Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
Apple

Apple Gift Card

iTunes kaart is nu Apple Gift Card!

Gebruik de Apple Gift Card voor de aanschaf van producten, accessoires, apps, games, muziek, films, tv-series en meer. Besteed de kaart in elke Apple Store, in de App Store of aan abonnementen op muziek, iCloud+ en meer.

Een Apple Gift Card kopen werkt zoals een iTunes kaart kopen - je doet het snel, veilig en simpel op Beltegoed.nl.
Selecteer uw waarde


Geniet van 2 maanden gratis Apple TV+Ontvang de bonus direct na verzilvering van de cadeaukaart. Koop de cadeaukaart voor 08-07-24.

Het aanbod geldt alleen voor nieuwe of terugkerende abonnees van Apple TV+ tot en met 08-07-2024 bij aankoop van een Apple Gift Card van welke waarde dan ook bij een derde partij in Nederland, en kan direct na aankoop worden verzilverd. Apple Gift Card-aankopen in de Apple Store of online winkel van Apple zijn uitgesloten, evenals nieuw tegoed dat is toegevoegd aan je digitale Apple Account-saldo gekoppeld aan je Apple ID. Het aanbod betreft een gratis abonnement van 2 maanden op Apple TV+. Het aanbod kan direct na aankoop van een Apple Gift Card, en tot en met 08-07-2024, worden verzilverd. Vereist Apple ID met geregistreerde betalingsmethode. Abonnement wordt na actie automatisch verlengd voor € 9,99/maand totdat het wordt opgezegd. Annuleer op elk gewenst moment via Instellingen> Apple ID, ten minste één dag voor de exacte verlengingsdatum. Slechts één aanbieding per Apple ID en slechts één aanbieding per gezin als je deel uitmaakt van een Delen met gezin-groep, ongeacht het aantal Apple Gift Cards dat jij of je gezin aanschaft. Niet geldig voor bestaande abonnees van Apple TV+ en niet te combineren met andere aanbiedingen omtrent Apple TV+. Voorwaarden en het privacybeleid van Apple zijn van toepassing; zie de toepasselijke voorwaarden voor jouw land op https://www.apple.com/nl/legal/internet-services/itunes/nl/terms.html.

 

Wat is een Apple Gift Card?


De Apple Gift Card is de nieuwe en betere versie van App Store & iTunes. Gebruik de Apple Gift Card voor alles van Apple. De Apple Gift Card is naast games, apps, en muziek, nu ook te gebruiken voor de aanschaf van Apple producten en accessoires op Apple.com of in elke Apple Store. De Apple Gift Card is ook in te wisselen voor abonnementen op muziek, iCloud+ en veel meer.

De Apple Gift Card is perfect als cadeau, maar kun je natuurlijk ook voor jezelf houden.Veelgestelde Vragen
De Apple Gift Card is de nieuwe en betere versie van App Store & iTunes. Gebruik de Apple Gift Card voor alles van Apple. De Apple Gift Card is naast games, apps, en muziek, nu ook te gebruiken voor de aanschaf van Apple producten en accessoires op Apple.com of in elke Apple Store. De Apple Gift Card is ook in te wisselen voor abonnementen op muziek, iCloud+ en veel meer.

De Apple Gift Card is perfect als cadeau, maar kun je natuurlijk ook voor jezelf houden.

Hoe kan ik mijn Apple Gift Card inwisselen?

Je kunt de Apple Gift Card op twee manieren gebruiken:
  • Neem de e-mail mee naar een Apple Store om daar producten aan te schaffen.
  • Ga voor online aankopen naar apple.com/redeem om je Apple account-saldo aan te vullen.
Je kunt je Apple Gift Card inwisselen voor:
  • Apple hardware
  • Accessoires
  • Apps
  • Games
  • Muziek
  • Films
  • Boeken
  • iCloud
Je hebt een lokaal Apple account nodig, die overeenkomt met het land waarvoor je de Apple Gift Card gekocht hebt.
Ga voor ondersteuning naar support.apple.com/giftcard.
De Apple Gift Card verloopt niet.
Pas op voor fraude met cadeaukaarten. Deel je code nooit met anderen. Alleen geldig voor aankopen in Nederlandse Apple Stores (winkels, online en in Apple apps). Ga voor ondersteuning naar support.apple.com/giftcard. Niet inwisselbaar bij Apple resellers of tegen contant geld, wederverkoop niet toegestaan, en restitutie of retourneren is niet mogelijk, tenzij wettelijk verplicht. Apple is niet verantwoordelijk voor onrechtmatig gebruik. Er zijn voorwaarden van toepassing: kijk op apple.com/nl/go/legal/gc voor meer informatie. Uitgegeven door Apple Distribution International Ltd. (ADIL). Onbeperkt geldig. © 2023 Apple Distribution International Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Geen servicekosten
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Marvel Rivals binnenkort op SteamMarvel Rivals is een 6v6-shooter die zich afspeelt in het Marvel Multiverse. Wij...
Lees meer2024-04-11

Kortingscode vinden met browserextensiesOp zoek naar een geldige kortingscode tijdens het shoppen? Met een browserextens...
Lees meer2024-04-05

Nieuw op Netflix: films en series voor op reisGa je binnenkort op reis en ben je benieuwd wat nieuw is op Netflix? Wij hebben ...
Lees meer2024-03-28

Alles lezen