Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
25-07-22 - 

Doe de online quiz en vind de beste prepaid creditcard voor jou

Een prepaid creditcard, ook wel herlaadbare creditcard genoemd, is makkelijk en direct te gebruiken. Er is geen ingewikkeld aanvraagproces. Je koopt de prepaid kaart met een gekozen
geldbedrag, geeft het geld uit en waardeert de kaart weer op als het nodig is. Je kunt ook gewoon een nieuwe prepaid credit card of geld voucher code kopen.

De beste prepaid creditcard voor jou is een creditcard die gemakkelijk en veilig te gebruiken en op te waarderen is, en geschikt is voor jouw betalingsbehoeften; of het nu gaat om het betalen voor online entertainment, online of offline winkelen, gametegoed, online gokken of een reis. Met een snelle quiz helpen we je de beste prepaid kredietkaart te kiezen. Beantwoord een paar vragen, en je krijgt enkele suggesties voor de beste prepaid credit card voor jou.Nu heb je een beter idee van de beste prepaid credit card opties voor jou. Lees meer over deze opwaardeerbare creditcards en hoe ze werken.

Wat is een prepaid creditcard?


Een prepaid creditcard is een kaart die vooraf is voorzien van een geldbedrag. Bij de aanschaf van de beste opwaardeerbare prepaid creditcard voor jouw behoeften, bepaal je zelf het bedrag dat je op de prepaid kaart wilt zetten. Dit type creditcard is flexibel in het gebruik, opwaarderen doe je online in een paar seconden, en je hebt geen enkele vorm van kredietcontrole nodig om er een te kopen.

Hierdoor is een prepaid creditcard een goed alternatief voor een gewone creditcard - vooral als je geen gewone creditcard wilt (of kunt krijgen). Doordat je bij het betalen met een prepaid creditcard geen persoonlijke gegevens hoeft te verstrekken (zoals je bankgegevens), zijn deze kaarten een populaire keuze voor het online winkelen.

Er bestaan prepaid creditcards die je op precies dezelfde manier gebruikt als een gewone creditcard. Het voordeel van een prepaid kaart is dat deze niet aan je bankrekening is gekoppeld. Bovendien blijven je privégegevens geheim bij het betalen met dit type kaart. Je kunt prepaid creditcards aan anderen cadeau geven, zelfs per e-mail.

alt

Soorten prepaid creditcards


Van prepaid creditcards die zowel offline (net als een gewone plastic creditcard) als online kunnen worden gebruikt, tot digitale geldcodes die alleen online kunnen worden gebruikt; er is een ruim aanbod aan prepaid betaalkaarten en opties om uit te kiezen.

Ontdek alle verkrijgbare prepaid creditcards op Beltegoed.nl.

Waar kun je een prepaid creditcard gebruiken


Het is aan jou waar je online wilt betalen met een prepaid creditcard. Over het algemeen is de beste prepaid kaart voor online winkelen een kaart die breed wordt geaccepteerd door webwinkels.

Lees de uitgebreide informatie over de prepaid creditcards die op Beltegoed.nl worden aangeboden en kijk of jouw favoriete online winkels de door jou gekozen prepaid kaarten accepteren.

Een fysieke prepaid creditcard kan overal worden gebruikt waar creditcards worden geaccepteerd, zelfs in het buitenland. Digitale prepaid creditcards met een VISA- of MasterCard-logo worden geaccepteerd in elke online winkel die reguliere creditcards accepteert. Wil je weten hoe je prepaid creditcards met elkaar kunt vergelijken? Hier lees je meer. [LINK TO BLOG ARTICLE Prepaid credit cards compared]

De voor- en nadelen van het gebruik van een prepaid creditcard


Zoals bij alle betaalopties is het goed om op de hoogte te zijn van de voor- en nadelen van (zelfs) de beste prepaid creditcards die er zijn. Die hebben we voor je op een rijtje gezet;

De voordelen van een prepaid creditcard


- Met een prepaid creditcard betaal je veiliger online, het enige wat je nodig hebt is je prepaid kaartcode.
- Je prepaid kaart is niet gekoppeld aan je bankgegevens of bankrekening. Het verliezen van je kaart of code betekent dus dat je niet al je geld op je rekening verliest.
- Beperk het risico van teveel uitgeven en zet een vastgesteld bedrag opzij op je prepaid creditcard (bijvoorbeeld voor eten, winkelen of entertainment).
- Een prepaid creditcard is veiliger dan het bij je dragen van contant geld.
- Het kopen of opwaarderen van een prepaid creditcard is makkelijk, snel en veilig op Beltegoed.nl.

De nadelen van het gebruik van een prepaid credit card


- Niet alle prepaid creditcards kunnen offline gebruikt worden in fysieke winkels, kies je kaart dus slim
- Check of je favoriete winkels de door jou gekozen prepaid creditcard wel accepteren.
- Je bouwt geen rente op over geld dat op je prepaid creditcard staat.
- Afhankelijk van de gekozen prepaid creditcard betaal je mogelijk kosten, bijvoorbeeld voor het opnemen van contant geld met je kaart.


Terug naar het overzicht