Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Privacybeleid

Privacyverklaring

Bij Creative Group hechten wij waarde aan uw privacy. Privacy speelt een rol wanneer wij onze diensten aanbieden via onze webshops, zoals beltegoed.nl, guthaben.de, herladen.com, recharge.fr, mobiletopup.co.uk, rapido.com en recharge.com, waar u online beltegoed of entertainmentcards en prepaid creditcards van diverse aanbieders kunt kopen - eenvoudig besteld en direct geleverd.

Waarom uw gegevens worden verzameld
'Customer First', ofwel 'de klant voorop', is een van onze vier kernwaarden. En om deze belofte na te komen, is het belangrijk dat we meer over u weten - met inachtneming van uw privacy.
Voor de uitvoering van uw koopovereenkomst gebruiken wij gegevens die u ons verstrekt wanneer u onze diensten gebruikt of contact met ons opneemt, zoals uw naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer. Onze klantenservice maakt bovendien gebruik van uw ordernummer wanneer u vragen heeft over uw bestelling.
Wij beschikken over een geautomatiseerd systeem dat uw persoonsgegevens kan gebruiken om fraude te voorkomen en bestrijden.
We kunnen uw persoonsgegevens gebruiken om onze diensten te verbeteren en de kwaliteit van onze webshops te verhogen, en voor direct marketing-doeleinden, waaronder analyse, segmentatie in profielen en het opbouwen van online doelgroepen. Door een beter beeld te krijgen van u en uw voorkeuren kunnen we u een persoonlijke en authentieke ervaring bieden, inclusief marketing- en transactiecommunicatie die u van ons ontvangt en overige kennisgevingen en advertenties die u in onze webshops ziet.

Duur van de gegevensopslag
Wij bewaren uw gegevens slechts zolang als noodzakelijk is om onze diensten te leveren, tenzij we wettelijk zijn verplicht de gegevens langer te bewaren.

Derden
Om uw aankoop te kunnen verwerken, kan het noodzakelijk zijn dat wij uw persoonsgegevens delen met derden, zoals betaaldiensten en andere bedrijven, voor de voltooiing van de betreffende diensten. Wij willen u ervan verzekeren dat wij uw gegevens nooit aan derden zullen verkopen.
In enkele gevallen kan het noodzakelijk zijn dat wij persoonsgegevens dienen door te geven aan bedrijven buiten de Europese Economische Ruimte. De bescherming van uw gegevens behoudt dan uiteraard onze prioriteit. Wij zullen altijd een adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie vereisen.

Cookies
Op onze websites wordt gebruikgemaakt van functionele, analytische en tracking cookies. Functionele cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren en uw aankopen af te ronden. We plaatsen de overige cookies om u webpagina's op maat aan te bieden. Sommige van deze cookies worden geplaatst door derden. In ons Cookiestatement vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Uw rechten
Indien u geen e-mails of overige communicatie van ons wilt ontvangen, kunt u altijd bezwaar maken tegen verdere verwerking van uw persoonsgegevens en u afmelden via de afmeldlink in het e-mailbericht.
U heeft het recht om ons te vragen om inzage, correctie of verwijdering van alle persoonsgegevens die wij over u hebben opgeslagen, en het recht op bezwaar tegen of beperking van de verwerking en op overdracht van uw gegevens in een machineleesbaar formaat. U kunt hiertoe een officieel verzoek sturen naar datarequest@cg.nl. Wij vragen u in dit geval mogelijk om een kopie van uw identiteitsbewijs of paspoort. Indien u ons hiervan een kopie stuurt, vragen wij u uw foto, MRZ (machineleesbare zone, de strook met nummers onderaan aan uw paspoort), uw paspoortnummer en burgerservicenummer af te dekken.

Vragen?
Mocht u van mening zijn dat wij uw persoonsgegevens onjuist gebruiken of uw vragen niet juist behandelen, neem dan contact op met onze klantenservice. Indien wij u niet kunnen helpen, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen en contactgegevens
Wij kunnen deze verklaring van tijd tot tijd herzien of aanpassen na wijzigingen in ons bedrijf of de wetgeving. Wij adviseren u om deze pagina regelmatig te bezoeken en te controleren op wijzigingen. Heeft u vragen over ons privacybeleid, stuur dan een e-mail naar privacy@cg.nl of schrijf naar Creative Group, Kerkenbos 13-01, 6546 BG, Nijmegen.