Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
30-09-21 - 

Opwaarderen in het buitenland? Wij maken het makkelijk!

Er zijn tal van redenen om in het buitenland te werken. Je ziet een ander stukje van de wereld! Misschien heb je een kans gevonden die je thuis niet kon vinden. Of misschien kun je in het buitenland een leuke baan krijgen met een uitstekend salaris.
prepaid makkelijk in het buitenland opwaarderen
Wat jouw redenen ook zijn, het is makkelijker dan ooit om in het buitenland te werken. Reizen is goedkoper en het is niet overal meer nodig om een werkvisum te hebben. Als je EU-burger bent, kun je bijvoorbeeld overal in de EU werken en wonen.

Er zijn natuurlijk ook nadelen. Naar huis bellen is vaak ingewikkelder (of duurder) dan het zou moeten zijn. Een buitenlandse simkaart kopen kan een goede oplossing zijn, maar het kopen van een fysieke prepaidkaart kan erg onhandig zijn. De winkels zijn bijvoorbeeld niet open wanneer je beltegoed nodig hebt. Of de winkel die je bezoekt heeft jouw kaart niet meer op voorraad. En als je je Nederlandse prepaid simkaart gebruikt, is het onwaarschijnlijk dat je in het buitenland een beltegoed kaart in een fysieke winkel vindt. Maar daar hebben we iets op bedacht! Met Beltegoed.nl is prepaid opwaarderen in het buitenland makkelijker dan ooit.

Ben jij een echte globe-trotter die van plaats naar plaats reist? Of werk je in het buitenland en verander je vaak van locatie? De Beltegoed.nl manier van internationaal beltegoed opwaarderen is perfect voor jou. We vertellen je graag waarom.

Prepaid opwaarderen waar en wanneer je wiltBij ons kun je 24/7 terecht, wanneer je ons nodig hebt. Midden in de nacht beltegoed nodig? Of merk je op weg naar je werk dat je beltegoed bijna op is (en je hebt het nu nodig)? Geen probleem, we regelen het direct voor je.

Opwaarderen in het buitenland en betalen op jouw manierOp Beltegoed.nl kun je op veel verschillende manieren veilig betalen. Jij bepaalt welke manier jij het prettigst vindt. Wil je overal ter wereld kunnen betalen met PayPal? Bij ons is het mogelijk.

Binnen een paar minuten kun je weer bellenZo snel en eenvoudig is het opwaarderen vanuit het buitenland bij ons. Kies jouw telefoonprovider en kies het bedrag aan beltegoed dat je nodig hebt. Voer je e-mailadres in en betaal. Je ontvangt jouw beltegoed code binnen 30 seconden in mailbox. Prepaid opwaarderen in het buitenland of binnenland kan niet makkelijker!

Als je gebruik maakt van onze Beltegoed.nl app (iOS of Android) is het prepaid opwaarderen in het buitenland nog makkelijker. In de app kun je zelfs reminders voor het herhalen van jouw bestellingen klaarzetten. Zo blijf je altijd goed bereikbaar en kun je altijd naar huis bellen. Meer voordelen van de prepaid opwaardeer app vind je hieronder.

Prepaid beltegoed opwaarderen vanuit het buitenland voor vrienden en familieMisschien wil je niet alleen je eigen telefoon opwaarderen, maar ook beltegoed opwaarderen in het buitenland, voor vrienden of familie. Bij Beltegoed.nl maken we dat veilig en makkelijk. Alles wat je nodig hebt is hun telefoonnummer of e-mailadres. Ontdek hoe je de telefoon van iemand anders kunt opwaarderen vanuit het buitenland (of binnen hetzelfde land).

Verstuur beltegoed en data over de hele wereld, of in hetzelfde land. Waar jouw vrienden en familie ook wonen; het is snel, veilig en eenvoudig om prepaid beltegoed te kopen en direct te versturen via Beltegoed.nl.

Nog meer snelheid en gemak met de Beltegoed.nl appBeltegoed opwaarderen in het buitenland is snel, veilig en makkelijk op Beltegoed.nl. Maar de app is nog beter. In de app koop kun je jouw beltegoed en data in een paar seconden. En er is meer...

  • Stel herinneringen in - Moet je elke maand prepaid herladen, of eens in de twee weken? Met de app stel je makkelijke reminders in. Zo vergeet je nooit meer om je telefoon op te waarderen en zit je nooit zonder beltegoed. Ook niet in het buitenland.
  • Snel afrekenen - Als je steeds weer hetzelfde bestelt, wordt het vervelend om jouw op te zoeken, te selecteren en te betalen. Met de app kun je jouw bestellingen snel herhalen vanuit het hoofdmenu.

Terug naar het overzicht