Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

PlayStation Plus

PSN Card €10
€ 10,00 PlayStation Store €10
Direct geleverd
PSN Card €20
€ 20,00 PlayStation Store €20
Direct geleverd
Playstation Plus Gift Card €25
€ 25,00 Playstation Plus Gift Card €25
Direct geleverd
Playstation Plus Gift Card €40
€ 40,00 Playstation Plus Gift Card €40
Direct geleverd
PSN Card €50
€ 50,00 PlayStation Store €50
Direct geleverd
Playstation Plus Gift Card €60
€ 60,00 Playstation Plus Gift Card €60
Direct geleverd
PlayStation Store €100
€ 100,00 PlayStation Store €100
Direct geleverd
Playstation Plus Gift Card €120
€ 120,00 Playstation Plus Gift Card €120
Direct geleverd

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

PlayStation Plus kopen

Voeg in eenvoudige stappen geld toe aan je account voor PlayStation™Network (PSN) en koop er van alles mee uit de enorme bibliotheek met content van de PlayStation Store (PS Store), zoals: PlayStation Plus (PS Plus)-abonnement (met toegang tot online multiplayergames, maandelijkse games, exclusieve kortingen en meer), Games, Virtuele valuta, Game-uitbreidingen en meer.

Zie ook:


Hoe kan ik mijn PlayStation Plus code inwisselen?


PlayStation Plus code inwisselen:
INWISSELEN WERKT ZO:

 1. Meld je aan op PSN of maak een account op playstation.com.

 2. Ga in de PS Store naar ‘Codes inwisselen’ en voer de 12-cijferige vouchercode (Code) in.

 3. Als je met het tegoed van deze Code een PS Plus-abonnement wilt kopen, selecteer je het gewenste abonnement en rond je de aankoop af*.


*Je moet je creditcard-/betaalkaart- of PayPal-gegevens opslaan in je account voor PSN om een maandelijks PS Plus-abonnement te kopen. Alleen in te wisselen door gebruikers van 18 jaar of ouder met een PSN-account voor volwassenen dat is geregistreerd in Nederland. PSN-portemonnee-tegoed kan worden gebruikt door de accounthouder (en zijn of haar kinder-familieleden-accounts) om te betalen voor items in de PS Store die beschikbaar zijn voor accounthouders in Nederland. Het gebruik van de Code is onderhevig aan deze voorwaarden, de servicevoorwaarden, het privacybeleid, de voorwaarden van de tegoedboncode, de voorwaarden voor softwaregebruik en aanvullende content-/servicespecifieke voorwaarden op www.playstation.com/legal/PSNTerms. Annuleer de aankoop als je deze voorwaarden niet aanvaardt. Afhankelijk van de geldende lokale wetten kan de Code niet worden ingewisseld voor contant geld, doorverkocht of op andere wijze geruild. De Code wordt niet vervangen indien deze na aankoop verloren gaat, gestolen wordt, beschadigd raakt of anderszins gebruikt wordt zonder jouw toestemming. Kan eenmalig worden gebruikt. Je hebt een compatibel systeem en een internetverbinding nodig.

Waarvoor kan ik mijn PS Plus abonnement gebruiken?


Met PlayStation Plus geniet je optimaal van het beste dat Sony te bieden heeft. Alle voordelen op een rijtje? Here we go:
 • Speel samen met je vrienden online multiplayer games - zoals Call of Duty of GTA
 • Krijg als eerste toegang tot de nieuwste games en sta niet in de rij
 • Test diverse games eerst voordat je deze wel (of niet) koopt
 • Nodig je vrienden uit voor je favoriete game via Share Play
 • Download elke maand twee gratis games, die je zo vaak en zolang kunt spelen als je zelf wilt
 • Ontvang exclusieve kortingen op complete games en downloadbare content
 • Sla je game gegevens online op via de cloud, zo kun je op iedere PS console de game spelen
 • Game patches worden automatisch gedownload

Nog mooier is dat je alles voor PS Plus kunt regelen via de PlayStation Plus Hub op je PS4. Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw abonnement!

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn PS Plus code?


Je hebt een Nederlands PlayStation account nodig voor het inleveren van je code. Het abonnement is namelijk landgebonden, dus is in dit geval alleen geldig in Nederland. Dit account heb je ook nodig om in te loggen op je PlayStation.

Hoelang is mijn PS Plus abonnement geldig?


Het is belangrijk dat je de code inwisselt binnen 12 maanden na activatie. Daarna hangt de geldigheid af van het soort abonnement dat je koopt, namelijk 90 of 365 dagen. Wil je tussentijds kijken hoelang je PlayStation Plus abonnement nog geldig is? Volg dan deze instructies:

 1. Open ‘Instellingen’ op je PlayStation
 2. Ga naar ‘Accountbeheer’ of ‘PSN℠’ en dan ‘Accountgegevens’
 3. Klik op PlayStation abonnementen
 4. Nu krijg je de gegevens van je abonnement te zien

Met een PS4 kun je natuurlijk ook de huidige status bekijken via de PlayStation Plus Hub. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en mocht dat wel gebeuren, dan koop je hier gewoon weer een abonnement!

Op welke apparaten kan ik mijn PS Plus abonnement gebruiken?


Als lid van PS Plus heb je toegang tot speciale aanbiedingen en opties op de Playstation 3, Playstation 4 en Playstation Vita.

Algemene Voorwaarden


PLAYSTATION PLUS:
Mogelijk moet je een extra betaling verrichten om een specifiek PS Plus-abonnement te kopen. WAARSCHUWING: PS Plus
is een doorlopend abonnement met een terugkerend abonnementsbedrag dat automatisch in rekening wordt gebracht
(voor de op dat moment geldende prijs in PS Store) tot het abonnement wordt opgezegd. Als er te weinig tegoed in je portemonnee zit, wordt het bedrag in rekening gebracht via de standaardbetaalmethode van je account. Je kunt PS Plus op elk gewenst moment opzeggen, zodat je abonnement beëindigd wordt aan het eind van de lopende factureringsperiode. Games (en hun functies) en voordelen die inbegrepen zijn bij PS Plus zijn onderhevig aan wijzigingen. Er gelden aanvullende voorwaarden.


Raadpleeg https://www.playstation.com/legal/ps-plus-usage-terms/. PS Plus is alleen beschikbaar voor gebruikers van 7 jaar en ouder en de beschikbaarheid van content en diensten kan afhankelijk zijn van de leeftijd van de gebruiker. Uitgever vouchercode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (registratienummer: 06020283), 10 Great Marlborough St, London, W1F 7LP,
UK. Deze kaart kan alleen worden ingewisseld bij de uitgever ervan. De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker. “PlayStation Family Mark”, “PlayStation Plus icon”, and “PlayStation” are registered trademarks or trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen