. We leggen hier uit hoe je een prepaid creditcard met contant geld koopt.

Paysafecard code online kopen

Paysafecard tegoed kopen is eenvoudig. Voer je e-mailadres in en kies je opwaardeerbedrag. Binnen enkele minuten ontvang je je paysafecard pincode per e-mail. Hierna kun je jouw paysafecard gebruiken. Je kunt dus zelfs een paysafecard voucher kopen met PayPal.

Hoe werkt betalen met paysafecard?


Met paysafecard betalen gaat moeiteloos. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is "paysafecard" selecteren als betaalmethode. Voer vervolgens je paysafe bon (16-cijferige code) in en klaar! Meer weten over hoe paysafecard werkt? Hier lees je meer.

De limiet per betaling is 50 euro. Als je grotere bedragen wilt betalen, kun je het beste een gratis paysafecard-account aanmaken (myPaysafe).

Waar kun je betalen met paysafecard?


Met paysafecard betalen betekent grenzeloos shoppen. Je kunt met jouw paysafecard code betalen bij online winkels, op gokwebsites, je kunt er mee betalen voor online daten, gamen en meer. Wat kan je kopen met paysafecard? Het antwoord is simpel; alles op websites die paysafecard wereldwijd accepteren als betaalmethode.

Paysafecard wordt wereldwijd ruim geaccepteerd als betaalmethode, door duizenden webshops en op veel entertainment websites.

Hoe maak je een paysafecard account aan?


Je kunt ook voor producten en diensten betalen met een persoonlijke paysafecard-rekening. In plaats van lange codes in te voeren, betaal je met je gebruikersnaam en wachtwoord. Nog een voordeel: je profiteert van hogere limieten dan 50 euro per betaling. Kortom, er zijn wat voordelen aan het maken van een gratis Mypaysafecard account.

Wil je je myPaysafecard opwaarderen? Geen enkel probleem! Log in op je account en waardeer je tegoed op. In je persoonlijke account kun je op elk moment je paysafecard tegoed opvragen.

Kun je geld overmaken met paysafecard?


Officieel is er geen manier om een resterend saldo op te nemen. Maar je kunt het tegoed wel via een omweg naar je rekening overmaken. Hoe werkt paysafecard in dat geval?

Log bijvoorbeeld in op een goksite zoals casino.org. Stort het tegoed op de door jou gekozen goksite. Daarna kun je je tegoed op je eigen rekening overboeken.

Vanaf welke leeftijd kun je paysafecard gebruiken?


Paysafecard wordt vaak gebruikt om mee te betalen voor online games, waarvan sommige alleen zijn goedgekeurd voor jongeren boven de 18 jaar. Dat wil echter niet zeggen dat minderjarigen geen paysafecard-codes mogen kopen. In ons voorbeeld moet de uitgever van het spel de leeftijd van de klant controleren en niet de paysafecard-verkoper.

Om je te kunnen aanmelden voor een paysafecard account moet je tenminste 16 jaar oud zijn. Ouders kunnen bijvoorbeeld ook een voucher van paysafecard kopen als cadeautje voor kinderen of geven als een vorm van zakgeld. Zo kan de ontvanger van de paysafecard kopen wat hij of zij graag wil.

Hoe veilig is paysafecard?


Omdat bij het betalen met paysafecard geen persoonlijke gegevens worden gedeeld met de verkoper blijven je gegevens geheim. Paysafe neemt strikte veiligheidsmaatregelen om betalingsprocessen te beschermen tegen aanvallen van derden, zoals hackers.

Nu weet je hoe paysafecard werkt en hoe (en waar) je kunt betalen met paysafecard. Veiliger online betalen is weer een stukje eenvoudiger geworden!


Terug naar het overzicht