Nintendo eShop Card

Nintendo eShop Card 15 euro Nintendo €15
€ 15,00
Meer info
Nintendo eShop Card 25 euro Nintendo €25
€ 25,00
Meer info
Nintendo eShop Card 30 euro Nintendo €30
€ 30,00
Meer info
Nintendo eShop Card 50 euro Nintendo €50
€ 50,00
Meer info

Sonic is jarig en trakteert Onze kleine blauwe vriend wordt 25 jaar. Daarom word je in de Nintendo eShop getrakteerd op tot 60% korting op verschillende Sonic-games voor je 3DS en Wii U. Als kers op de taart krijg je tijdelijk een korting van 25% op Sonic Boom: Fire & Ice. Hieperdepiep hoera!

Het feestje van Sonic duurt tot 8 december, 23:59 uur. Wacht dus niet te lang!
Informatie  

Nintendo eShop Card kopen

De naam Nintendo zal bij iedereen een belletje doen rinkelen. Dit is ook niet zo gek voor een bedrijf dat al sinds 1889 bestaat. Destijds richtte het bedrijf zich op de ontwikkeling van speelkaarten. De allereerste console, Famicom, kwam uit in Japan in 1984. Twee jaar later bracht Nintendo de NES uit in heel Europa. Nintendo is een gevestigde naam in de game-industrie. Daarom kun je op Beltegoed.nl nu ook de speciale Nintendo eShop Card online kopen. Je kiest de kaart, een betaalmethode, vult je e-mailadres in en plaatst de bestelling! Voor je het weet ben je in het bezit van een Nintendo code. Deze kun je inwisselen voor eShop tegoed of Nintendo Points. Zo kun jij weer allerlei content kopen in het Wii-winkelkanaal, de Nintendo DSi Shop of de Nintendo eShop.

Nintendo eShop Card inwisselen

Meer dan een draadloze internetverbinding en een winkelaccount voor het betreffende Nintendo systeem heb je niet nodig om een Nintendo Gift Card in te wisselen! In het Wii-winkelkanaal gebruik je Nintendo Points om content aan te schaffen. Om de Nintendo Shop Card voor Points in te wisselen, open je het winkelkanaal en kies je voor de optie ‘Met winkelen beginnen’. Vervolgens ga je naar het ‘Puntenmenu’ en vul je hier de Nintendo code in. Voor Nintendo DSi content kun je terecht in de Nintendo DSi Shop. Open de Shop op je Nintendo DSi en kies voor de optie ‘Add Nintendo DSi Points’. Tik vervolgens op ‘Redeem Nintendo Points Cards’. Op de 3DS en Wii U kun je de Europese eShop card inwisselen via de Nintendo eShop. Nadat je de shop hebt geopend, selecteer je de optie ‘Tegoed (aanvullen)’. Hier vul je Nintendo eShop Card code in.

Bedenk vooraf goed voor welk systeem je de Nintendo eShop Card wilt gebruiken en log in op het account van dat systeem. De kaart kun je namelijk maar één keer inwisselen voor de volledige waarde en de waarde kan niet over meerdere systemen worden verdeeld. Tevens kun je het tegoed alleen gebruiken in landen die de Euro ondersteunen, zoals Nederland, België en Spanje.

Nintendo eShop tegoed en points gebruiken

Ben je op zoek naar de nieuwste spellen? Wil je nieuwe hoofdstukken, levels en muziek downloaden voor een spel? Misschien heb je wel een spel op het oog waarvan je een demo wilt spelen of ben je nieuwsgierig naar de Wii U PIKMIN Short Movies! Waar je ook naar op zoek bent, je kunt het vinden in het grote assortiment van de Nintendo Eshop. Heb je na al die jaren gamen genoeg spellen en downloadbare content? Je kunt het tegoed natuurlijk ook gebruiken voor Wii en DSi software!

Hoe lang is mijn Nintendo eShop Card geldig?

Je Nintendo eShop tegoed vervalt niet. Als je je tegoed nu opwaardeert met je eShop Card, heb je daarna alle tijd van de wereld om je tegoed op te maken. Dus ook als je alleen maar kleine aankopen doet in de eShop, kan deze kaart voor jou van grote waarde zijn!

Productinfo + Instructies