Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

PlayStation Plus

3 Maanden Lidmaatschap
€ 24,99 3 Maanden Lidmaatschap
Direct geleverd
12 Maanden Lidmaatschap
€ 59,99 12 Maanden Lidmaatschap
Direct geleverd

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

PlayStation Plus kopen

Wil je als eerste toegang tot nieuwe games vóór je vrienden dit kunnen, flinke kortingen en gratis games ontvangen? Dan is PS Plus ideaal voor jou! Dit abonnement kun je hier binnen 30 seconden bestellen en je ontvangt de code, na een succesvolle betaling, binnen no-time in je inbox.

Zie ook:


Waarvoor kan ik mijn PS Plus abonnement gebruiken?


Met PlayStation Plus geniet je optimaal van het beste dat Sony te bieden heeft. Alle voordelen op een rijtje? Here we go:
 • Speel samen met je vrienden online multiplayer games - zoals Call of Duty of GTA
 • Krijg als eerste toegang tot de nieuwste games en sta niet in de rij
 • Test diverse games eerst voordat je deze wel (of niet) koopt
 • Nodig je vrienden uit voor je favoriete game via Share Play
 • Download elke maand twee gratis games, die je zo vaak en zolang kunt spelen als je zelf wilt
 • Ontvang exclusieve kortingen op complete games en downloadbare content
 • Sla je game gegevens online op via de cloud, zo kun je op iedere PS console de game spelen
 • Game patches worden automatisch gedownload

Nog mooier is dat je alles voor PS Plus kunt regelen via de PlayStation Plus Hub op je PS4. Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw abonnement!

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn PS Plus code?


Je hebt een Nederlands PlayStation account nodig voor het inleveren van je code. Het abonnement is namelijk landgebonden, dus is in dit geval alleen geldig in Nederland. Dit account heb je ook nodig om in te loggen op je PlayStation.

Hoe kan ik mijn PlayStation Plus code inwisselen?


PlayStation Plus code inwisselen:
 1. Meld je aan bij PlayStation™Network of maak een account op playstation.com.
 2. Ga naar 'Codes inwisselen' in de PlayStation™Store en voer de twaalfcijferige tegoedboncode in.

Opmerking
De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. De volledige voorwaarden zijn van toepassing op www.playstation.com/legal/PSNTerms.

Hoelang is mijn PS Plus abonnement geldig?


Het is belangrijk dat je de code inwisselt binnen 12 maanden na activatie. Daarna hangt de geldigheid af van het soort abonnement dat je koopt, namelijk 90 of 365 dagen. Wil je tussentijds kijken hoelang je PlayStation Plus abonnement nog geldig is? Volg dan deze instructies:

 1. Open ‘Instellingen’ op je PlayStation
 2. Ga naar ‘Accountbeheer’ of ‘PSN℠’ en dan ‘Accountgegevens’
 3. Klik op PlayStation abonnementen
 4. Nu krijg je de gegevens van je abonnement te zien

Met een PS4 kun je natuurlijk ook de huidige status bekijken via de PlayStation Plus Hub. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en mocht dat wel gebeuren, dan koop je hier gewoon weer een abonnement!

Op welke apparaten kan ik mijn PS Plus abonnement gebruiken?


Als lid van PS Plus heb je toegang tot speciale aanbiedingen en opties op de Playstation 3, Playstation 4 en Playstation Vita.

Algemene Voorwaarden


PLAYSTATION PLUS SUBSCRIPTION
De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers met een PlayStation™Network-account dat is geregistreerd in Nederland. Servicevoorwaarden, privacybeleid, de algemene voorwaarden voor tegoedboncodes, gebruiksvoorwaarden voor software en specifieke aanvullende voorwaarden voor de content/diensten zijn van toepassing. Zie www.playstation.com/legal/PSNTerms. Doe geen aankoop als u niet akkoord gaat met de voorwaarden. Gebruikers moeten 7 jaar of ouder zijn. Gebruikers jonger dan 18 jaar dienen toestemming van hun ouders te hebben om een account te maken en moeten toestemming verkrijgen van degene die de rekening betaalt vóór het inwisselen. PlayStation®Plus-content/-diensten zullen variëren naargelang de leeftijd van de gebruiker die de tegoedbon verzilvert. Online features van specifieke games mogen na kennisgeving binnen een redelijke termijn worden geannuleerd. De games die bij het abonnement horen, kunnen veranderen. Beschikbaarheid van service niet gegarandeerd.
WAARSCHUWING: DIT IS EEN DOORLOPEND ABONNEMENT. Looptijd: tot het abonnement wordt geannuleerd; De factureringsfrequentie: elke maand, elke 3 maanden of jaarlijks (zoals afgebeeld). Factuurbedrag: PS Store-prijs op betalingsdatum. Betaling wordt afgeschreven van uw PSN-portemonnee. De eerste betaling vindt plaats aan het eind van de eerste periode, geteld vanaf de datum van verzilvering (Opmerking: dit is mogelijk meer dan u voor de tegoedboncode hebt betaald). Latere prijswijzigingen worden per e-mail medegedeeld. Als uw portemonnee onvoldoende saldo bevat, wordt het vereiste saldo in rekening gebracht via de betaalmethode die is geregistreerd bij uw account (indien beschikbaar). U kunt het abonnement op elk moment annuleren. Het loopt dan door tot het einde van de desbetreffende factureringsperiode. U ontvangt geen restitutie voor gedane betalingen. Internetverbinding vereist. Tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld; kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld; wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder uw toestemming wordt gebruikt; kan slechts één keer worden gebruikt.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen