Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
17-08-22 - 

GTMobile online opwaarderen - Zo werkt het

GT Mobile prepaid bellen is niet alleen voordelig binnen Nederland. De lage beltarieven van deze aanbieder van prepaid bellen zijn vooral interessant als je vaak naar vrienden, familie of collega's in het buitenland belt met je mobiele telefoon. Met duidelijke lage kosten voor bellen, textberichten en data weet je exact waar je aan toe bent met jouw GT Mobile prepaid simkaart.

alt

Vanwege de lage belkosten doe je langer met je GT Mobile beltegoed. Natuurlijk hangt dit wel af van hoe vaak en hoe lang je belt of appt.

Wat voor iedere aanbieder van prepaid bellen geldt, geldt natuurlijk ook voor je GT Mobile beltegoed. Hoe komt het toch dat je altijd net op het verkeerde moment zonder beltegoed zit? Geen zorgen. Je kunt jouw GT Mobile opwaarderen binnen enkele seconden. Wil je vrienden of familie GT Mobile beltegoed sturen? Ook dat is mogelijk op Beltegoed.nl. Direct GT Mobile prepaid opwaarderen doe je hier.


GT Beltegoed opwaarderen op Beltegoed.nlZo voorkom je dat je zonder GT Mobile beltegoed komt te zitten. Binnen een paar tellen kun je weer bellen, appen en data verbruiken.

1. Bezoek de GT Mobile opwaardeerpagina op Beltegoed.nl.

2. Kies het bedrag aan GT Mobile prepaid beltegoed waarmee je wilt opwaarderen.

3. Betaal met PayPal, Trustly, creditcard, met iDeal, of met een van de meer dan 23 andere veilige en betrouwbare betaalmethoden.

Zodra de betaling is voltooid ontvang je jouw opwaardeercode direct per e-mail.

GT Mobile opwaarderen

GT Mobile prepaid opwaarderen met de Beltegoed appEr is nog een manier waarop je jouw beltegoed kunt opwaarderen: de Beltegoed app.

1. Download de Beltegoed.nl app in de App Store of in de Google Play Store.

2. Kies GT Mobile en selecteer het bedrag waarmee je jouw GT Mobile wilt opwaarderen.

3. Betaal veilig met 30+ betaalmethoden in 60+ valuta.

Da's alles!

Waarom zou je de Beltegoed.nl app gebruiken?De Beltegoed app is geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers en maakt het opwaarderen kinderspel.

  • Supersnel.
In slechts een paar tikken kun je je eerder gekochte producten opnieuw bestellen. Je kunt dus meteen door naar de kassa voor een snelle opwaardering. Bovendien kun je eerdere bestellingen bijhouden en de opwaarderingen en airtime opnieuw naar je contacten sturen.

  • 24/7 klantenservice.
Het klantenservice en het fraudeteam van Beltegoed.nl staan altijd klaar om je gegevens te beschermen en je te helpen als je vragen hebt over je opwaardering.

  • Speciale kortingen en acties.
Gebruikers van de Beltegoed.nl opwaardeer app profiteren van exclusieve aanbiedingen. Er zijn vaak speciale deals op internationaal mobiel opwaarderen en op data bundels, evenals kortingen op het versturen van mobiel beltegoed naar iemand anders.

Je GT Mobile beltegoed saldo checken  • Bel naar 1244 en volg de gesproken instructies.


GT Mobile opwaarderen voor jezelf of voor een anderWil je GT Mobile opwaarderen voor vrienden of familie? Dan geef je bij het kopen van het beltegoed simpelweg het telefoonnummer van degene waar het GT Mobile beltegoed voor bestemd is. Zo makkelijk is het!


Terug naar het overzicht