Apple

Apple Gift Card

iTunes kaart is nu Apple Gift Card!

Gebruik de Apple Gift Card voor de aanschaf van producten, accessoires, apps, games, muziek, films, tv-series en meer. Besteed de kaart in elke Apple Store, in de App Store of aan abonnementen op muziek, iCloud+ en meer.

Een Apple Gift Card kopen werkt zoals een iTunes kaart kopen - je doet het snel, veilig en simpel op Beltegoed.nl.
Selecteer uw waarde


Wat is een Apple Gift Card?

De Apple Gift Card is de nieuwe en betere versie van App Store & iTunes. Gebruik de Apple Gift Card voor alles van Apple. De Apple Gift Card is naast games, apps, en muziek, nu ook te gebruiken voor de aanschaf van Apple producten en accessoires op Apple.com of in elke Apple Store. De Apple Gift Card is ook in te wisselen voor abonnementen op muziek, iCloud+ en veel meer.

De Apple Gift Card is perfect als cadeau, maar kun je natuurlijk ook voor jezelf houden.Veelgestelde Vragen
De Apple Gift Card is de nieuwe en betere versie van App Store & iTunes. Gebruik de Apple Gift Card voor alles van Apple. De Apple Gift Card is naast games, apps, en muziek, nu ook te gebruiken voor de aanschaf van Apple producten en accessoires op Apple.com of in elke Apple Store. De Apple Gift Card is ook in te wisselen voor abonnementen op muziek, iCloud+ en veel meer.

De Apple Gift Card is perfect als cadeau, maar kun je natuurlijk ook voor jezelf houden.

Hoe kan ik mijn Apple Gift Card inwisselen?

Je kunt de Apple Gift Card op twee manieren gebruiken:
  • Neem de e-mail mee naar een Apple Store om daar producten aan te schaffen.
  • Ga voor online aankopen naar apple.com/redeem om je Apple account-saldo aan te vullen.
Je kunt je Apple Gift Card inwisselen voor:
  • Apple hardware
  • Accessoires
  • Apps
  • Games
  • Muziek
  • Films
  • Boeken
  • iCloud
Je hebt een lokaal Apple account nodig, die overeenkomt met het land waarvoor je de Apple Gift Card gekocht hebt.
Ga voor ondersteuning naar support.apple.com/giftcard.
De Apple Gift Card verloopt niet.
Pas op voor fraude met cadeaukaarten. Deel je code nooit met anderen. Alleen geldig voor aankopen in Nederlandse Apple Stores (winkels, online en in Apple apps). Ga voor ondersteuning naar support.apple.com/giftcard. Niet inwisselbaar bij Apple resellers of tegen contant geld, wederverkoop niet toegestaan, en restitutie of retourneren is niet mogelijk, tenzij wettelijk verplicht. Apple is niet verantwoordelijk voor onrechtmatig gebruik. Er zijn voorwaarden van toepassing: kijk op apple.com/nl/go/legal/gc voor meer informatie. Uitgegeven door Apple Distribution International Ltd. (ADIL). Onbeperkt geldig. © 2023 Apple Distribution International Ltd. Alle rechten voorbehouden.
1. Hoe werkt het?
1.1. Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de actiecampagne ('Actie') georganiseerd door Recharge.com International B.V. ('Recharge.com'), gevestigd aan Amsteldijk 216, 1079 LK, Amsterdam, Nederland.
1.2. De Actie loopt van 31 mei 2024 tot 1 juni 2024 (de 'Actieperiode'). Deelname aan de Actie is alleen mogelijk tijdens de Actieperiode.
1.3. De Actievoorwaarden zijn beschikbaar op de volgende websites van Recharge.com: https://www.guthaben.de/, https://beltegoed.nl/, https://www.recharge.fr/ en hun respectievelijke mobiele applicaties ('Deelnemende platforms')
1.4. De Actie biedt degenen die tijdens de Actieperiode een Apple Gift Card met een minimale waarde van € 25 kopen op de Deelnemende websites, een korting in de vorm van een voucher ('Voucher').
1.5. De Voucher is 10% van de waarde van de gekochte Apple Gift Card, met een maximale waarde van € 10 per bestelling. Als je bijvoorbeeld een Apple Gift Card met een waarde van € 30 koopt, ontvang je een Voucher ter waarde van € 3. De Voucher is geldig van 2 juni 2024 tot 2 augustus 2024 ('Inwisselperiode').
1.6. De voucher kan worden ingewisseld voor digitale kaarten (behalve prepaidtegoed) op de Deelnemende websites, met uitzondering van de volgende producten: Apple, Bol.com, Amazon, Netflix, One4all, Coolblue, Spotify en prepaid creditcards.
1.7. Door deel te nemen aan de Actie accepteer je onze Actievoorwaarden.
1.8. Het is je eigen verantwoordelijkheid om te voldoen aan de voorwaarden die van toepassing zijn op de Apple Gift Card-voucher.

2. Kan ik deelnemen?
2.1. De Actie is toegankelijk voor iedereen die ouder is dan 18 jaar.
2.2 Minderjarigen zijn uitgesloten van deelname.
2.3. Werknemers van Recharge.com, hun respectievelijke filialen en dochterondernemingen en hun familieleden of huishoudens komen niet in aanmerking voor deelname.

3. Hoe kan ik deelnemen?
3.1. Wanneer je tijdens de Actieperiode een Apple Gift Card met een minimumwaarde van € 25 bestelt op de Deelnemende websites, ontvang je mogelijk een Voucher (afhankelijk van deze Actievoorwaarden).
3.2. Elk e-mailadres dat is gekoppeld aan een bestelling kan maximaal 2 vouchers ontvangen.

4. Wat kan ik winnen?
4.1. Onder voorbehoud van artikel 1.6 van deze Actievoorwaarden kunnen deelnemers aan de Actie een Voucher ontvangen die tijdens de Inwisselperiode op Deelnemende websites kan worden gebruikt voor aankopen met een minimale waarde van de voucherwaarde (exclusief servicekosten).
4.2. Beperkt aantal Vouchers beschikbaar ('Prijzenpot'). Recharge.com behoudt zich het recht voor om de actie te beëindigen, mocht deze limiet overschreden worden.
4.3. Prijzen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden geretourneerd en/of ingewisseld voor geld of andere goederen of diensten.
4.4. Alle belastingen, vergoedingen en andere kosten die voortvloeien uit het inwisselen van de Voucher zijn voor rekening van de winnaar, tenzij anders vermeld.

5. Hoe weet ik of ik gewonnen heb?
5.1. Bij aankoop van de Apple Gift Card en afhankelijk van de Prijzenpot en deze Actievoorwaarden, ontvang je mogelijk twee e-mails: één met de gekochte Apple Gift Card en één met de Voucher.
5.2. Over de uitslag van de actie wordt alleen in het openbaar gecorrespondeerd als Recharge.com je voorafgaande toestemming heeft verkregen om je voor- en achternaam te vermelden.

6. Algemene voorwaarden
6.1. Op deze Actie is de Nederlandse wetgeving van toepassing.
6.2. De producten die in het kader van deze Actie zijn ontvangen, kunnen niet worden geretourneerd en/of ingewisseld voor geld of andere goederen of diensten.
6.3. Recharge.com behoudt zich het recht voor om de Actie op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving stop te zetten.
6.4. Recharge.com behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken te weigeren de Actie aan te bieden aan personen die deze Voorwaarden schenden, of die wetten, voorschriften of instructies van Apple Gift Card overtreden, of zich op een niet-conforme of storende manier gedragen.
6.5. Recharge.com is niet verantwoordelijk voor: menselijke fouten, typ- of spelfouten, technische of andere defecten, storingen, letsel of schade aan de computer van de deelnemer of aan derden in verband met – of als gevolg van – deelname aan deze Actie, het onvermogen om toegang te krijgen tot een website, kwaadwillige verwerking, ongeoorloofde toegang tot inzendingen, transacties die te laat of onjuist worden verwerkt, of andere fouten.

Opgesteld in Amsterdam op 13/05/2024
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Geen servicekosten
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Geld verdienen met passief inkomen: 5 ideeënWil je graag geld verdienen met passief inkomen? Deze gids geeft je een aantal i...
Lees meer2024-06-21

Muziek herkennen op 4 manierenVraag jij je ook weleens af: ‘Welk liedje is dit?’ Vergeet je frustr...
Lees meer2024-06-14

Fortnite-skins giftenOntdek hoe je Fortnite-skins kunt giften door V-Bucks te kopen en in te wisselen...
Lees meer2024-06-07

Alles lezen