Hearthstone gift cards

Hearthstone Gift Card 20 euro Hearthstone €20
€ 20,00
Meer info
Hearthstone Gift Card 40 euro Hearthstone €40
€ 40,00
Meer info

Informatie  

Hearthstone gift cards kopen

Ben je een Hearthstone speler en wil jij jouw Hearthstone decks uitbreiden? Bij Beltegoed.nl koop je snel en gemakkelijk Hearthstone gift cards waarmee je in de shop van het spel Hearthstone packs kunt kopen. Deze packs bestaan uit kaarten die je gebruikt om het spel te spelen. Daarnaast kun je met de Hearthstone gift card toegang kopen tot de Arena game mode. De Hearthstone game cards zijn verkrijgbaar vanaf € 20. Om een card te bestellen kies je de gewenste waarde hierboven, vul je je e-mailadres in en kies je een betaalmethode, bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Nadat het bestelproces is voltooid en de betaling is gedaan, ontvang je direct de Hearthstone code in je mailbox.

Hearthstone gift card inwisselen

Voor het inwisselen van de Hearthstone card code ga je naar de website eu.battle.net en log je in met je accountgegevens. Na het inloggen verschijnt rechtsboven in het scherm je naam, klik hierop en ga naar 'Account Settings'. Vervolgens klik je op de groene button 'Add a Game Key' en vul je hier de code in. Het tegoed is nu direct bijgeschreven op je account. Je kunt het spenderen in de Battlenet Shop!

Je kunt de Hearthstone gift card ook inwisselen via de Battle.net app. Daarvoor open je de app en log je in. Vervolgens ga je naar de 'Shop' en klik je in het menu aan de linkerkant op 'Redeem a code'. In het browserscherm dat nu opent, vul je de code in. Als er wordt gevraagd om een regio te selecteren kies je voor 'Europe (EU)'. De Hearthstone gift cards van Beltegoed.nl zijn namelijk geldig voor Europa.

Gemaakt door Blizzard Entertainment

Hearthstone is een online strategisch kaartspel waarbij je kaarten inzet om spreuken en wezens op te roepen en epische duels aan te gaan. De game komt van Blizzard Entertainment, dezelfde game developer achter Battle.net en World of Warcraft. Sommige kaarten in het Hearthstone spel zijn dan ook gebaseerd op World of Warcraft karakters. De packs zijn verkrijgbaar in de categorieën Classic, Goblins vs Gnomes en Grand Tournament. Ze bevatten elk vijf kaarten variërend van common waarde tot rare, epic of zelfs legendary rarity. Daarnaast kan een pack ook een golden versie van een kaart bevatten. Na het aanschaffen van een Hearthstone pack, open je deze door in het hoofdmenu op 'Open Packs' te klikken. Koop Hearthstone gift cards en begin nu met het uitbreiden van jouw Hearthstone decks.

Hoelang is mijn Hearthstone gift card geldig?

Neem gerust de tijd om te beslissen wanneer je jouw decks wilt uitbreiden. De gift cards vervallen namelijk nooit!