Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Neosurf Prepaid Card

Bekijk reviews
Neosurf 10 EUR
€ 10,00 Neosurf 10 EUR
Direct geleverd
Neosurf 15 EUR
€ 15,00 Neosurf 15 EUR
Direct geleverd
Neosurf 30 EUR
€ 30,00 Neosurf 30 EUR
Direct geleverd
Neosurf 50 EUR
€ 50,00 Neosurf (NL) 50.0 EUR
Direct geleverd
Neosurf 100 EUR
€ 100,00 Neosurf 100 EUR
Direct geleverd

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Neosurf kopen

Wil jij veilig, makkelijk, snel én anoniem kunnen betalen op meer dan 20.000 websites? Dan is Neosurf wat voor jou. Je kunt nu op Beltegoed.nl een Neosurf code kopen, de ideale digitale prepaid credit card. Je hoeft alleen maar de juiste Neosurf code te selecteren en je e-mailadres in te vullen. Betaal vervolgens met een van onze veilige betaalmethodes en ontvang je Neosurf code binnen 30 seconden per e-mail.

Hoe werkt Neosurf?


Neosurf kan gebruikt worden als betaalmiddel voor verschillende online games, prepaid creditcards en andere diensten. Een Neosurf kaart zorgt ervoor dat je je betaalgegevens voor jezelf houdt. Je kunt een Neosurf kaart van €10, €15, € 30, € 50 of €100 kopen, direct klaar voor gebruik bij partners van Neosurf. 

Hoe koop je een Neosurf prepaid card online?


Op beltegoed.nl kun je een Neosurf Kaart kopen van €10, €15, €30, €50 of €100. Selecteer de Neosurf code van het juiste bedrag, vul je e-mailadres in en selecteer je gewenste betaalmethode. In 30 seconden ontvang je de Neosurf code per e-mail.

Waarvoor kan ik mijn Neosurf kaart gebruiken?


Neosurf is een online betaalmiddel dat onder andere gebruikt kan worden voor gaming, het opladen van prepaid creditcards of andere partners van Neosurf

Je kunt je Neosurf kaart op meer dan 20.000 websites gebruiken! Op de website van Neosurf kun meer informatie vinden over de de partners van Neosurf waar jij met je Neosurf kaart kan betalen.

Hoe betaal ik met een Neosurf Prepaid Card?


Nadat je de Neosurf Prepaid Card hebt ontvangen van beltegoed.nl in de vorm van een code per e-mail, kun je deze direct gebruiken. Het is niet nodig om de code te activeren. Het betalen met een Neosurf Prepaid Card is erg simpel: selecteer Neosurf als je betaalmethode op een partner website, vul de 10 cijferige code in en het bedrag van je aankoop wordt van de totale waarde van je Neosurf Prepaid Code afgetrokken.

Hoe kan ik de balans zien van mijn Neosurf tegoed?


Op deze pagina kun je het balans van je Neosurf tegoed zien.

Hoelang is mijn Neosurf code geldig?


Je kunt je Neosurf een jaar lang zonder problemen gebruiken. Een jaar na aankoop is de kaart ongeldig, maar 6 maanden na het laatste gebruik worden 2 euro inactiviteitskosten per maand van je Neosurf code tegoed afgehaald. Zorg er dus voor dat je je Neosurf code op tijd gebruikt als er nog tegoed op staat. 

Kan ik mijn Neosurf code meerdere keren gebruiken?


Ja, een Neosurf code kan meerdere gebruikt worden, totdat er geen tegoed meer op de code staat. Het is mogelijk om het resterende tegoed van je Neosurf code over te dragen naar een andere Neosurf code.

Waar kan ik Neosurf kaart kopen?


Een Neosurf code koop je gemakkelijk en snel op Beltegoed.nl. Kies de juiste Neosurf code, vul je e-mail adres in en selecteer je gewenste betalingsmethode. In 30 seconden zul jij je Neosurf code ontvangen per e-mail.

Wat anderen zeggen:

Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen