Nintendo eShop Card

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van Nintendo eShop
Nintendo eShop 15 Euro NL 15
€ 15,00Nintendo eShop Card €15
Direct geleverd

Nintendo eShop 25 Euro NL 25
€ 25,00Nintendo eShop Card €25
Direct geleverd

Nintendo eShop 50 Euro NL 50
€ 50,00Nintendo eShop Card €50
Direct geleverd

Nintendo eShop 75 Euro 75
€ 75,00Nintendo eShop Card €75
Direct geleverd

Nintendo eShop 100 Euro 100
€ 100,00Nintendo eShop Card €100
Direct geleverd


Nintendo eShop Card

Op Beltegoed.nl kun je binnen maar liefst 30 seconden een Nintendo eShop Card kopen. Wilde jij altijd al die toffe game voor je Nintendo Switch kopen, maar heb je geen creditcard? Bestellen is simpel en je ontvangt je Nintendo eShop code per e-mail. Hoog tijd om vandaag nog je Nintendo collectie uit te breiden met je Nintendo eShop tegoed!

Zie ook:
Veelgestelde Vragen
Met de Nintendo eShop Card koop je niet alleen downloadversies van Nintendo games, maar ook software die je niet in reguliere winkels kunt krijgen. Zo hoef je niet te wachten op de post, maar kun je games direct spelen!

In welke Nintendo Shops kan ik mijn Nintendo eShop tegoed uitgeven?
• Nintendo eShop voor Nintendo Switch

Wat kan ik met mijn tegoed kopen in de Nintendo eShop?
• Aanvullende content (nieuwe levels, kleding, muziek) voor verschillende spellen
• Downloadversies van games
• Downloadbare content (software, games) die exclusief in de Nintendo eShop verkrijgbaar is
• Virtual console-titels, waarmee je bijvoorbeeld spellen van de Game Boy Color en andere consoles herbeleeft

Of je nu de nieuwste game direct wilt spelen, of zin hebt in een ouderwets potje Super Mario, met de Nintendo eShop Card heb je ruime keuze. Weet jij al wat je wilt?
Als je games voor je Nintendo Switch wilt kopen, heb je een Europees Nintendo Network ID nodig. Nintendo Network ID’s zijn gekoppeld aan de munteenheid van een land. Voor onze eShop Cards is de munteenheid euro.

Dit betekent ook dat je het tegoed niet alleen kunt uitgeven in de Nederlandse eShop, maar bijvoorbeeld ook in de Duitse of Spaanse eShop. Zolang het maar Eurolanden zijn.
Bij je bestelling heb je per mail een code ontvangen. Welke stappen je doorloopt voor het inwisselen van de code hangt helemaal af van waarvoor je het tegoed wilt gebruiken:

Wil je jouw Nintendo eShop Card inwisselen via de eShop?
1. Start je Nintendo Switch en open de Nintendo eShop
2. Kies in het hoofdmenu van de eShop het icoon ‘Tegoed aanvullen’
3. Kies voor de optie ‘Tegoed aanvullen met een Nintendo eShop Card’
4. Vul je code in en volg de instructies op je console
5. Bevestig de invoer
Je Nintendo eShop tegoed vervalt niet. Als je je tegoed nu opwaardeert met de eShop Card, heb je alle tijd van de wereld om je tegoed op te maken. Dus ook als je alleen maar kleine aankopen doet in de eShop, kan deze kaart voor jou van grote waarde zijn!
Met je Nintendo eShop Card kun je games kopen voor je Nintendo Switch. Als je meerdere Nintendo consoles hebt, download het spel dan op het apparaat waarop je de game wilt spelen. Download-versies worden namelijk niet gedeeld met andere apparaten van Nintendo.
Een Nintendo eShop Card online kopen met PayPal is heel eenvoudig dankzij Beltegoed.nl. Je gaat naar de Nintendo eShop Card pagina en selecteert één van de bedragen. Bij de volgende stap vul je de gevraagde gegevens in en selecteer je PayPal als betaalmethode. Je logt vervolgens in op je PayPal account en bevestigt de betaling. Binnen enkele seconden na een succesvolle betaling ontvang je de 16-cijferige Nintendo eShop Card code per mail.
Je kunt hier contact opnemen met de Nintendo klantenservice.
Kan worden gebruikt op een Nintendo Switch.
Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en privacybeleidsbepalingen. Mogelijk zul je ook een Nintendo Network ID of een Nintendo-account moeten maken of koppelen.
Deze code:
* kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.
* kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
* zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.
Bewaar deze bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Geld verdienen met passief inkomen: 5 ideeënWil je graag geld verdienen met passief inkomen? Deze gids geeft je een aantal i...
Lees meer2024-06-21

Muziek herkennen op 4 manierenVraag jij je ook weleens af: ‘Welk liedje is dit?’ Vergeet je frustr...
Lees meer2024-06-14

Fortnite-skins giftenOntdek hoe je Fortnite-skins kunt giften door V-Bucks te kopen en in te wisselen...
Lees meer2024-06-07

Alles lezen