Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
05-01-19 - 

Prepaid internet bundels online kopen

prepaid-internet-bundel-vrouw-op-vakantie

Prepaid internet bundel


Prepaid beltegoed kennen we al. Maar hoe zit het met prepaid internet bundels? Deze bundels zijn minder bekend, maar daarom niet minder voordelig! Je kunt deze data bundels van Lycamobile, Lebara, T-Mobile en vele andere providers heel simpel online aanschaffen. Jij wilt niet vastzitten aan een duur abonnement maar je wilt wel internetten op je telefoon? Lees dan even verder, want wij hebben de informatie over data tegoed hier voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van prepaid internet


Eerst gaan we in op de voordelen van een prepaid data bundel. Allereerst, je zit niet vast aan een dure abonnementsdienst. Je kunt wanneer jij dat wil, je data bundel verhogen of ervoor kiezen om geen gebruik te maken van je databundel. Daarnaast ga je ook niet over het betaalde tegoed heen. Op is gewoon echt op. Ook kan het een stuk goedkoper zijn als jij het internet op je smartphone niet zo vaak gebruikt.

Prepaid internet bundel niet langzamer


Met een prepaid internet bundel, betaal je alleen voor wat je gebruikt. Een veel voorkomende misvatting is dat je internet langzamer is als je een prepaid bundel gebruikt. Dit is niet waar, jouw internet is net zo snel als dat van degene naast je met het abonnement. En nu de dekking van bijvoorbeeld 4G veel beter wordt, wordt het internet alleen maar sneller! Dus prepaid mobiel internet heeft veel voordelen.

Lycamobile en prepaid internet


Steeds meer aanbieders van telefonie beginnen met het aanbieden van prepaid internet. Neem bijvoorbeeld Lycamobile. Hun 150 MB internet bundel is goedkoop en ideaal voor mensen die hun mobiel internet gematigd gebruiken. Met deze mini surf bundel is je internet tegoed 30 dagen geldig en je waardeert deze bundel hetzelfde op als je Lycamobile beltegoed. Lekker makkelijk toch? En als je toch liever alles samen hebt, heeft de provider ook een alles-in-1 bundel. Hiermee krijg je (internationaal) bellen, sms’en en surfen in één makkelijke bundel die 30 dagen geldig is. Helemaal perfect als je een keer een drukke maand met veel internetgebruik verwacht. Prepaid internet van Lycamobile is verkrijgbaar op Beltegoed.nl.
Lyca opwaarderen

Lebara databundel


Lebara is ook één van de providers die prepaid internet aanbiedt. Zij hebben bundels van 1GB die 30 dagen geldig zijn. Zowel voor android smartphones, blackberries als voor iPhones. Gewoon even goed opletten dat jouw Lebara simkaart goed in je telefoon past (mini/microsim). Deze bundels Lebara Online 1GB, Lebara Blackberry 1GB en Lebara Unlimited, zijn ideaal voor degene die zijn of haar telefoon veel gebruikt om mee te internetten. En na 30 dagen is het gedaan, als je meer tegoed wilt, kun je dat weer eenvoudig online aanschaffen. Als je het niet nodig hebt, kun je het laten zoals het is. Dat is de vrijheid die je hebt als je prepaid internet gebruikt. Ook ]Lebara prepaid internet tegoed koop je op Beltegoed.nl.
Lebara opwaarderen

T-Mobile en prepaid internet


Tot nu toe hebben we het vooral gehad over de verschillende databundels die je direct prepaid kunt kopen. Maar bij providers als T-Mobile kan het ook anders. Je kunt namelijk ook voor je internetgebruik betalen met je beltegoed. Dus je bestelt eenvoudig en snel T-Mobile tegoed via Beltegoed.nl en kunt daarna gebruikmaken van T-Mobile prepaid internet. Zo kies je zelf wat het beste bij je past. Want jij kunt zelf het beste een inschatting maken van jouw mobiel internetgedrag.
T-Mobile opwaarderen

Hoe koop je internet voor je prepaid bundel?


Jij wil graag internet kopen voor je prepaid bundel? Dat kan gewoon op Beltegoed.nl. Wij bieden prepaid internet bundels aan voor Lebara, Lycamobile en T-Mobile, maar hoe gaat dat in zijn werking? Een prepaid databundel kopen of je internet bundel opwaarderen doe je door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar de productpagina van Lebara, Lycamobile of T-Mobile.
2. Kies je prepaid internet bundel code.
3. Vul het emailadres in waar we de prepaid internet bundel code naartoe moeten sturen.
4. Betaal voor je prepaid internet bundel code met een van de diverse en veilige betaalmethodes, zoals iDeal, PayPal of Bankoverschrijving.
5. Binnen 30 seconden heb jij je e-mail binnen met je nieuwe prepaid internet bundel code.

Hoe: prepaid internet opwaarderen


Je hebt je code binnen en wilt je prepaid internet opwaarderen, maar je weet niet hoe je prepaid internet moet opwaarderen met je opwaardeercode. Geen zorgen: wij helpen je verder. Zorg dat jij je telefoon en net aangeschafte prepaid internet bundel code bij de hand hebt. Je prepaid internet opwaarderen werkt bij elke provider natuurlijk net wat anders. Kijk dus goed bij welk kopje jouw provider staat en volg dan de beschreven stappen.

Prepaid internet opwaarderen voor Lycamobile


1. Bel 1244 met de mobiele telefoon waarvan jij het prepaid internet wilt opwaarderen.
2. Toets 1 op je mobiele telefoon.
3. Toets de 11-cijferige code gevolgd door #.
Geslaagd! Jij hebt je Lyca prepaid databundel opgewaardeerd.

Vanuit het buitenland: Bel naar +31684001244.

Prepaid internet opwaarderen voor T-Mobile


1. Bel 1244 (in buitenland hetzelfde)met de mobiele telefoon waarvan jij het prepaid internet wilt opwaarderen.
2. Volg de instructies in het menu.
3. Gebruik je prepaid internet bundel code.
4. Activeer je prepaid internet bundel:
T-mobile internet: sms INTERNET AAN naar 4000
T-mobile internet maand: sms INTERNET MAAND AAN naar 4000
T-mobile internet maand extra: sms INTERNET MAAND XTRA AAN naar 4000

Geslaagd! Jij hebt je T-Mobile prepaid databundel opgewaardeerd.

Prepaid internet opwaarderen voor Lebara


1. Bel gratis naar 1244 om je Lebara prepaid internetbundel op te waarderen.
2. Doorloop de instructies en toets een 2 wanneer hierom gevraagd wordt.
3. Toets de 14-cijferige code in gevolgd door een #.
Geslaagd! Jij hebt nu je Lebara prepaid databundel opgewaardeerd.

In het buitenland?
1. Wanneer je in het buitenland bent, bel je naar +3162600 1244 om je Lebara prepaid internetbundel op te waarderen.
2. Kies voor 'volg de gesproken instructies'.
3. Vul je opwaardeercode in en sluit af met #.
Geslaagd!

Dus wat voor een internetbundel je ook van welke provider wilt kopen, bij Beltegoed.nl ben je aan het juiste adres. Meer weten over onze service? Bezoek dan onze veelgestelde vragen pagina.


Terug naar het overzicht