Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Kobo Gift Card

Bekijk reviews
Kobo cadeaukaart €10
€ 10,00 Kobo cadeaukaart €10
Direct geleverd
Kobo cadeaukaart €25
€ 25,00 Kobo cadeaukaart €25
Direct geleverd
Kobo cadeaukaart €50
€ 50,00 Kobo cadeaukaart €50
Direct geleverd

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Koop je boeken online bij Kobo Rakuten

Puilt je boekenkast uit en heb je simpelweg geen plek meer voor het nieuwste werk van je lievelingsschrijver? Kun je maar geen genoeg krijgen van het geschreven woord, maar lees je liever een e-book? Met je Kobo Gift Card van Beltegoed.nl kun je nu op Rakuten Kobo boeken kopen die niet je boekenkast verder doen uitpuilen.

Selecteer de hoogte van je tegoed, kies een van de veilige betaalmethodes, voer je e-mailadres in en rond je bestelling af. Wij sturen je vervolgens een e-mail met een code en de instructies voor het verzilveren van deze code op kobo.com. Maak je keuze uit het enorme aanbod e-boeken en luisterboeken. Binnen no-time lees jij je door alle hoofdstukken heen!

Wat is Rakuten Kobo?


Rakuten Kobo is een online boekwinkel waar je meer dan 6 miljoen e-boeken en luisterboeken kunt kopen. Dankzij de steeds groeiende catalogus kun je op Rakuten Kobo boeken kopen naar ieders smaak: van De ontdekking van de hemel tot Harry Potter en van Max Havelaar tot Vijftig Tinten grijs. De keuze is reuze, waardoor je nooit uitgelezen zult zijn!

Wat is een Kobo Gift Card?


De Kobo Gift Card van Beltegoed.nl is verkrijgbaar met een tegoed van 10, 25 of 50 euro. Met dit tegoed kun je op de website van Rakuten Kobo boeken kopen in de vorm van e-boeken of luisterboeken. Nog leuker is om de Kobo Gift Card cadeau te geven aan iemand die gek is op boeken lezen.

Waarvoor kan ik mijn Kobo Gift Card gebruiken?


Het grote voordeel van een Kobo Gift Card van Beltegoed.nl, is dat je met een groot aanbod aan betaalmethodes kunt betalen. Je kunt de Kobo Gift Card cadeau aan iemand geven of deze zelf inwisselen. Binnen enkele minuten lees of luister jij al je lievelingsboek op je e-reader, tablet of smartphone via de app. Veel leesplezier gewenst!

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn Kobo Gift Card?


Met je Kobo Gift Card van Beltegoed.nl kun je op Rakuten Kobo boeken lezen als je een Kobo Account aanmaakt. Heb je een Kobo Gift Card gekocht, of heb je er een gekregen? Ga dan naar https://www.kobo.com/ en wissel je kaart in door de code in te voeren tijdens het afrekenen.

Hoe kan ik mijn Kobo Gift Card inwisselen?


Je Kobo Gift Card van Beltegoed.nl inwisselen is heel simpel. Volg de stappen hieronder en voor je het weet lig je lekker in je stoel te lezen of te luisteren.

  1. Ga naar https://www.kobo.com/
    Vul je winkelmandje met de e-boeken of luisterboeken van je keuze.

  2. Klik op betalen.
    Beantwoord de vraag ‘Heb je een cadeaubon?’ met ‘Ja’.

  3. Voer het nummer van je Kobo Gift Card in en klik op toepassen.

  4. Klik op opslaan en doorgaan en hoppa die boeken zijn van jou!


Mocht je nog tegoed over hebben, dan wordt dit opgeslagen en verrekend bij je volgende aankoop. Meer informatie vind je op: https://help.kobo.com/hc/nl/articles/360017581954

Wat anderen zeggen:

Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen