Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
14-01-19 - 

Tips voor beltegoed opwaarderen vanuit het buitenland

Opwaarderen in het buitenland

Opwaarderen prepaid buitenland


In deze periode van het jaar kiezen veel mensen ervoor om de vakantie in binnen- of buitenland door te brengen. Als je naar het buitenland gaat, is het belangrijk om rekening te houden met je resterende beltegoed. Je wilt in het buitenland natuurlijk niet zonder beltegoed komen te zitten, bijvoorbeeld omdat je tijdens de vakantie toch meer moet bellen dan je vooraf gedacht had. Ook kan het zijn dat je hogere kosten dan gebruikelijk hebt, doordat er kosten in rekening worden gebracht als je in het buitenland wordt gebeld. Om die reden kan het voorkomen dat je in het buitenland zit en jij je beltegoed wilt opwaarderen. Om je hierbij te helpen, geven we je hier enkele tips waarmee je rekening moet houden.

Dezelfde prepaid provider in het buitenland


Het kan zijn dat een prepaid provider in meerdere landen actief is. Zo heb je bijvoorbeeld de provider Lycamobile die zowel actief is in Nederland als in België, Frankrijk, Spanje, Duitsland en nog diverse andere landen. Met een beltegoedcode die je in bijvoorbeeld Duitsland of België koopt voor Lyca kun je niet je Nederlandse Lyca prepaid telefoon opwaarderen. Het is dus belangrijk om een Nederlandse Lyca beltegoedcode aan te schaffen, als je de Nederlandse prepaid provider Lyca wilt opwaarderen.

Beltegoed buitenland


Om zeker te weten dat je een juiste en werkende code hebt, kun je voordat je op vakantie gaat alvast een beltegoedcode aanschaffen en deze zodra noodzakelijk gebruiken om je beltegoed op te waarderen. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende beltegoed op de telefoon hebt staan. Ook kan per land de wijze waarop je moet opwaarderen verschillen. Zo is het in Nederland, België en Duitsland gangbaar om op te waarderen met een gekochte beltegoedcode, terwijl het in Frankrijk en Spanje ook mogelijk is om zonder tussenkomst van een beltegoedcode op te waarderen.

Lycamobile beltegoed opwaarderen in het buitenland


Als je dan eenmaal de juiste beltegoedcode bemachtigd hebt, bijvoorbeeld doordat je deze online via Beltegoed.nl hebt aangeschaft, wil je het beltegoed op de sim-kaart plaatsen. Omdat jij je in het buitenland bevindt tijdens het opwaarderen, kan het zijn dat je een ander telefoonnummer dan dat je gewend bent moet bellen om je beltegoed op te waarderen. In het voorbeeld van Lyca bel je om je beltegoed op te waarderen vanuit het buitenland het telefoonnummer +31684001244 in plaats van het nummer 1244. Net zoals dat het opwaarderen van Lyca beltegoed anders werkt in het buitenland, geldt dit ook voor het opwaarderen in het buitenland van andere providers. We geven je graag wat meer informatie over opwaarderen in het buitenland voor een aantal providers.

T-Mobile beltegoed opwaarderen in het buitenland


Vanuit het buitenland T-mobile opwaarderen? Dan moet je net wat andere stappen nemen dan wanneer je T-Mobile beltegoed opwaardeert in Nederland. Natuurlijk kan je ook in het buitenland je beltegoed opwaarderen met een online beltegoed code van Beltegoed.nl. Let op: koop geen opwaardeercodes in het buitenland. De kans is groot dat deze niet zullen werken omdat je een Nederlandse simkaart hebt. Neem de volgende stappen om vanuit het buitenland je T-Mobile beltegoed op te waarderen:

1. Bel naar +31624001244
2. Kies voor optie 2
3. Vul de opwaardeercode in die je van ons hebt ontvangen en sluit af met een #.
Geslaagd! Je T-Mobile beltegoed is nu opgewaardeerd.


Wees er op tijd bij zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en altijd beltegoed hebt—ook in het buitenland.

Vodafone beltegoed opwaarderen in het buitenland


Vodafone opwaarderen vanuit het buitenland gaat bijna net zo makkelijk als vanuit Nederland. Ook voor Vodafone prepaid gebruikers geldt dat je geen opwaardeerbonnen of codes moet aanschaffen in het buitenland. Wij raden aan je opwaardeercodes in Nederland aan te schaffen voordat je op vakantie gaat en deze mee op reis te nemen. In het buitenland kun je jouw Vodafone beltegoed codes dan op dezelfde manier gebruiken zoals je dat thuis zou doen:

1. Toets *102* in en dan de 15-cijferige opwaardeercode. Sluit de code af met een hekje.
Bijvoorbeeld: *102*123123123123123#.
2. Druk daarna op de beltoets
Geslaagd! Je Vodafone beltegoed is opgewaardeerd in het buitenland. Na je opwaardering informeert Vodafone je over je nieuwe saldo.


Mocht het bovenstaande niet lukken, raden we aan de klantenservice van Vodafone te bellen. Vanuit het buitenland bel je de Vodafone klantenservice op het volgende nummer: +31 6 54 50 01 00.
Dit nummer is 24 uur per dag beschikbaar. De Vodafone klantenservice kan je dan verder helpen met je tegoed opwaarderen in het buitenland

KPN beltegoed opwaarderen in het buitenland


Ook beltegoed van KPN opwaarderen gaat heel gemakkelijk. Let wel op dat je geen opwaardeercode in het buitenland koopt. Schaf deze vantevoren aan in Nederland en neem deze mee op reis. Eenmaal in het buitenland waardeer je met de volgende stappen jouw KPN beltegoed op:

1. Bel naar *100*1244#
2. De automatische service van KPN begeleidt je op dezelfde manier als wanneer je een opwaardeercode zou gebruiken in Nederland.
3. Gebruik je opwaardeercode van Beltegoed.nl.
Geslaagd! Je KPN beltegoed is vanuit het buitenland opgewaardeerd. Zo makkelijk is het.


Lebara beltegoed opwaarderen in het buitenland


Je Lebara beltegoed opwaarderen vanuit het buitenland met een opwaardeercode is absoluut geen probleem. Het werkt alleen, net zoals bij de andere providers, allemaal net wat anders. Ook bij Lebara geldt dat je geen opwaardeercodes in het buitenland moet kopen. Schaf ze aan voordat je op vakantie gaat en neem ze mee op reis. Let op Lebara prepaid gebruikers: in het buitenland gelden wel andere, internationale tarieven voor het bellen met je mobiele telefoon. Deze tarieven kun je vinden op de officiële website van Lebara. Je Lebara beltegoed opwaarderen in het buitenland gaat als volgt:

1. Bel naar +31684001244.
2. Kies voor de optie met het volgen van gesproken instructies.
3. Vul je opwaardeercode in wanneer ernaar wordt gevraagd en sluit af met een #.
Geslaagd! Je Lebara beltegoed is nu opgewaardeerd vanuit het buitenland.


Mocht dit bovenste niet lukken, neem dan contact op met de Lebara klantenservice. Deze kun je bereiken op: +31619001200.

De klantenservice van Lebara is op de volgende tijden bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 18:00 uur & Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur.

Telfort beltegoed opwaarderen in het buitenland


Telfort prepaid gebruikers willen natuurlijk ook niet zonder beltegoed zitten gedurende een welverdiende vakantie, zakelijke reis of het bezoeken van familie en vrienden in het buitenland. Zorg daarom dat je de juiste Telfort opwaardeercode meeneemt uit Nederland. Koop geen buitenlandse codes. Het is niet gegarandeerd dat deze werken aangezien je een Nederlandse simkaart hebt. Telfort beltegoed opwaarderen in het buitenland doe je zo:

1. Bel naar *123*1244# OK of *123*+31626001244# OK
2. Wanneer de code juist is ingevoerd zal je worden teruggebeld door Telfort. Je zult nu het gebruikelijke automatische menu horen.
3. Volg de instructies in het menu en kies voor Mobiel Opwaarderen.
4. Gebruik je Telfort opwaardeercode van Beltegoed.nl.
Geslaagd! Je Telfort beltegoed is in het buitenland opgewaardeerd.


Opwaarderen buitenlands prepaid tegoed


Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je regelmatig in het buitenland verblijft, waardoor het voordelig is om een prepaid simkaart van een provider in dat land te hebben. Ook in zo'n geval geldt dat je met bijvoorbeeld een Spaanse Vodafone sim-kaart ook daadwerkelijk een beltegoedcode voor Vodafone Spanje moet hebben om op te waarderen. Het kopen van een Nederlandse Vodafone beltegoed code volstaat in zo'n geval niet. Het kan lastig zijn om aan een beltegoedcode van een Spaanse provider te komen als je op dat moment in een ander land bent. Gelukkig is er de mogelijkheid om online je beltegoed in diverse landen wereldwijd op te waarderen, bijvoorbeeld via onze internationaal-opwaarderen partner Recharge.com.

Zoals nu duidelijk is, komt er nogal wat kijken bij het opwaarderen van je prepaid telefoon vanuit het buitenland en bij het opwaarderen van een buitenlandse prepaid sim-kaart. De beste voorbereiding op een leuke en zorgeloze vakantie is vooraf alvast je beltegoed opwaarderen, zodat je niet zonder beltegoed komt te zitten.
Naar Recharge.com


Terug naar het overzicht