Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
18-01-21 - 

Een Steam card kopen in enkele seconden

Een Steam card kopen in enkele secondenPC en Mac gamers opgelet! Met een digitale Steam card is het nu makkelijker dan ooit om de nieuwste spelletjes te spelen. Je kan je Steam card hier online op beltegoed.nl kopen. Binnen enkele seconden ontvang je hem in je inbox en kan je hem direct inwisselen in de Steam Store. Gebruik je Steam Wallet tegoed vervolgens om spelletjes, updates, speciale edities en in-game items te kopen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Steam card

Geen Steam tegoed meer? Misschien heb je je Steam card tot nu toe bij de winkel om de hoek gehaald, maar dat is nu niet meer nodig. Je bestelt een digitale Steam card zo vanuit je luie stoel. Met enkele kliks ontvang je de Steam Wallet code in je inbox, klaar om in te wisselen.

Aangezien je waarschijnlijk binnen een paar minuten weer klaar bent om door te spelen, is nu het moment om te bedenken welke games je eerst wil proberen! Hier zijn onze suggesties voor januari/februari 2021.

Top 5 Steam games

Ontdek de nieuwste games in de Steam Store. De best verkochte spellen zijn op het moment:

1. EVERSPACE™ 2
EVERSPACE™ 2 is een snelle single-player ruimteschip shooter die tot ver in het universum en op planeten op verkenning gaat. Met bergen buit om te scoren, RPG-elementen en mining. Ervaar een doordacht verhaal dat zich afspeelt in een levendige open wereld vol met geheimen, puzzels en gevaren.

2. Rust
Het enige doel in Rust is om te overleven. Maak een vuur en bouw een schuilplaats. Jaag op dieren en bescherm jezelf tegen andere spelers. Gaat jij de strijd aan met de elementen en overwin je honger, dorst en kou?

3. Red Dead Redemption 2
Dit actie-avonturenspel hoeven we waarschijnlijk niet echt toe te lichten. Stap in de voetsporen van de outlaw Arthur Morgan en ga de strijd aan met o.a. regeringstroepen en rivaliserende bendes. Verken alle uithoeken van de interactieve open wereld en bewonder het oog voor detail van de makers.

4. CS:GO - Operation Broken Fang
Voor Operation Broken Fang heb je Counter-Strike: Global Offensive nodig. Eenmaal in het spel ontdek je nieuwe wekelijkse missies, nieuwe agenten, kaarten, skins en meer. Dankzij de update kan je nu je Map Performance inzien, waardoor je nog weet waar je kan verbeteren. Eenmaal je missies voltooid, dan kan je met je gespaarde sterren kiezen voor o.a. nieuwe agenten van SWAT en The Professionals.

5. Sea of Thieves
Van verkennen tot plunderen, zeilen tot vechten, het echte piratenleven ervaar je met Sea of Thieves. Zonder vast rollen heb je volledige vrijheid om de wereld te verkennen en andere spelers te benaderen. Of je nu rondreist als een groep of alleen, je komt gegarandeerd andere bemanningen tegen. Maar zijn het vrienden of vijanden?

Steam card online kopen

Op Beltegoed.nl kun je gemakkelijk en snel de Steam card online kopen. Het enige wat je moet doen is het simpele bestelproces doorlopen. Kies de Steam card in het gewenste bedrag en vul je gegevens in. Zodra je jouw bestelling hebt afgerekend, wordt de gamecode van Steam naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Met deze code kun je jouw Steam Wallet opwaarderen zodat je games en toepassingen kunt kopen in de Steam Store.

Steam gift card kopen


Terug naar het overzicht