Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
22-08-22 - 

Hoe koop je een Astropay card online?

We shoppen steeds vaker online. Hierdoor is er meer belangstelling voor prepaid kaarten. Deze kaarten zijn een goede keuze voor mensen die de voordelen van een creditcard willen, zonder de nadelen (zoals het opbouwen van een schuld, of een BKR-controle).

Je kunt online een Astropay card kopen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je kredietwaardigheid of verborgen kosten. Ook zijn prepaid kaarten geschikt als je waarde hecht aan online veiligheid en privacy.

We bespreken de drie belangrijkste redenen voor het online kopen van een Astropay online cadeaukaart in dit artikel.

#1: Probleemloos aanmelden


Geen krediet? Geen bankrekening? Geen probleem. Je hebt niet meer nodig om de kaart online te kopen dan een manier om geld op de kaart te zetten. Er is geen kredietcontrole.

Je kiest het bedrag dat je op de prepaid kaart wilt zetten - € 10, € 25, € 50 of € 100. Voeg ook een adres toe dat als factuuradres voor de kaart zal worden gebruikt. Voltooi vervolgens de aankoop met PayPal of een creditcard, of met een van de andere betaalmethoden.

Je ontvangt de Astropay card binnen enkele minuten in je inbox, waarna je kunt gaan winkelen.

Astropay online gift cards zijn niet alleen probleemloos, maar ook zorgeloos. Er zijn geen minimumsaldi, geen tegoeden die vervallen of kosten voor rood staan. En je hoeft je geen zorgen te maken dat je schulden maakt. Als het saldo op je kaart opraakt, wordt de transactie gewoon geweigerd. Koop een nieuw Astropay voucher en begin opnieuw

#2: Veilig online shoppen en betalen


Met een Astropay card is online winkelen veiliger. Je bankgegevens of kredietlimiet zijn niet in gevaar. Je kunt hooguit het resterende saldo op de kaart verliezen.

Als er een probleem is met een gedane aankoop kun je bewijzen dat je met jouw Astropay card een betaling hebt gedaan. Je kunt een Astropay account maken waarmee je jouw betalingen en het saldo van je kaart bij kunt houden.

Identiteitsdiefstal speelt ook veel minder een rol. In het onwaarschijnlijke geval dat iemand je kaartgegevens steelt, is de enige persoonlijke informatie die aan een Astropay card is gekoppeld het factuuradres. Je kunt je Astropay voucher uiteraard ook bijvoorbeeld met PayPal betalen. Hierdoor is het nog lastiger om je gegevens te achterhalen.

De transacties worden in real time bijgehouden en je kunt je saldo op elk moment online controleren.
Zo kun je met een Astropay online voucher met een gerust hart online shoppen. En...natuurlijk kun je ook een digitaal Astropay voucher cadeau geven en gelijk naar het e-mail adres van de gelukkige ontvanger laten sturen!

#3: Een ruime acceptatie


Er zijn zoveel online prepaid kaarten dat het moeilijk kan zijn om te kiezen. Met deze handige online quiz ontdek je snel welke het best bij je past. Maar één ding is zeker: met een Astropay online kaart kun je bij enorm veel winkels, gaming- en entertainment websites veilig betalen.

Zodra je online een Astropay voucher hebt gekocht, kun je die gebruiken om overal te winkelen waar Astropay op het internet wordt geaccepteert.

Maar het gemak blijft niet beperkt tot online winkelen. Je kunt de Astropay card zelfs toevoegen aan je mobiele wallet. Dat betekent dat je overal kunt betalen waar contactloos betalen wordt geaccepteerd. Koppel hem aan Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay of elke andere mobiele portemonnee die je maar wilt.

Deze flexibiliteit maakt een Astropay voucher tot een van de meest geaccepteerde betaalmethoden. Online of offline, profiteer van de voordelen van veilig, snel en makkelijk betalen.

Goed om te weten


- Jouw Astropay card is 1 jaar geldig na aankoop. Gebruik je saldo dus binnen die periode.
- Je hoeft het tegoed op je Astropay voucher of card niet in 1 keer te gebruiken.
- Op Beltegoed.nl kun je een Astropay voucher (maar ook andere prepaid creditcards, beltegoed en meer) kopen, veilig betalen op jouw geqwenste manier en binnen enkele seconden gebruiken.

Nu jouw Astropay card kopen

Astropay card kopen


Terug naar het overzicht