Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
07-03-23 - 

Een hotel boeken bij Booking.com zonder creditcard

De meeste mensen kiezen voor een eigen creditcard voor het (vaak online) boeken van vliegtickets, vakanties of hotelkamers. Booking.com is een van de meest populaire websites voor het boeken van een hotel. De meeste boekingen op deze website worden betaald met een creditcard. Heb je geen creditcard, of wil je jouw betalingsgegevens niet online delen? Dan zijn er gelukkig andere manieren om een hotel te boeken zonder creditcard.
booking zonder creditcard
In de meeste landen kun je geen gebruik maken van Booking zonder creditcard. Op de Nederlandse Booking.com website is het in sommige gevallen mogelijk om een hotel te kiezen bij booking zonder creditcard. In dat geval betaal je voor je kamer met PayPal of per bankoverschrijving. Dit hangt af van de voorkeur van het hotel. In je boekingsbevestiging van Booking.com zie je welke betaalwijzen worden geaccepteerd voor jouw boeking.

Mogelijk heb je dus toch een creditcard nodig om je boeking vast te leggen. Wat zijn de mogelijkheden om in dat geval gebruik te maken van Booking.com zonder creditcard? We helpen je met wat goede tips.


Een hotel boeken zonder creditcard op Booking.com?


Er is een handige oplossing voor degenen die geen gewone creditcard willen, of kunnen krijgen. Misschien wil je de gegevens van je creditcard simpelweg niet online delen, vanwege het risico op online fraude of omdat je privé-gegevens bij het hacken van een website op straat kunnen komen te liggen. In dat geval kun je betalen voor je hotel met Paypal of met een prepaid betaalkaart.

Voor degenen die liever in een leuke AirBNB willen verblijven is het fijn om te weten dat je ook op AirBNB kunt boeken zonder gewone creditcard.


Booking betalen met iDeal


Wil je toch een leuk hotel of een vakantie kunnen boeken? Gebruik het zoekfilter op Booking.com en vink “iDeal” aan onder “online betalen”. Op die manier kun je mogelijk hotels vinden die deze betaalmethode accepteren.

Geen resultaat? Dan kun je kiezen voor het betalen met een prepaid creditcard. Bepaal zelf het saldo op de kaart en gebruik vervolgens de prepaid creditcard voor je Booking.com boeking. Je kunt kiezen voor een plastic prepaid creditcard, maar ook voor een handig digitaal voucher, waarmee je snel en eenvoudig online kunt betalen. Lees hier alle informatie over de werkwijze van Booking.com.


We zetten de voordelen van het gebruik van een prepaid creditcard voor je op een rij:


  • Een prepaid creditcard of digitaal geldvoucher is een creditcard zonder BKR check of lange aanvraagprocedure.
  • Betalen met een prepaid creditcard is veilig, je hoeft geen gegevens van jezelf te delen.
  • Jij zet vooraf saldo op de kaart en bouwt geen schuld op.
  • Je koopt en gebruikt een prepaid code binnen enkele minuten.
  • Met een geldvoucher of prepaid card kun je boeken zonder creditcard op Booking.com. Tip, controleer welke betaalmethoden het hotel dat je wilt boeken accepteert. Dit kan per hotel verschillen.


Nadelen van het gebruik van prepaid creditcards:


  • De meeste prepaid geldvouchers en creditcards zijn digitaal. Je ontvangt een code (waar je mee kunt betalen) per e-mail. Dit werkt snel, maar als je liever een plastic prepaid creditcard wilt gebruiken, dan biedt Beltegoed.nl een paar opties.
  • Kies voor een (of meerdere) geldvouchers of prepaid creditcards voor het juiste bedrag om je betaling op Booking.com te voldoen.
  • Goed om te weten; bij het betalen van een borgsom, waarbij een bedrag op een creditcard gereserveerd wordt, is een prepaid creditcard vaak geen oplossing (omdat er geen bedrag op gereserveerd kan worden).

Op Beltegoed.nl vind je op deze pagina een groot aantal verschillende prepaid geldvouchers en prepaid creditcards. Je koopt deze vouchers en kaarten veilig en binnen enkele seconden, waarna je er direct mee kunt betalen op Booking.com, of op andere websites en in webshops.

Prepaid creditcard kopen


Terug naar het overzicht