Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Neosurf

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van Neosurf
Neosurf NL 5
€ 5,00Neosurf €5
Direct geleverd

Neosurf 10 € 10
€ 10,00Neosurf €10
Direct geleverd

Neosurf 15 € 15
€ 15,00Neosurf 15 €
Direct geleverd

Neosurf 30 € 30
€ 30,00Neosurf €30
Direct geleverd

Neosurf 50 € 50
€ 50,00Neosurf €50
Direct geleverd

Neosurf 100 € 100
€ 100,00Neosurf €100
Direct geleverd


Neosurf 20 JaarFelicitaties voor onze betalingspartner Neosurf, aangezien zij hun 20e verjaardag vieren!
De vouchers en digitale wallets van Neosurf, opgericht in Parijs in 2004, bieden een zeer veilige, gebruiksvriendelijke ervaring.
Hun uitzonderlijke gebruikersinterface, gekoppeld aan Neosurf's toewijding aan uitstekende service, heeft hun wereldwijde bereik vergroot.
Ze zijn aanwezig in 74 landen, verspreid over zes continenten, en met de recente lancering van een gamerswallet, hebben ze veel te vieren in 2024!

Neosurf

Je kunt nu Neosurf kopen op Beltegoed.nl, de ideale digitale prepaid credit card. Wil jij veilig, makkelijk, snel én anoniem kunnen betalen op meer dan 20.000 websites? Dan is Neosurf wat voor jou.

Je hoeft alleen maar de juiste Neosurf code te selecteren en je e-mailadres in te vullen. Betaal vervolgens met een van onze veilige betaalmethodes en ontvang je Neosurf code binnen 30 seconden per e-mail.

Online Waakzaamheid Tip:
Wij adviseren je nooit jouw code Neosurf te delen via email, SMS, sociale media of via een online verificatie site. Gebruik je Neosurf ticket alleen op de websites die vernoemd worden op de officiële website.
Veelgestelde Vragen
Je kunt je Neosurf code online gebruiken als betaalmiddel voor verschillende online games, prepaid creditcards en andere diensten. Met een Neosurf ticket houd jij je betaalgegevens anoniem. Je kunt een Neosurf ticket van €10, €15, €30, €50 of €100 kopen via Beltegoed.nl waarbij je de code direct kunt gebruiken als betaalmiddel bij één van de +20.000 websites die Neosurf als betaalmethode accepteren.
Op beltegoed.nl kun je een Neosurf Kaart kopen van €10, €15, €30, €50 of €100. Selecteer de Neosurf code van het juiste bedrag, vul je e-mailadres in en selecteer je gewenste betaalmethode. In 30 seconden ontvang je de Neosurf code per e-mail.
Je kan alle prepaid creditcards op Beltegoed.nl kopen met PayPal. Waaronder ook Neosurf tickets. Het enige wat je hoeft te doen is te bepalen welke kaart je wilt. En vervolgens PayPal te kiezen als betalingsmethode tijdens het afrekenen. Je logt vervolgens in op je PayPal account en bevestigt de betaling. Binnen enkele seconden na een succesvolle betaling ontvang je de 16-cijferige Neosurf code per mail.
Neosurf is een online betaalmiddel dat onder andere gebruikt kan worden voor gaming, het opladen van prepaid creditcards of andere partners van Neosurf

Je kunt je Neosurf code op meer dan 20.000 websites gebruiken! Op de website van Neosurf kun meer informatie vinden over de de partners van Neosurf waar jij met je Neosurf kaart kan betalen.
Nadat je de Neosurf code hebt ontvangen van Beltegoed.nl in de vorm van een code per e-mail, kun je deze direct gebruiken. Het is niet nodig om de code te activeren. Het betalen met een Neosurf Prepaid Card is erg simpel: selecteer Neosurf als je betaalmethode op een partner website, vul de 10 cijferige code in en het bedrag van je aankoop wordt van de totale waarde van je Neosurf code afgetrokken.
Op deze pagina kun je het balans van je Neosurf tegoed zien.
Een Neosurf code koop je gemakkelijk en snel op Beltegoed.nl. Kies de juiste Neosurf code, vul je e-mail adres in en selecteer je gewenste betalingsmethode. In 30 seconden zul jij je Neosurf code ontvangen per e-mail.
Je kunt je Neosurf ticket een jaar lang zonder problemen gebruiken. Een jaar na aankoop is de kaart ongeldig, maar 6 maanden na het laatste gebruik worden 2 euro inactiviteitskosten per maand van je Neosurf tegoed afgehaald. Zorg er dus voor dat je je Neosurf ticket op tijd gebruikt als er nog tegoed op staat.
Ja, een Neosurf code kan meerdere gebruikt worden, totdat er geen tegoed meer op de code staat. Het is mogelijk om het resterende tegoed van je Neosurf code over te dragen naar een andere Neosurf code.
Bent u gebeld door een leverancier? Heeft u een onverwachte verificatie-email gekregen? Heeft u iets online besteld of verkocht?

Als u hier bent omdat iemand die u niet kent aan u heeft gevraagd deze code te kopen, dan raden we u aan om waakzaam te zijn. Online fraudeurs doen zich vaak voor als personen of vertrouwde organisaties. We kunnen u helaas niet helpen als zij uw code in handen krijgen.

Meer informatie kunt u vinden in ons artikel over hoe je onze prepaid kaarten veilig gebruikt.
-Aanbieding is geldig tot 21.07.2024 23:59 CEST.
-De korting is van toepassing op bestellingen van €20 of meer.
-Korting kan per e-mailadres één keer worden gebruikt.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Cadeaubonnen, prepaid creditcards en beltegoed in Q3Aankomend kwartaal geld besparen? Ontdek al onze handige tips, waaronder het geb...
Lees meer2024-07-16

Onze top 5 luisterboeken-appsOntdek onze selectie van de 5 beste luisterboeken-apps van dit moment. En hoe je...
Lees meer2024-07-05

Apple Pay: alles wat je moet wetenWat is Apple Pay? Of ben je benieuwd hoe je Apple Pay instelt? Lees verder voor ...
Lees meer2024-06-28

Alles lezen