Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
31-01-19 - 

Goedkoop bellen naar het buitenland | Providers met goedkoop beltegoed

goedkoop bellen naar het buitenland

Goedkoop bellen naar het buitenland


Goedkoop bellen naar het buitenland is makkelijker dan je denkt. Hoe kom je aan goedkoop beltegoed voor het buitenland? Veel prepaid providers bieden ontzettend voordelige tarieven aan om naar bijvoorbeeld Turkije, Marokko, Suriname, de Antillen of Polen te bellen. De meest bekende providers met speciale tarieven om internationaal te bellen zijn Lyca, Ortel, Lebara, Telesur, Toggle en GT Mobile.

Goedkoop bellen met goedkoop beltegoed naar...


Goedkoop bellen naar Turkije
Goedkoop bellen naar Marokko
Goedkoop bellen naar Aruba
Goedkoop bellen naar Suriname
Goedkoop bellen naar Polen
Beltegoed.nl helpt met kiezen
Buitenlandse simkaart opwaarderen

Goedkoop bellen naar Turkije


Als je goedkoop wilt bellen naar Turkije op je mobiel, dan is Lycamobile een hele goede keus. Lycamobile is zeer goedkoop om mobiel te bellen naar een vaste lijn in Turkije. Lyca is ook voordelig als het gaat om het bellen naar een mobiele telefoon en sms’en naar Turkije. Daarnaast is Lycamobile voordelig door het lage starttarief. Ook Lebara en Toggle zijn providers met goedkoop beltegoed. Met Lebara kun je bijvoorbeeld goedkoop bellen naar Turkije. Zo bieden ze 500 belminuten en 4G internet aan naar 42 landen voor maar 15 euro. Voor alle tarieven kun je de officiële websites van de providers checken. En natuurlijk kun je je beltegoed snel en veilig opwaarderen op Beltegoed.nl!

Goedkoop bellen naar Marokko


Ook als je naar Marokko wilt bellen, is Lycamobile een goedkope keuze om te bellen met prepaid. Lyca tarieven zijn lager dan die van alle andere providers. Toggle is voor mensen die minder vaak naar Marokko bellen een prima alternatief. Om een keuze te maken tussen de prepaid providers is het verstandig als je weet welke providers je Nederlandse contacten hebben. Bij sommige prepaid providers kun je namelijk gratis bellen naar andere mensen met dezelfde provider. Toggle daarentegen biedt geen gratis mogelijkheid, maar ze hanteren wel goedkope tarieven om te bellen naar alle andere providers. Via Beltegoed.nl kun je altijd voor beide providers (en alle andere Nederlandse providers) opwaarderen met goedkoop beltegoed.nl

Goedkoop bellen naar Aruba


Wanneer je vaak naar Aruba belt, kun je het beste voor Lyca, Toggle of GT Mobile kiezen. De tarieven variëren en de focust ligt op andere aspecten. Om deze reden is het belangrijk om goed naar het verschil te kijken op de officiële websites van de providers voordat je er een kiest. Let daarbij op de verschillen in nationale tarieven en of je goedkoop kan bellen naar Aruba mobiel of vast. Na aanschaf kun je je prepaid tegoed makkelijk opwaarderen met Beltegoed.nl.

Goedkoop bellen naar Suriname


Goedkoop bellen naar Suriname: hoe doe je dat? Tegen een heel laag tarief kun je met Toggle of Lyca goedkoop bellen naar Suriname. Lyca is wel goedkoop als je vaak naar vaste nummers belt, maar als je meer sms’t kun je beter voor Toggle kiezen. Vectone en GT Mobile hebben ook interessante tarieven om naar Suriname te bellen en sms'en. Met goedkoop beltegoed bellen naar Suriname doe je natuurlijk ook met Telesur. Telesur is de bekendste Surinaamse prepaid provider. En opwaarderen? Dat doe je natuurlijk met Beltegoed.nl.

Goedkoop bellen naar Polen


Goedkoop naar Polen bellen met prepaid tegoed is echt niet moeilijk en je hebt genoeg keuze. Lyca is wel de beste keus als je goedkoop naar Polen wilt bellen. Het is namelijk zo dat je met een Lyca telefoon vanuit Nederland, GRATIS belt naar een Lyca telefoon in Polen. Lebara biedt zeer lage tarieven aan voor het goedkoop bellen naar Polen. Als je vrijwel nooit belt, maar altijd smst, is Toggle toch weer het goedkoopste. Van alle eerder genoemde goedkope prepaid providers kun je het beltegoed opwaarderen via Beltegoed.nl.

Beltegoed.nl helpt met kiezen


Het mag duidelijk zijn dat met een prepaid simkaart naar het buitenland bellen meer dan de moeite waard is. Goedkoop bellen naar het buitenland met een prepaid mobiel kan gewoon. Wat heel belangrijk is, is dat jij zelf beslist welke provider het beste aan al jouw internationale eisen voldoet. Beltegoed.nl is geschikt om informatie te vinden over alle genoemde providers. Daarnaast bieden providers verschillende SIM-kaarten aan en kun je voordelig beltegoed opwaarderen voor alle providers die bellen naar het buitenland aanbieden.

Buitenlandse simkaart opwaarderen


Beschik je over een buitenlandse simkaart en wil je die opwaarderen? Via onze partner Recharge.com


Terug naar het overzicht