Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
16-09-21 - 

Wat maakt Neosurf een goede prepaid creditcard

Tegenwoordig betalen we allemaal wel eens online. Het online moeten delen van je persoonsgegevens bij het betalen is niet altijd prettig. Als je jouw privacy belangrijk vindt, of geen betaalrekening hebt om online mee te shoppen, dan zijn er alternatieven betaalmethoden. Een van de manieren om veilig online te betalen is een prepaid creditcard.

alt

Je kunt kiezen uit meerdere verschillende prepaid creditcards (ook wel prepaid geldkaarten genoemd). Natuurlijk kun je er een paar uitproberen. Zo ontdek jij de prepaid creditcard die het best bij je past.

Een Neosurf ticket is een uitstekende optie. Deze makkelijk te gebruiken prepaid creditcard code kun je snel ontvangen en is veilig in het gebruik. Hier zijn onze 3 belangrijkste redenen waarom.


#1: Je hoeft geen account aan te maken bij NeosurfJouw online privacy is belangrijk voor je. Het is fijn om te weten dat je Neosurf kunt gebruiken zonder dat je er een account voor hoeft aan te maken. Je hoeft alleen maar een Neosurf ticket te kopen. Deze code vul je in vervolgens in bij de betaalmethode op de website van jouw keuze.

Heb je geen bezwaar tegen het maken van een account? Dan biedt Neosurf meer functionaliteit met een account. Op jouw account kun je al jouw transacties bijhouden. Ook kun je geld toevoegen aan jouw Neosurf prepaid creditcard. Hiervoor betaal je met een Neosurf ticket of met een creditcard. Je kunt zelfs met of crypto currency betalen!#2: Het online of offline kopen van Neosurf is eenvoudigEen Neosurf ticket is makkelijk en snel in de aanschaf. Dat maakt deze prepaid creditcard tot een goede optie voor degenen die nog niet goed bekend zijn met prepaid codes om online mee te betalen. Koop een Neosurf code bij Neosurf verkooppunten in je omgeving. Of, maak het jezelf makkelijk en koop Neosurf ticket online.

Goed om te weten: Neosurf online kopen betekent niet dat je een bankrekening moet hebben (of moet delen) tijdens de aankoop. Je kunt bijvoorbeeld voor jouw Neosurf code betalen met PayPal. Je hebt geen bankrekening nodig om een PayPal account aan te maken. Zo houd je jouw persoonlijke gegevens privé.
#3: Jouw Neosurf ticket is een jaar lang geldig
Als je een prepaid creditcard wilt uitproberen en niet van plan bent hem vaak te gebruiken, is de lange geldigheidsduur van Neosurf codes ideaal. Je hebt een heel jaar de tijd om je Neosurf code te gebruiken voordat hij vervalt. Houd wel rekening met het volgende; na 6 maanden geen gebruik te hebben gemaakt van jouw Neosurf tegoed zal er elke maand dat de code niet wordt gebruikt 2 euro van het tegoed worden afgehaald.Waar kun je betalen met Neosurf?


Je kunt jouw Neosurf code gebruiken om te betalen op duizenden websites. Zo kun je met Neosurf betalen voor gaming, weddenschappen, voor het shoppen en op financiële platforms. Bekijk de actuele lijst van Neosurf partner websites op de Neosurf pagina.

Wil jij Neosurf uitproberen? Koop Neosurf online of bekijk meer prepaid geldkaarten.


Terug naar het overzicht