Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
28-10-21 - 

KPN opwaarderen: zo werkt het

Hoe kun je online KPN opwaarderen?Makkelijk en snel online beltegoed voor KPN opwaarderen? Zo doe je dat!

KPN is de grootste telefoonprovider in Nederland. Maak je gebruik van een prepaid SIM? Dan ken je vast het gevoel dat je beltegoed opeens op kan zijn. Vervolgens ga je op zoek naar een winkel en ontdek je dat er geen beltegoed meer voorradig is. Je hoeft jouw KPN beltegoed niet langer in een winkel te kopen. We maken het je makkelijk! Je hoeft niet eens in Nederland te zijn, of een Nederlandse pinpas of creditcard te hebben om jouw beltegoed van KPN op te waarderen. Je doet het gewoon allemaal makkelijk online. KPN opwaarderen doe je bij ons veilig en binnen seconden.

KPN online opwaarderen

KNP opwaarderen: zo werkt het


KPN opwaarderen op Beltegoed.nlBeltegoed van KPN opwaarderen doe je snel, veilig en eenvoudig op Beltegoed.nl. Volg de volgende stappen:

1. Ga naar de KPN opwaardeerpagina op Beltegoed.nl.

2. Selecteer de KPN opwaardering die je nodig hebt. Kies het bedrag aan beltegoed dat je nodig hebt, vanaf € 10. Ben je klaar met je keuze? Klik dan op Bestel.

3. Betaal met je favoriete betaalmethode. Je kunt bijvoorbeeld betalen voor het KPN opwaarderen met PayPal, iDeal, Visa, Mastercard of American Express. Je hebt geen Nederlandse bankpas of creditcard nodig om te kunnen betalen. Handig als je in het buitenland woont of op reis bent en een KPN telefoon in Nederland wilt opwaarderen.


Nadat je betaling is voltooid, sturen we je digitale KPN opwaardeercode direct naar je e-mail inbox, samen met de instructies voor het opwaarderen. Je kunt de instructies ook vinden op de KPN opwaardeerpagina en verderop in dit artikel. Volg de instructies en je kunt binnen een minuut weer bellen!


KPN beltegoed opwaarderen met de Beltegoed appEr is nog een snellere manier om jouw KPN op te waarderen: de Beltegoed app.

1. Download de app in de App Store of in de Google Play Store.

2. Kies KPN en het bedrag.

3. Betaal veilig met meer dan 50 betaalmethoden in meer dan 60 valuta.

Dat is alles!


Voordelen van de Beltegoed App

Opnieuw bestellen in seconden - Snel uitchecken betekent dat je drie beltegoeden snel opnieuw kunt bestellen, binnen enkele seconden. Voeg eenvoudig je vorige bestellingen toe aan de Beltegoed app, zodat je direct naar de kassa kunt gaan en je bestelhistorie kunt bijhouden.

Opwaardeer-reminders – Stel makkelijke reminders in en weet wanneer je weer moet opwaarderen. Bepaal zelf op welke dag, wekelijks of maandelijks, je een reminder wilt ontvangen. Handig als je jouw beltegoed bij KPN regelmatig wilt opwaarderen.


KPN opwaarderen voor iemand andersJe kunt bij ons zowel voor jezelf KPN opwaarderen als voor een ander. Jouw vrienden of familie beltegoed sturen werkt bijna op dezelfde manier als wanneer je jouw eigen telefoon opwaardeert. In dit artikel vind je meer informatie over het opwaarderen van beltegoed voor iemand anders.

Opwaarderen voor iemand anders?

Als jouw kinderen gebruik maken van een prepaid telefoon (goed idee voor je budget!) dan is het fijn als je hun KPN beltegoed makkelijk op afstand kunt opwaarderen. In de handige Beltegoed app kun je zelfs reminders instellen voor het KPN opwaarderen. Natuurlijk geldt dit ook voor andere providers.

Ook voor oudere geliefden is het fijn als jij (eventueel op afstand) beltegoed kunt kopen en verzenden. Daarbij is extra beltegoed cadeau geven altijd leuk voor gebruikers van een prepaid SIM!

Hoe kun je jouw opwaardeercode inwisselen?

Of je nu online of in de app je beltegoed opwaardeert, voor jezelf of voor iemand anders, je ontvangt van ons een digitale code. Volg de onderstaande instructies om die code in te wisselen en je beltegoed van KPN te gebruiken.


Hoe kun je jouw KPN opwaardeercode inwisselen?

1. SMS [CODE] Opwaarderen naar 1266 of:

2. Bel 1244 en volg de instructies

3. Vanuit het buitenland KPN opwaarderen: Bel vanuit het buitenland *100*1244# en volg de instructies


Je huidige KPN beltegoed saldo opvragen doe je zo:

SMS "SALDO " naar 1266

Toets *101# gevolgd door de beltoets

Bel 1244 en volg de instructies


Beltegoed.nl: Jouw Beltegoed en Data op één plekOp Beltegoed.nl en in de handige Beltegoed app bestel je al jouw beltegoed en data snel en veilig. Je ontvangt jouw opwaardeercode binnen enkele seconden. Natuurlijk kun je naast KPN opwaarderen ook bij ons opwaarderen voor andere providers.


Terug naar het overzicht