Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
26-01-23 - 

Redenen om een online MiFinity voucher te kopen

Jouw privacy moet voorop staan bij het online betalen van aankopen. Vooral als je vaak online spellen speelt, online casino's bezoekt of vaak online shopt. Hackers weten de weg naar dit soort websites goed te vinden en doen hun voordeel met jouw gegevens. Om jezelf te beschermen is het altijd een goed idee om te betalen vanuit een e-Wallet.

Wat is een e-Wallet?


Een elektronische wallet (of e-Wallet) is een digitale portemonnee van waaruit je online kunt betalen voor diensten en aankopen. Als je betaalt vanuit je e-Wallet blijven je betalingsgegevens verborgen voor derden. Zelfs als jouw iGaming provider gehacked wordt blijven jouw gegevens onzichtbaar.

De MiFinity e-Wallet is veiliger en een van de beste wallets om mee te betalen voor online gamen. Je voegt geld toe aan je MiFinity e-Wallet door MiFinity vouchers te kopen. Zo'n MiFinity card of voucher koop je snel en veilig op bijvoorbeeld Beltegoed.nl. Ook kun je snel een Mifinity voucher kopen in de Beltegoed.nl app. Deze gratis app vind je in de Google Play Store of in de Apple App Store.

Maar wat maakt een MifFinity card of voucher nou een goede keuze?
alt

#1. De MiFinity e-Wallet is veilig


MiFinity maakt gebruik van twee-factor identificatie bij het inloggen op je Wallet. De Wallet volgt stricte Europese regelgevingen voor veilig online betalen.

Dit houdt in dat je jouw identiteit moet verifieren als je meer dan €150 aan transacties hebt gedaan. Dit proces kan tot twee dagen in beslag nemen. Dit heb je ervoor nodig:

 • Een identiteitsbewijs en een selfie. Het ID-bewijs is een geldig paspoort, een ID-kaart of een geldig rijbewijs.
 • Bewijs van je adres; bijvoorbeeld facturen.

Deze documenten moet je uploaden in de Verificatie tab van je MyFinity account. Volg simpelweg de instructies.

Hiermee voldoet de MiFinity Wallet aan de Europese regelgevingen. Het lijkt wat gedoe, maar hiermee zorg je er wel voor dat jouw gegevens veilig blijven. Zodra je account is geverifieerd kun je gebruik maken van MiFinity vouchers om geld aan je MiFinity e-Walet toe te voegen. Nu kun je veilig online gamen.

#2. Saldo opwaarderen is makkelijk met MyFinity vouchers


Het opwaarderen van je MiFinity saldo is makkelijk. Je hebt geen bankrekening of creditcard nodig. Je koopt simpelweg MiFinity vouchers, waar je voor kunt betalen met bijvoorbeeld PayPal. Je kunt direct je saldo opwaarderen. Zo doe je dat:

 1. Na het kopen van je MiFinity voucher ontvang je een 20-cijferige code.
 2. Log in op je MiFinity e-Wallet account.
 3. Kies Storten en selecteer MiFinity voucher als betaalmethode.
 4. Voer de 20-cijferige code in, de valuta en de exacte waarde van je voucher.
 5. Binnen enkele seconden is het saldo van je MiFinity Wallet opgewaardeerd.

MiFinity eVoucher kopen

MiFinity vouchers zijn 12 maanden geldig en zijn verkrijgbaar in 11 valuta.

Bekijk hier een overzicht van websites waarop je kunt betalen met je MyFinity e-Wallet.

#3. Je kunt geld versturen met MiFinity vouchers


Natuurlijk kun je MiFinity voor meer doeleinden gebruiken dan alleen voor online gamen. Zo kun je met een MiFinity voucher ook makkelijk geld versturen.

Je kunt direct geld sturen naar een andere MiFinity gebruiker. Je hebt alleen het e-mail adres en het MiFinity rekeningnummer nodig van de ontvanger.

Of...de ontvanger van het voucher heeft geen MiFinity rekening? Dan verstuur je het voucher naar het e-mail adres of naar het mobiele telefoonnummer van de ontvanger. In dat geval opent MiFinity een account en wordt de ontvanger hiervan op de hoogte gebracht.

Ook is het mogelijk om geld vanuit een MiFinity e-Wallet naar een bankrekening te sturen.

Zo verstuur je geld met MiFinity:
 1. Log in op je e-Wallet.
 2. Tik op verzenden.
 3. Selecteer MiFinity naar MiFinity of Bank.
 4. Voer de gegevens in van de ontvanger. Dit kan een MiFinity rekeningnummer zijn, maar ook een bankrekeningnummer, een e-mail adres of een mobiel nummer.
 5. Voer het bedrag in dat je wilt versturen.
 6. Tik op Betalen.

Goed om te weten


 • De maximale limiet voor het versturen van geld met MiFinity is €2,000.
 • Je moet je MiFinity account linken aan een bankrekening, creditcard of bankpas om geld op te kunnen nemen. Hiervoor kun je ook een prepaid kaart gebruiken.


Terug naar het overzicht