Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
28-10-22 - 

Ontdek hoe je Amazon Prime kunt gebruiken zonder creditcard

Om online te kunnen kopen, moet je tegenwoordig een creditcard hebben. Heb je geen creditcard? Of ben je benieuwd hoe je je zonder creditcard kunt abonneren op online diensten zoals Netflix, HBO Max en Amazon Prime? We hebben het onderzocht voor je en een mogelijke oplossing gevonden op Beltegoed.nl.

Wat is Amazon Prime?


Amazon Prime is is een populair abonnement dat Prime-leden toegang geeft tot voordelen, zoals gratis verzending bij het bestellen van producten. Voor € 2,99 per maand heb je een Amazon Prime abonnement. Hiermee kijk je ook nog eens gratis naar blockbusters op Amazon Prime Video.

Met meer dan 200 miljoen abonnees is Amazon Prime voor velen een onmisbare dienst. Maar voor het aanmelden voor online diensten en abonnementen zoals deze, moet je je vaak registreren met een geldige creditcard. We hebben onderzocht hoe je toch Prime Video zonder creditcard kunt gebruiken.

Hoe kun je Amazon Prime Video zonder creditcard afsluiten?


Het is mogelijk om een Amazon Prime abonnement nemen zonder creditcard. Je betaalt voor je Amazon Prime abonnement met een prepaid creditcard, zolang er maar een Mastercard of Visa logo op staat. De BITSA prepaid creditcard is een goed voorbeeld van een dergelijke kaart met een Visa logo.

Op Beltegoed.nl koop je online een prepaid creditcard, waar je voor betaalt met PayPal, iDeal, of met een andere creditcard. Je ontvangt jouw binnen enkele minuten in je mailbox. Je kunt je digitale prepaid creditcard direct gebruiken om je aan te melden voor een Amazon Prime abonnement! Hier vind je een handig overzicht van alle verkrijgbare prepaid creditcards op Beltegoed.nl.

Prepaid creditcard kopen

Waarom je jouw reguliere creditcard zo weinig mogelijk online zou moeten gebruiken


Je persoonlijke creditcard online gebruiken om je te abonneren op diensten als Amazon Prime is niet zonder risico. Elk online bedrijf is kwetsbaar voor een datalek en kan een doelwit zijn van oplichting en phishing.

Jouw privégegevens kunnen dus op straat komen te liggen. Het gebruik van een prepaid creditcard kan dit risico aanzienlijk verkleinen. Prepaid creditcards bieden extra veiligheid en privacy bij het online betalen. Bij sommige prepaid creditcards hoef je alleen maar een digitale code in te vullen als je online betaalt.

Zo heb je dus geen privégegevens of bankgegevens nodig. Daarnaast hebben prepaid creditcards meestal een vaste waarde, waardoor ze een handig hulpmiddel kunnen zijn om je uitgaven onder controle te houden. Kortom; wil je gebruik kunnen maken van Amazon Prime Video zonder creditcard? Dan kun je kiezen voor een prepaid kaart.

Amazon Prime zonder creditcard: goed om te weten


De vraag of je je kunt aanmelden voor Amazon Prime zonder creditcard of niet, kan verschillen per land waar je woont. Amazon Prime is ook niet in alle landen beschikbaar, dus bekijk eerst of het mogelijk is om een abonnement af te sluiten.

Leuk om te weten: Amazon biedt op dit moment een proefabonnement van 30 dagen op Amazon Prime. Je krijgt geen rekening tot je gratis proefperiode of lidmaatschapsperiode afloopt.
Houd er rekening mee dat Amazon na deze 30 dagen automatisch de volgende lidmaatschapsperiode wel rekening brengt. Door te kiezen voor het betalen van jouw Amazon Prime Video met een prepaid creditcard van Beltegoed.nl hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte incasso's- of dat je je abonnement vergeet.

Dat is alles! Als je Amazon Prime zonder creditcard wilt gebruiken, kies je simpelweg voor een digitale prepaid card. Hiermee kun je zorgeloos betalen voor diensten als Amazon Prime, Netflix en AirBnB, met een kleiner risico op datalekken en phishing.

Netflix Cadeaubon kopen


Terug naar het overzicht