Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
11-02-18 - 

Nintendo DSi en Wii point card codes en de Nintendo eShop card | Hoe krijg je Nintendo points?

how-do-you-get-wii-points

Nintendo DSi en Wii point card codes en de Nintendo eShop card | Hoe krijg je Nintendo points?


Hoe krijg je wii points? Of beter gezegd: hoe krijg je Nintendo points voor je Nintendo console? Het maakt niet uit of wii points, DSi points of Nintendo points voor de Switch nodig hebt. Op beltegoed.nl vindt je het antwoord. Koop games, uitbreidingen en nog veel meer met Nintendo points.

Hoe krijg je Nintendo points?


Games, uitbreidingen en meer koop je dus met Nintendo points. Afhankelijk van de console waarop je ze inlevert, ontvang je Nintendo points om uit te geven op je Nintendo Switch, Wii, Wii U, 3DS of DSi. Maar hoe krijg je Nintendo points? Heel makkelijk: met een Nintendo eShop card!

Waar koop je een Nintendo eShop Card


Op Beltegoed.nl kun je nu de Nintendo eShop Card online kopen. Deze kun je inleveren op de Wii, Wii U, DSi, 3DS of de nieuwe Nintendo Switch. Op Beltegoed.nl kun je online een Nintendo eShop card kopen om deze in te wisselen voor bijvoorbeeld wii points of DSi points. Op Beltegoed.nl koop je online een digitale Nintendo eShop Card. Zo hoef je de deur niet meer uit om je favoriete games en toepassingen aan te schaffen!

Koop Nintendo eShop Card

Nintendo eShop card kopen voor Wii points, DSi points en Nintendo points


Je kunt nu gemakkelijk en snel je Nintendo, DSi en Wii Points kopen op Beltegoed.nl met een Nintendo eShop Card. Je kunt op Beltegoed.nl verschillende soorten Nintendo eShop cards kopen. Koop een Nintendo eShop card van €15, €25 of €50. Hoe hoger het bedrag van de Nintendo eShop Card, hoe meer Nintendo points je ervoor krijgt. Een eShop Card van €15 staat gelijk aan 1500 Nintendo, DSi of Wii points. De eShop Card €25 staat gelijk aan 2500 points en met de €50 euro kaart krijg je maar liefst 5000 Nintendo Points

Hoe koop je een Nintendo eShop Card voor b.v. Wii points?


Een Nintendo eShop card kopen op Beltegoed.nl voor bijvoorbeeld Wii points gaat heel makkelijk. Je doorloopt het simpele bestelproces: Eerst selecteer je de Nintendo eShop Card en vervolgens vul je jouw gegevens in. Zodra je de bestelling hebt afgerekend, wordt de Nintendo eShop code naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Met deze code kun je het aantal Wii en Nintendo Points van je account opwaarderen.

Nintendo eShop Card inwisselen


Nintendo Points is de verzamelnaam voor de Wii Points en DSi Points. Het verschil tussen deze punten is de shops waar je deze kunt inwisselen. Bedenk goed waar je de Nintendo eShop Card voor wilt gebruiken. Als je deze inwisselt op de Wii dan worden deze omgezet in Wii Points. Dit wordt ook wel Wii point card codes genoemd. Je kunt deze vervolgens alleen gebruiken om Wii content mee aan te schaffen. Wissel je de punten in op de Nintendo DSi? Dan worden ze omgezet tot DSi Points en kunnen ze alleen gebruikt worden om DSi content te kopen.

Wat is het verschil tussen Wii points, DSi points en Nintendo points?


Heb je een 3DS, Wii U of Nintendo Switch? Ook dan kun je de Nintendo kaart gebruiken. Gelijk aan het Wii winkelkanaal en de DSi Shop, kun je in de Nintendo eShop de nieuwe games, oude klassiekers en gratis demo’s downloaden. Het verschil is dat er in de Nintendo eShop wordt gerekend met tegoed, geen Points. Je account wordt opgewaardeerd met een bedrag van €15, €25 of €50.

Let op: het is niet mogelijk om de points van een Nintendo eShop Card over meerdere consoles te verdelen.


Terug naar het overzicht