Menu
Binnen 30 seconden entertainment tegoed bestellen
Entertainment tegoed direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Entertainment cadeaukaarten

NL Cadeaukaarten: Hoe koop, geef en gebruik je ze snel?

Het online kopen van een Nederlandse cadeaukaart is een goede keuze. Dit is waarom:
 
  1. Elke cadeaukaart die je in een fysieke winkel kunt krijgen, is nu direct online beschikbaar op beltegoed.nl.
  2. Bestellen is een kwestie van seconden. Dat is handig als je op het laatste moment een cadeau koopt. Ook handig als je de cadeaukaart voor jezelf koopt.
  3. Je ontvangt je digitale cadeaukaart als een code in je inbox. De code kan worden ingewisseld bij jouw favoriete entertainment- of boodschappenservice in Nederland.
Lees meer over de beste manieren om je Nederlandse cadeaukaart te gebruiken in de onderstaande lijst.

Waar kun je cadeaukaarten voor gebruiken?

Geen fan van abonnementen of automatische verlengingen? Online entertainment cadeaukaarten zijn een slimme manier om een nieuwe entertainmentservice uit te proberen. Zonder verplichtingen.
Je kunt bijvoorbeeld 1, 3, 6 of 12 maanden genieten van Spotify Premium zonder automatisch abonnement. Zodra je Spotify cadeaukaart verloopt, keert jouw account terug naar gratis.
 
Hetzelfde geldt voor Netflix: je kunt een Netflix cadeaukaart krijgen en bingewatchen voor de tijd die jij kiest. Wanner jouw Netflix-tegoed is verlopen, wordt jouw abonnement niet automatisch verlengt. In plaats daarvan krijg je een melding.
 
Een ander goed gebruik van cadeaubonnen is online winkelen. Vul jouw account aan met een cadeaukaart en winkel bij Amazon NL of Zalando NL zonder jouw bankgegevens te delen. Het is een goede manier om controle te krijgen over jouw privacy online. En om jouw uitgaven bij te houden.
 

Kan je een Nederlandse cadeaukaart overal ter wereld gebruiken?

Sommige diensten, zoals Google Play en de App Store, zijn landspecifiek. Dat betekent dat de cadeauboncode die je ontvangt (bv. Google Play card), alleen in Nederland kan worden gebruikt.
 
Onderaan de pagina van de cadeaukaart die je interesseert, vind je altijd informatie over waar en hoe je deze kunt gebruiken. Om naar die pagina te gaan, klik je op een van de bovenstaande productlogo's
 

Hoe koop je direct online cadeaukaarten in Nederland?

  1. Begin met het selecteren van de cadeaukaart waarin je geïnteresseerd bent
  2. Kies het bedrag dat je wil kopen.
  3. Betaal veilig via PayPal of creditcard.
  4. Je ontvangt jouw cadeaukaartcode binnen 30 seconden in jouw inbox.

Hoe wissel je Nederlandse cadeaukaarten online in?

Oké, je hebt de cadeaukaart nu, maar hoe wissel je die in? Dat hangt ervan af. Een PSN cadeaukaart inwisselen is niet hetzelfde als bijvoorbeeld een AppStore & iTunes kaart inwisselen. Welk product je ook kiest, we hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt.
 
Dezelfde e-mail die jouw code bevat, bevat ook stapsgewijze instructies voor het inwisselen ervan. En je kunt het meteen inwisselen: dat is het mooie van digitale cadeaukaarten.
 
E-mail met instructies verloren? Klik op het logo van jouw product hierboven om terug te gaan naar de pagina waar je de code gekocht hebt. Onderaan de pagina vind je instructies voor het inwisselen.
 

Hoe geef je een online cadeaukaart als cadeau?

Je kunt een cadeaukaart natuurlijk voor jezelf gebruiken (je verdient het!). Maar cadeaubonnen zijn ook een geweldig cadeau-idee voor iemand om wie je geeft. En aangezien het online kopen van cadeaubonnen direct is, zijn ze perfect als last-minute cadeaus in Nederland.
 
Nog beter: maak een lief gebaar zonder aanleiding. Help een vriend met het plannen van een avondje uit door hem een ​​Ticketmaster cadeaukaart te sturen. Wat de situatie ook is, er is een cadeaubon voor.
 
Hoe geef je een cadeaukaartcode cadeau? Natuurlijk kun je de e-mail met de code naar de ontvanger sturen. Maar je kunt ook jouw creativiteit de vrije loop laten. Je kunt de e-mail met de cadeaukaartcode printen en deze gebruiken in een speurtocht. Of doe het in een wenskaart en laat de ontvanger raden waar de code voor is.
 
Er zijn tal van manieren om van een digitale cadeaukaart een attent cadeau te maken. Kijk hier voor meer ideeën.
 

Klaar om NL cadeaukaarten te ontdekken?

Klik op een logo hierboven om meer te leren over de cadeaukaarten die we aanbieden. Geen interesse in cadeaukaarten voor entertainment of winkelen? Dan vind je misschien iets leuks tussen de gamecards, prepaid creditcards of opwaardeerkaarten.