Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
27-02-15 - 

Spotify online kopen bij Beltegoed.nl

spotify.com/redeem-vrouw-luister-muziek

Spotify online kopen


Je kunt op Beltegoed.nl ook eenvoudig een Spotify Gift Card online kopen. Een Spotify Gift Card is een entertainmentkaart die je kunt gebruiken voor het aanschaffen van een Spotify abonnement. Met dit abonnement krijg je toegang tot de muziek van vele bekende artiesten - van nu maar ook de artiesten van vroeger. Je kunt kiezen voor een Spotify Gift Card van €10 of €30. Kies één van de entertainmentkaarten en plaats je bestelling. Wanneer de betaling succesvol is afgerond, ontvang je binnen enkele minuten de Spotify code per e-mail.

Spotify code online kopen


Het online kopen van een Spotify code is heel eenvoudig en kan natuurlijk gewoon bij Beltegoed.nl. Er zitten verschillende voordelen aan het online kopen van je codes. Je hoeft de deur niet uit en je kunt de codes op ieder moment van de dag bestellen. Na de bestelling ontvang je de codes direct per e-mail. De ontvangen Spotify code kun je inwisselen op de website van Spotify.

Spotify codes inwisselen


De codes van Spotify kun je inwisselen zodat je meteen toegang hebt tot een Spotify Premium account. Hiervoor ga je naar spotify.com/redeem. Let op dat je bij het inwisselen van de codes wel een account nodig hebt. Een Nederlands account, omdat je op Beltegoed.nl een Spotify Gift Card koopt voor Nederland. Als je deze nog niet hebt, kun je eenvoudig en snel een account aanmaken via de website. Dit account kun je vervolgens met de Spotify Gift Card omzetten naar een Spotify Premium account. Zo kun je non-stop luisteren naar al je favoriete muziek zonder reclames.

Voordelen Spotify Premium account


Er zitten diverse voordelen aan het upgraden naar een Spotify Premium account. Je kunt je muziek afspelen in de beste kwaliteit en op ieder apparaat. Tijdens het luisteren wordt je muziek niet onderbroken door advertenties of reclame. Het beste van dit account is dat je ook offline naar als je favoriete artiesten kunt luisteren! Een Spotify Premium account heb je al voor €10,- per maand.

Spotify tegoed cadeau geven


De Spotify Gift Card kun je ook gemakkelijk cadeau geven met de speciale cadeauservice van Beltegoed.nl. Tijdens het bestellen selecteer je de optie ‘Tegoed cadeau geven’ waarna je een PDF kunt downloaden met jouw Spotify code.

Op Beltegoed.nl kun je eenvoudig en snel een Spotify Gift Card online kopen.
Spotify Gift Card


Terug naar het overzicht