Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
30-03-15 - 

De Steam Card: nu te koop op Beltegoed.nl

Wat-is-een-steam-card-blije-vrouw

Wat is een Steam Card?


Ben jij een echte gamer en zit je regelmatig achter de PC of Mac? Dan wil je vast de nieuwste spellen als eerste spelen. Met de Steam Gift Card is dit mogelijk! Deze gamecard kun je inwisselen in de winkel van het online gaming netwerk ‘Steam’. De Steam Card wissel je in voor tegoed op je account zodat je eenvoudig en snel de betaalde games kunt kopen. De Steam Card is nu op Beltegoed.nl toevoegd als nieuwe gamecard. Zo hoef je de deur niet meer uit om je favoriete tegoed te kopen!

Steam Card online kopen


Op Beltegoed.nl kun je gemakkelijk en snel de Steam Card online kopen. Het enige wat je moet doen is het simpele bestelproces doorlopen. Kies de Steam Gift Card in het gewenste bedrag en vul je gegevens in. Zodra je jouw bestelling hebt afgerekend, wordt de gamecode van Steam naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Met deze code kun je jouw Steam Wallet opwaarderen zodat je games en toepassingen kunt kopen in de Steam Store.

De Steam Controller voor PC


Het handige aan het gamen op een Xbox of Playstation is de draadloze controller. Wanneer je op een PC gamed, maak je meestal gebruik van je toetsenbord of muis. Maar dat is binnenkort niet meer nodig. Aan het einde van dit jaar (november 2015) vindt de release van de Steam Controller plaats in Amerika. Met deze controller kun je vanaf iedere plek in het huis gamen. De Steam controller ziet er ongeveer hetzelfde uit als een standaard controller: twee triggers, twee bumpers en twee knoppen aan de achterkant en de standaard knoppen aan de voorkant. Op de voorkant zijn verder nog twee touch-pad knoppen toegevoegd, deze zijn ter vervanging van de muis.

Op een groot scherm gamen


Het is altijd jammer dat je je PC games moet spelen op een klein computer beeldscherm. Dankzij de Steam Link kun je jouw games op een scherm naar keuze spelen. De Steam Link is een kastje dat het beeld van jouw PC of Mac naar een ander scherm - zoals een televisie - streamt. Het enige vereist aan dit product is dat beide apparaten gebruik maken van hetzelfde WiFi-netwerk. Net zoals de Steam Controller is de Steam Link pas vanaf november 2015 verkrijgbaar (in Amerika). Wel kun je nu al met de Steam Gift Card de nieuwste games voor je PC of Mac aanschaffen!
Steam Gift Card


Terug naar het overzicht