Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Riot points League of Legends

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van League of Legends
LoL Riot Points €10
Direct geleverd
LoL Riot Points €20
Direct geleverd

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

League of Legends Riot Points kopen

ONTSLUIT EEN UNIVERSUM VAN ERVARINGEN.

Meet uw krachten met een wereldwijde community van miljoenen mensen op de slagvelden van Riot Games. Kan worden ingewisseld in League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra en VALORANT.

Waarvoor kan ik mijn League of Legends Riot Points gebruiken?


Riot Points maken het spelen van League of Legends makkelijker. Zo kun je tijdens de strijd een Champion oproepen. Heb je geen zin om alle Champions zelf te verzamelen? Gebruik dan je Riot Points en koop ze zelf. Je kunt dan ook gelijk skins kopen om je Champion een ander uiterlijk te geven.

Als je liever sneller Influence Points of Summoner Experience Points wilt verzamelen na een match, gebruik je LoL Riot Points dan voor een boost.

Andere opties zijn het veranderen van je character name en aanschaffen van meer Rune pages. Met League of Legends Riot Points kun je alle kanten op, dus koop vandaag nog een League of Legends Gift Card op Beltegoed.nl.

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn LoL Riot Points?


Voor het inleveren van je League of Legends Riot Points heb je een League of Legends account nodig.

Hoe kan ik mijn LoL Riot Points inwisselen?


Volg de instructies hieronder op om je Riot-punten te verzilveren:
1. Start de League of Legends-client of ga naar singup.leagueoflegends.com om een account aan te maken
2. Klik op de Store-knop.
3. Klik op de Purchase RP-knop.
4. Selecteer prepaid Cards en voer je code in.
5. Klik op Submit. Je Riot-punten zijn aan je account toegevoegd!

Hoelang zijn mijn LoL Riot Points geldig?


Zodra je een League of Legends Gift Card aan je account hebt toegevoegd, kan niemand ze je meer afpakken, want je tegoed verloopt nooit.

Als je alle tegenstanders nu al gemakkelijk aankunt, kun je die Riot Points dus ook bewaren voor een boost wanneer de groepsgevechten zwaarder worden. Je kiest zelf het ideale moment om je punten in te zetten.

Algemene Voorwaarden


ALGEMENE VOORWAARDEN

Met deze kaart (deze "Kaart") voor Virtuele Valuta ("VV") van Riot Games ("RG") kunt u VV kopen ter waarde van het bedrag dat is afgedrukt op de voorkant van deze Kaart, uitsluitend voor gebruik in de online winkels van Riot Games en bij klanten van Riot Games die zijn vermeld op prepaidcards.riotgames.com. Met VV kunt u het gebruik van premium virtuele items voor uw RG-account verkrijgen. Uw pc moet aan bepaalde minimumeisen voldoen om een RG-game te kunnen spelen. Deze Kaart is niet inwisselbaar voor contant geld of equivalenten daarvan (behalve wanneer dit wettelijk is verplicht), heeft geen afkoopwaarde en kan niet worden geretourneerd. Tenzij de wet dit voorschrijft, wordt de waarde van deze Kaart niet vervangen bij verlies, diefstal, vernietiging of gebruik zonder toestemming. Bewaar uw originele kassabon. Ongebruikte saldi zijn niet overdraagbaar. Bij het inwisselen van deze Kaart moet u de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid (op www.riotgames.com) accepteren die van toepassing zijn op uw gebruik van deze Kaart en RG. De volledige waarde van deze Kaart wordt in mindering gebracht wanneer u de code inwisselt. Kras de code niet af totdat dit online wordt gevraagd en doe geen aankopen als deze al is afgekrast. Alle fondsen verbonden aan deze Kaart worden uitsluitend aangehouden door of namens Riot Games Ltd, en Riot Games Ltd en filialen geven geen enkele garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze Kaart of enig aspect van de games vermeld op prepaidcards.riotgames.com, en wijzen alle garanties expliciet en impliciet af voor zover toegestaan door de wet. Uw enige beschikbare rechtsmiddel is de vervanging van deze Kaart. In sommige rechtsgebieden zijn bepaalde disclaimers niet toegestaan en het is mogelijk dat deze beperkingen niet op u van toepassing zijn. Riot Games, Ltd. kan elk van deze voorwaarden van tijd tot tijd wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Deze Kaart is alleen inwisselbaar op de Europese Riot-servers. © 2020 Riot Games, Inc. LEAGUE OF LEGENDS, TEAMFIGHT TACTICS, LEGENDS OF RUNETERRA en VALORANT zijn handelsmerken, dienstmerken en/of geregistreerde handelsmerken van Riot Games, Inc.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen