Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
31-01-19 - 

Goedkoop bellen naar het buitenland | Providers met goedkoop beltegoed

goedkoop bellen naar het buitenland

Goedkoop bellen naar het buitenland


Goedkoop bellen naar het buitenland is makkelijker dan je denkt. Hoe je aan goedkoop beltegoed voor het buitenland komt? Veel prepaid providers bieden ontzettend voordelige tarieven aan om naar bijvoorbeeld Turkije, Marokko, Suriname, de Antillen of Polen te bellen. De meest bekende providers met speciale tarieven om internationaal te bellen zijn Lyca, Ortel, Lebara, Telesur en GT Mobile.

Goedkoop bellen naar...


Turkije
Marokko
Aruba
Suriname
Polen
Buitenlands nummer opwaarderen

Goedkoop bellen naar Turkije


Als je goedkoop wilt bellen naar Turkije op je mobiel, dan is Lycamobile een goede keus. Lycamobile is met name zeer goedkoop om mobiel te bellen naar een vaste lijn in Turkije. Ook is Lyca voordelig als het gaat om het bellen naar een mobiele telefoon en sms’en naar Turkije. Daarnaast is het voordelig door het lage starttarief.

Ook Lebara is een provider met goedkoop beltegoed. Met Lebara kun je bijvoorbeeld goedkoop bellen naar Turkije. Zo bieden ze 500 belminuten en 4G internet aan naar 44 landen voor maar 15 euro. Voor alle tarieven kun je de officiële websites van de providers checken. En natuurlijk kun je je beltegoed snel en veilig opwaarderen op Beltegoed.nl!

Lebara opwaarderen

Goedkoop bellen naar Marokko


Ook als je naar Marokko wilt bellen, is Lycamobile een goedkope keuze om te bellen met prepaid. Lyca tarieven zijn lager dan die van alle andere providers.

Goedkoop bellen naar Aruba


Wanneer je vaak naar Aruba belt, kun je het beste voor Lyca of GT Mobile kiezen. De tarieven variëren en de focust ligt op andere aspecten. Om deze reden is het belangrijk om goed naar het verschil te kijken op de officiële websites van de providers voordat je er een kiest. Let daarbij op de verschillen in nationale tarieven en of je goedkoop kan bellen naar Aruba mobiel of vast. Na aanschaf kun je je prepaid tegoed makkelijk opwaarderen met Beltegoed.nl.

Lycamobile opwaarderen

Goedkoop bellen naar Suriname


Goedkoop bellen naar Suriname: hoe doe je dat? Tegen een heel laag tarief kun je met Lyca goedkoop bellen naar Suriname. Lyca is vooral goedkoop als je vaak naar vaste nummers belt.

O.a. GT Mobile heeft interessante tarieven om naar Suriname te bellen en sms'en. Met goedkoop beltegoed bellen naar Suriname doe je natuurlijk ook met Telesur. Telesur is de bekendste Surinaamse prepaid provider. En opwaarderen? Dat doe je natuurlijk met Beltegoed.nl.

Telesur opwaarderen

Goedkoop bellen naar Polen


Goedkoop naar Polen bellen met prepaid tegoed is echt niet moeilijk en je hebt genoeg keuze. Lyca is wel de beste keus als je goedkoop naar Polen wilt bellen. Het is namelijk zo dat je met een Lyca telefoon vanuit Nederland, GRATIS belt naar een Lyca telefoon in Polen.

Buitenlands nummer opwaarderen


Beschik je over een buitenlandse simkaart en wil je die opwaarderen? Via onze partner Recharge.com kun je gemakkelijk en veilig je buitenlandse simkaart opwaarderen. Ook kun je met Recharge.com het beltegoed van anderen opwaarderen. Ideaal voor als jijzelf of je vrienden en familie voor korte - of lange - tijd in het buitenland zijn.


Terug naar het overzicht