Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Betaalmethoden

Bij Beltegoed.nl kun je met alle betrouwbare betaalmethoden afrekenen via onze betalingspartner Buckaroo.
Hieronder vind je alle details over de verschillende betaalmethoden:
iDeal

iDEAL
Met iDEAL is het zeer gemakkelijk betalen. Je kiest je eigen bank en bij het afrekenen opent zich het betaalscherm van je eigen internetbankier omgeving. De transactie wordt direct verwerkt. In sommige gevallen kan het tot 30 minuten duren voordat het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven.
Verzending: De beltegoed code wordt direct per mail verzonden zodra de transactie is afgerond.
Paypal

PayPal
Ook betalen met PayPal kan eenvoudig op Beltegoed.nl. Je selecteert bij de keuze voor de betaalmethode PayPal en kiest vervolgens voor afrekenen. Vervolgens log je in op je PayPal account en doe je de betaling. De transactie wordt daarna direct verwerkt.
Verzending: De beltegoedcode wordt direct per mail naar je verzonden, zodra de transactie afgerond is.
Creditcard

VISA en Mastercard
Je kunt op Beltegoed.nl met zowel een VISA creditcard, VISA Debit Card (Visa Delta en Visa Electron) als Mastercard betalen. Bij het afrekenen selecteer je een VISA of Mastercard betaalmethode. Vervolgens vul je de gegevens van jouw (credit)card in, waaronder de kaarthouder, het kaartnummer, tot wanneer de credit of debit card geldig is en de CVC code. Vervolgens bevestig je de betaling.
Verzending: Nadat de betaling ontvangen is, wordt de beltegoedcode direct verzonden.
IVR

Telefoon/Beltegoed
Telefonisch afrekenen is zeer gemakkelijk en kan met iedere telefoon. Dit betekent dat je dus ook kunt betalen met beltegoed via je mobiele telefoon. Op het scherm zie je welke code je moet invoeren, vervolgens zie je een balk vollopen tijdens het bellen. Zodra de balk vol is wordt de verbinding verbroken en heb je betaald!
Verzending: De beltegoed code wordt direct verzonden zodra het bellen is afgerond.
Mister Cash

Bancontact / Mister Cash (België)
Met Bancontact/Mister Cash is het zeer eenvoudig afrekenen. Na het selecteren van deze betaalmethode vul je alle gegevens in en klik je op versturen. De transactie wordt direct verwerkt.
Verzending: De code wordt direct verzonden zodra de transactie is afgerond.