Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
07-05-15 - 

Nu op Beltegoed.nl: Wii Points of DSi Points

De liefhebbers van games hebben uiteraard gehoord van Nintendo en hun grootste spel ‘’Super Mario’’. Het internationale bedrijf heeft door de jaren heen al verschillende consoles uitgebracht zoals de Game Boy, Nintendo 64, Nintendo DSi en Wii. Spellen voor de nieuwste consoles koop je met Nintendo Points. Afhankelijk van de console waarop je ze inlevert ontvang je DSi of Wii Points. Op Beltegoed.nl kun je nu de Nintendo eShop Card online kopen. Deze kun je inleveren op de Wii, DSi of 3DS. Zo hoef je de deur niet meer uit om je favoriete games en toepassingen aan te schaffen!

Koop je Wii Points online

Je kunt nu gemakkelijk en snel je Nintendo Points kopen op Beltegoed.nl. Een eShop Card van €15 staat gelijk aan 1500 punten. De eShop Card €25 staat gelijk aan 2500 punten en met de €50 euro kaart heb je maar liefst 5000 punten in handen! Doorloop het simpele bestelproces om je bestelling te plaatsen. Eerst selecteer je de gamecard en vervolgens vul je jouw gegevens in. Zodra je de bestelling hebt afgerekend, wordt de Nintendo eShop code naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Met deze code kun je het aantal Wii Points van je account opwaarderen zodat je nieuwe spellen en/of toepassingen kunt kopen op het Wii-winkelkanaal.

Nintendo Points inwisselen

Nintendo Points is de verzamelnaam voor de Wii Points en DSi Points. Het verschil tussen deze punten is de shops waar je deze kunt inwisselen. Bedenk goed waar je de Nintendo eShop Card voor wilt gebruiken. Als je deze inwisselt op de Wii dan worden deze omgezet in Wii Points. Je kunt ze vervolgens alleen gebruiken om Wii content mee aan te schaffen. Wissel je de punten in op de Nintendo DSi? Dan worden ze omgezet tot DSi Points en kunnen ze alleen gebruikt worden om DSi content te kopen.

Heb je een 3DS of Wii U? Ook dan kun je de Nintendo eShop Card gebruiken. Gelijk aan het Wii winkelkanaal en de DSi Shop, kun je in de Nintendo eShop de nieuwe games, oude klassiekers en gratis demo’s downloaden. Het verschil is dat er in de Nintendo eShop wordt gerekend met tegoed, geen Points. Je account wordt opgewaardeerd met een bedrag van €15, €25 of €50.

Let op: het is niet mogelijk om de punten van een Nintendo eShop Card over meerdere consoles te verdelen.
Nintendo eShop Card


Terug naar het overzicht