Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
17-08-21 - 

Waar koop je een prepaid creditcard met contant geld?

alt

Er zijn veel redenen om een prepaid kredietkaart te gebruiken. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als vervanger van een gewone creditcard. Ook houd je makkelijk de controle over jouw uitgaven met een prepaid kaart. En niet onbelangrijk; met een eenmalige creditcard of een prepaid creditcard kun je jouw privacy en anonimiteit beschermen als je aankopen doet. Voor het kopen van bijvoorbeeld een anonieme prepaid creditcard van Primera hoef je geen informatie over jezelf te geven. Zo beperk je de hoeveelheid persoonlijke gegevens die je deelt.

Jouw prepaid creditcard kopen met contant geldAls je een prepaid creditcard van Albert Heijn, Primera of een andere winkel wilt gebruiken om je privacy te beschermen, is het slim om jouw kaart met contant geld te kopen. Op deze manier hoef je nog minder informatie over jezelf te geven. Een anonieme prepaid creditcard kopen met contant geld en jouw prepaid creditcard contant opladen, voelt terecht veilig. Toch zijn er gelukkig ook manieren die op z'n minst net zo veilig zijn om jouw prepaid creditcard online te kopen.

We hebben deze gids gemaakt om het je makkelijk te maken. Zo ontdek je snel waar een prepaid creditcard te koop is. Maar ook vertellen we je welke online mogelijkheden er zijn om veilig en snel een prepaid creditcard te kopen.


Waar kun je prepaid creditcards met contant geld kopen?In Nederland kan je een prepaid creditcard in Primera, Albert Heijn en veel meer winkels met contant geld kopen. Winkels zoals Primera bieden prepaid kaarten zoals de Paysafecard en Lebara Online. Ook kun je een prepaid creditcard bij AH kopen; ook dit is vaak de Paysafecard. Sommige winkels bieden ook de Pay2d prepaid Mastercard aan.


Op de Primera website kun je snel een winkel vinden in jouw buurt die prepaid creditcards verkoopt. Ook kun je daar terecht om weer nieuw tegoed op de kaart te zetten. De prepaid creditcard kun je bij ons na aankoop makkelijk en snel opladen met extra tegoed. We bieden een groot aantal mogelijkheden om hiervoor te betalen (ook zonder bankrekening, bijvoorbeeld met PayPal).


Waarom zou je een prepaid creditcard online kopen?Waarom zou je een prepaid creditcard in Primera of AH kopen, als je jezelf de moeite kan besparen? Het kan makkelijker. Koop er eentje vanuit huis. Vraag jij je af of jouw privacy ook dan goed beschermd blijft? Het antwoord is: ja.

Het online kopen en opwaarderen van jouw prepaid creditcards is de perfecte manier om veilig online te shoppen. Bij ons op Beltegoed.nl heb je alleen een e-mail adres nodig om een prepaid creditcard te kopen. Dat is alles. Op deze manier blijven jouw persoonlijke gegevens net zo veilig als wanneer je een prepaid creditcard zou kopen in de winkel.


Alle kaarten die je online bij ons koopt zijn perfect te gebruiken als anonieme betaalmethode. Dit betekent dat je geen persoonlijke informatie hoeft achter te laten wanneer je online betaalt. Perfect als je jouw privacy wilt beschermen en toch online wilt kunnen shoppen!


Welke prepaid creditcard koop jij online?Met een online prepaid creditcard heb je de perfecte manier in handen om veilig en anoniem online te shoppen. Maar welke prepaid creditcard past het best bij jou?


Op onze prepaid creditcard pagina zie je alle kaarten die je veilig en snel online kunt kopen op Beltegoed.nl. We bieden bijvoorbeeld bekende kaarten zoals paysafecard, CASHlib, Flexepin, Neosurf, de Mastercard prepaid cadeaukaart en veel meer prepaid creditcards. Klik simpelweg op de kaart waar je interesse in hebt en je ziet direct hoe je hem kunt bestellen.


Iedere prepaid creditcard heeft eigen voordelen. Sommige kaarten, zoals de BITSA, kunnen (bijna) als een gewone kredietkaart worden gebruikt. Andere creditcards hebben specifieke toepassingen. Bedenk waar je jouw kaart voor wilt gebruiken en beslis welke kaart het beste bij je past. Ze zijn allemaal perfect geschikt om jouw privacy online te beschermen.


Terug naar het overzicht