Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
14-09-21 - 

De beste prepaid simkaart voor internationaal gebruik

Prepaid mobiele abonnementen zijn ideaal als je in het buitenland woont of als je veel op reis bent. Hiermee kun jij jouw vrienden en familie bellen, zonder teveel te betalen. welk-internationaal-prepaid-telefoonabonnement-is-het-best-voor-jou

Maar welk is de beste prepaid simkaart voor internationaal gebruik? Dat hangt voor een groot deel af van jouw wensen. Sommige aanbieders bieden de beste internationale dekking. Anderen zijn het goedkoopst of maken opwaarderen vanuit het buitenland makkelijk. Om te weten welk prepaid abonnement je het beste kunt kiezen, moet je weten hoe je het gaat gebruiken – en welke diensten belangrijk voor je zijn.

De onderstaande tips helpen je het beste prepaid abonnement te vinden. Ook vergelijken we de beste prepaid aanbieders in Nederland, met alle voor- en nadelen op een rijtje.

Het beste prepaid abonnement: Waar moet je aan denken  • Wereldwijde dekking of alleen lokale dekking - als veel reist, wil je een prepaid abonnement dat overal even goed werkt. Een telefoonaanbieder met een uitstekende wereldwijde dekking is dan belangrijk. Als je in Nederland blijft en af en toe naar het buitenland belt, is het voldoende om een aanbieder te kiezen met een goede dekking binnen Nederland.
  • Opwaarderen vanuit het buitenland - Sommige providers maken het gemakkelijk om je Nederlandse prepaid beltegoed op te waarderen vanuit het buitenland. Dit is belangrijk als je veel reist, minder als je in Nederland blijft.
  • De kosten - Welk prepaid abonnement is het goedkoopst? Ook dit hangt voornamelijk af van jouw belgedrag. Reis je veel? Dan moet je rekening houden met internationale kosten. Lees meer over roaming buiten Nederland. Verblijf je in Nederland, maar bel je familie en vrienden in het buitenland? Ook dan kunnen de internationale kosten van toepassing zijn. Vergelijk dus altijd de verschillende tarieven wanneer je bekijkt welk abonnement je moet nemen.


De 3 beste prepaid simkaart aanbieders voor internationaal gebruikDus welk Nederlands prepaid mobiel abonnement is het best voor jou? Bekijk hieronder de voor- en nadelen van de aanbieders.

Lebara

Lebara biedt All In International prepaid abonnementen. Je kunt een keuze maken uit maar liefst 3 soorten international abonnementen; van 3, 5 of 10 GB. Ook is er een voordelig abonnement van 5GB waarmee je kunt bellen en sms'en naar 44 landen. Met een All In International abonnement kun je binnen jouw bundel bellen en gebeld worden binnen de EU + 17 extra landen. Voor onbeperkt bellen hanteert Lebara een Fair Use Policy van 1250 minuten per maand.
  • Voordelen: Je kunt kiezen uit 4 opties. Makkelijk opwaarderen binnen seconden hier
  • Nadelen: je krijgt 100 sms'jes per maand.Lycamobile

Lycamobile biedt 3 bundels voor degenen die vaak naar het buitenland willen bellen. Alle abonnementen geven recht op 100 sms'jes per maand. Het EU Plus abonnement biedt 2GB data, 500 belminuten naar landen in de EU (plus enkele andere landen). Geschikt voor (korte) reizen naar het buitenland. Met het Alles in 1M 5GB abonnement kun je onbeperkt bellen naar 45 landen en roamen in de EU (plus een beperkt aantal extra landen). Het Alles in 1L abonnement biedt 35GB aan data en onbeperkt bellen in de EU + 45 andere landen.
[list][*]Voordelen: Een goede dekking voor degenen die kort of weinig bellen naar het buitenland.
Makkelijk opwaarderenbinnen seconden vanuit ieder land.[/*].
[*]Nadelen: Fair Use Policy van 300 belminuten/sms'jes per dag en mogelijk hogere abonnementsprijzen voor klanten die geen gebruik maken van het Saver Tariefplan. [/*][/list]

KPN

KPN is een van de meest bekende aanbieders van prepaid bellen in Nederland. Je kunt bij KPN kiezen voor een prepaid bundel vanaf 60 minuten/sms'jes of vanaf 100 MB. Hiermee kun je in de EU, in Nederland, Noorwegen, Andorra en Zwitserland internationaal bellen binnen je bundel.
[list][*]Voordelen: Je kunt kiezen voor een prepaid abonnement dat vanzelf stopt na 31 dagen. Het beltegoed opwaarderen doe je veilig en binnen seconden, vanuit ieder land.[/*]
[*]Nadelen: Wil je buiten je bundel naar andere landen bellen? Dan worden hogere kosten berekend bovenop je bundel. [/*][/list]


Terug naar het overzicht