Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Neosurf

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van Neosurf
Neosurf €5
Direct geleverd
Neosurf €10
Direct geleverd
Neosurf 15 €
Direct geleverd
Neosurf €30
Direct geleverd
Neosurf €50
Direct geleverd
Neosurf €100
Direct geleverd

Neosurf 20 JaarFelicitaties voor onze betalingspartner Neosurf, aangezien zij hun 20e verjaardag vieren!
De vouchers en digitale wallets van Neosurf, opgericht in Parijs in 2004, bieden een zeer veilige, gebruiksvriendelijke ervaring.
Hun uitzonderlijke gebruikersinterface, gekoppeld aan Neosurf's toewijding aan uitstekende service, heeft hun wereldwijde bereik vergroot.
Ze zijn aanwezig in 74 landen, verspreid over zes continenten, en met de recente lancering van een gamerswallet, hebben ze veel te vieren in 2024!

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Neosurf kopen

Je kunt nu Neosurf kopen op Beltegoed.nl, de ideale digitale prepaid credit card. Wil jij veilig, makkelijk, snel én anoniem kunnen betalen op meer dan 20.000 websites? Dan is Neosurf wat voor jou.

Je hoeft alleen maar de juiste Neosurf code te selecteren en je e-mailadres in te vullen. Betaal vervolgens met een van onze veilige betaalmethodes en ontvang je Neosurf code binnen 30 seconden per e-mail.

Online Waakzaamheid Tip:
Wij adviseren je nooit jouw code Neosurf te delen via email, SMS, sociale media of via een online verificatie site. Gebruik je Neosurf ticket alleen op de websites die vernoemd worden op de officiële website.

Hoe werkt Neosurf online?


Je kunt je Neosurf code online gebruiken als betaalmiddel voor verschillende online games, prepaid creditcards en andere diensten. Met een Neosurf ticket houd jij je betaalgegevens anoniem. Je kunt een Neosurf ticket van €10, €15, €30, €50 of €100 kopen via Beltegoed.nl waarbij je de code direct kunt gebruiken als betaalmiddel bij één van de +20.000 websites die Neosurf als betaalmethode accepteren.

Hoe koop je een Neosurf ticket online?


Op beltegoed.nl kun je een Neosurf Kaart kopen van €10, €15, €30, €50 of €100. Selecteer de Neosurf code van het juiste bedrag, vul je e-mailadres in en selecteer je gewenste betaalmethode. In 30 seconden ontvang je de Neosurf code per e-mail.

Kan ik een Neosurf ticket kopen met PayPal?


Je kan alle prepaid creditcards op Beltegoed.nl kopen met PayPal. Waaronder ook Neosurf tickets. Het enige wat je hoeft te doen is te bepalen welke kaart je wilt. En vervolgens PayPal te kiezen als betalingsmethode tijdens het afrekenen. Je logt vervolgens in op je PayPal account en bevestigt de betaling. Binnen enkele seconden na een succesvolle betaling ontvang je de 16-cijferige Neosurf code per mail.

Waarvoor kan ik mijn Neosurf kaart gebruiken?


Neosurf is een online betaalmiddel dat onder andere gebruikt kan worden voor gaming, het opladen van prepaid creditcards of andere partners van Neosurf

Je kunt je Neosurf code op meer dan 20.000 websites gebruiken! Op de website van Neosurf kun meer informatie vinden over de de partners van Neosurf waar jij met je Neosurf kaart kan betalen.

Hoe betaal ik met een Neosurf kaart?


Nadat je de Neosurf code hebt ontvangen van Beltegoed.nl in de vorm van een code per e-mail, kun je deze direct gebruiken. Het is niet nodig om de code te activeren. Het betalen met een Neosurf Prepaid Card is erg simpel: selecteer Neosurf als je betaalmethode op een partner website, vul de 10 cijferige code in en het bedrag van je aankoop wordt van de totale waarde van je Neosurf code afgetrokken.

Hoe kan ik de balans zien van mijn Neosurf tegoed?


Op deze pagina kun je het balans van je Neosurf tegoed zien.

Waar kan ik Neosurf online kopen?


Een Neosurf code koop je gemakkelijk en snel op Beltegoed.nl. Kies de juiste Neosurf code, vul je e-mail adres in en selecteer je gewenste betalingsmethode. In 30 seconden zul jij je Neosurf code ontvangen per e-mail.

Hoelang is mijn Neosurf ticket geldig?


Je kunt je Neosurf ticket een jaar lang zonder problemen gebruiken. Een jaar na aankoop is de kaart ongeldig, maar 6 maanden na het laatste gebruik worden 2 euro inactiviteitskosten per maand van je Neosurf tegoed afgehaald. Zorg er dus voor dat je je Neosurf ticket op tijd gebruikt als er nog tegoed op staat.

Kan ik mijn Neosurf kaart meerdere keren gebruiken?


Ja, een Neosurf code kan meerdere gebruikt worden, totdat er geen tegoed meer op de code staat. Het is mogelijk om het resterende tegoed van je Neosurf code over te dragen naar een andere Neosurf code.

Ik ben gevraagd hier een Neosurf code te kopen. Is dat normaal?


Bent u gebeld door een leverancier? Heeft u een onverwachte verificatie-email gekregen? Heeft u iets online besteld of verkocht?

Als u hier bent omdat iemand die u niet kent aan u heeft gevraagd deze code te kopen, dan raden we u aan om waakzaam te zijn. Online fraudeurs doen zich vaak voor als personen of vertrouwde organisaties. We kunnen u helaas niet helpen als zij uw code in handen krijgen.

Meer informatie kunt u vinden in ons artikel over hoe je onze prepaid kaarten veilig gebruikt.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen