Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
26-09-18 - 

FIFA 19 Release & Nieuwe Features

alt

FIFA 19 Releasedatum


28 september is het zo ver: FIFA 19 komt dan uit! Je kan natuurlijk bij ons je PSN en Xbox kaarten krijgen. Zorg dat je er beter voor staat dan je vrienden met FUT Points. Haal die Jumbo Premium en Gold Packs in huis en verbeter je Ultimate Team op de FUT Transfer Market. Wie weet speelt FUT Icon Johan Cruijff wel in je team.
Koop PSN Card of koop een Xbox Gift Card.

Omdat er elk jaar een nieuw FIFA spel uitkomt, leek het ons wel een goed idee waarom FIFA 19 je dierbare geld ook echt waard is. Laat ik je nou net even haarfijn uit kunnen leggen waarom FIFA 19 toch weer beter is dan de spellen van de voorgaande jaren.

1. Timed Finishing


Een goal scoren is weer net even wat lekkerder met ‘Timed Finishing’. Als je de schietknop een tweede keer indrukt na de eerste keer en dan ook echt *precies* het juiste moment, dan is de kans dat je een prachtig, maar dan ook echt prachtig, goal maakt een stuk groter. Zit je er net naast qua timing? Ja sorry man, dan is ie echt bagger.

2. Active Touch System voor Neymar controle


Hoe je precies de bal beheerst en er controle over houdt is ook drastisch veranderd. Het proces van het eerste contact met de bal en dan het proces naar je paas, dribbel of schot is nu uitgebreider. Net zo schieten als Neymar? Hupsakee, doe je even. Duiken als Neymar? Doe maar niet…3. Vernieuwde 50/50 battles


De 50/50 battles hebben ook een update gekregen vergeleken met hiervoor: de conditie van je speler gaat een grotere rol spelen, maar ook de weercondities - dus het wordt nog opletten geblazen met meer en meer aspecten die je speler van buitenaf beïnvloeden.

4. De Champions League in FIFA 19


Wat er nog echt miste bij elk voorgaande FIFA game, is de mogelijkheid om te spelen in de Champions en Europa League. Ein-de-lijk heeft EA Sports de rechten kunnen krijgen van van de UEFA Toernooien. Beleef de droom. De toevoeging van deze Leagues gaat vast en zeker een grote impact hebben op de FIFA career modus.5. Kick-off modus


De kick-off modus is voor elke groep vrienden die samen FIFA spelen op de bank (online mag ook natuurlijk). Je krijgt na elke pot nog uitgebreidere statistieken zodat iedereen weet wie er écht heeft gewonnen. Maar nog leuker zijn de huisregels. Je kan bijvoorbeeld instellen dat elke speler die scoort, van het veld wordt gestuurd - of dat je alleen kan scoren buiten het strafschopgebied. Dit zijn maar een paar van de leuke regels die je kan toepassen om het nog leuker te hebben met je beste matties.

6. Wat gebeurt er met de lootbox?


Het lootbox-systeem uit FIFA 18 was nogal omstreden in ons land en krijgt voor FIFA 19 een nieuw systeem. Je hebt nu FUT Spelers en FUT iconen en het gaat veel duidelijker zijn wat je krijgt in een Jumbo Premium of Gold Pakket. Ontwikkelaar EA probeert op deze manier het manier te laten aankomen op kans. Dat klinkt als iets goeds, toch?

Mocht je nog steeds hulp nodig hebben met het opzetten van je Ultimate Team, dan zijn wij er zeker voor je met een PSN Card of Xbox Gift Card.

Koop Xbox Gift Card
Of haal een PSN Card.


Terug naar het overzicht