Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
06-09-21 - 

Mobile Game Spotlight: Gardenscapes

Wat is Gardenscapes?


Klaar om in de huid van Austin de butler te kruipen? Ga op avontuur in Gardenscapes en tuinier er op los. Het spel is een mix van drie op een rij puzzels en momenten waarop je de tuin versiert. Daarnaast gooit het speel meer dan een paar mysteries in de mix om lekker over te puzzelen. Met een interessant verhaal en leuke karakters kan Gardenscapes je lekker bezig houden.

Het spel is gelanceerd in 2016 en heeft ondertussen miljoenen actieve spelers en het woorden er nog steeds meer. Het is gratis om te spelen en je kunt, volgens de ontwikkelaars alle levels uitspelen zonder ooit iets te hoeven kopen.

Maar als je toch vast zit of je spel ervaring wil verrijken kun je in-game spullen en coins kopen. De makkelijkste manier om dat te doen is door een Google Play Gift Card of App Store & iTunes cadeaukaart te kopen. Welke je nodig hebt hangt af van het apparaat waar je Gardenscapes op speelt. Hieronder vind je hoe het allemaal werkt.

Hoe kun je Gardenscapes spelen?

Google Play Gardenscapes
Gardenscapes is een spel voor mobiele apparaten. Om het te spelen moet je het eerst downloaden.

Hoe betaal je in Gardenscapes met een Google Play Gift Card?
Er zijn twee manieren om dit te doen:
  • Voordat je jouw Google Play Gift Card hebt verzilvert.
Je hoeft je Google Play gift card niet te verzilveren om er in-game spullen met te kopen in Gardenscapes. Je kunt het ook verzilveren tijdens het betalen. Selecteer wat je wilt kopen in het spel en gebruik de Gift Card als betaalmethode. Vul dan het nummer van je Google Play Gift Card in. Klaar? Dan kun je nieuwe in-game spullen kopen in Gardenscapes!  • Nadat je jouw Google Play Gift Card hebt verzilvert.
Je kunt je Google Play gift card ook verzilveren meteen nadat je het gekocht hebt. Dan voeg je het bedrag op je gift card toe aan je Google Play store saldo. Om in-game spullen in Gardenscapes te kopen hoef je alleen maar te selecteren wat je wilt hebben. Betaal dan met je Google Play store saldo.Hoe betaal je in Gardenscapes met een App Store & iTunes cadeaukaart?

Om in-game spullen te kopen met een App Store & iTunes cadeaukaart moet je deze eerst verzilveren. Je kunt dat doen in de App Store. You can do that in the App Store. Als je de waarde van je cadeaukaart hebt toegevoegd aan je Apple ID saldo kun je er mee betalen., wanneer je saldo op is zal je standaard betaalmethode worden gebruikt.

Heb je jouw cadeaukaart verzilvert? Haal dan je decor spullen, of coins om de tuin van je dromen te maken. Betalen doe je door jouw Apple ID saldo te selecteren als betaalmethode.


---------

Klaar om te spelen?


Koop je App Store & iTunes cadeaukaart
Koop je Google Play Gift Card

Meer lezen over andere spelen?Terug naar het overzicht