Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
04-10-22 - 

Waarom (en hoe) zou je een BITSA voucher kopen?

Het bijzondere aan een digitale (of plastic) BITSA prepaid creditcard is het Visa logo op de kaart. Hierdoor kun je met jouw BITSA betalen op een veilige manier, ovewral waar Visa geaccepteerd wordt.

Wil je kunnen beschikken over een digitale prepaid creditcard (waarmee je bijvorbeeld met je telefoon kunt betalen)? Of kies je liever voor het aanvragen van een plastic prepaid BITSA creditcard, die je overal en altijd kunt opwaarderen met een BITSA voucher? Aan jou de keuze!

Jouw BITSA online opwaarderen is makkelijker dan ooit. Koop jouw Bitsa voucher hier op Beltegoed.nl en je kunt binnen enkele seconden weer betalen met je BITSA card.

Lijkt het je handig om af en toe een creditcard te kunnen gebruiken? We zetten een aantal voordelen van de prepaid BITSA creditcard en BITSA vouchers voor je op een rij.

1. Ook zonder bankrekening een prepaid creditcard


Je hebt geen bankrekening nodig om BITSA online te kunnen aanvragen. Ook de Bitsa vouchers voor het opwaarderen van het tegoed (het beschikbare geld op je kaart) kun je op verschillende manieren betalen. Met iDeal, maar ook met PayPal, geldvouchers en meer.

Online BITSA vouchers kopen op Beltegoed.nl is snel, veilig en eenvoudig. De code van jouw voucher wordt direct per e-mail geleverd. Gebruik de code om je prepaid BITSA kaart op te waaderen en je kunt er direct mee betalen. Natuurlijk kun je iemand anders ook een BITSA voucher sturen.

Prepaid kaarten zijn ideaal om je budget mee te beheren. Koop een BITSA voucher voor je BITSA card met genoeg saldo om bijvoorbeeld een maand lang te gamen. Dat maakt het veel makkelijker om binnen je maandbudget te blijven.

Door online te betalen met een prepaid creditcard zoals BITSA betaal je dus niet alleen relatief anoniem en veilig, je bewaakt je uitgaven ook makkelijker.

2. De ruime acceptatie van BITSA online


Vraag een digitale of plastic BITSA card aan met Visa Logo, koop BITSA vouchers wanneer je ze nodig hebt en betaal overal ter wereld met je BITSA prepaid kaart, waar je ook met Visa kunt betalen. BITSA is hiermee een perfect alternatief voor een reguliere creditcard. Voorbeelden van bekende winkels die BITSA online accepteren zijn: Zalando en Amazon.

Met een creditcard of met een prepaid creditcard zoals BITSA, kun je wereldwijd in duizenden winkels en webshops betalen. Wil je meer weten hoe het betalen met een (prepaid) creditcard werkt? Op de ANWB reis-website vind je meer informatie.

BITSA in inmiddels een bekende en veelgebruikte prepaid card, die makkelijk online (direct) op te waarderen is wanneer je dat wilt. Je kunt in de handige BITSA app direct een digitale (virtuele) BITSA creditcard aanmaken. Koop jouw BITSA voucher en waardeer jouw BITSA card op met nieuw tegoed in de app of op de BITSA website.

Hoe kun je jouw BITSA voucher verzilveren? Er zijn twee manieren:

Online inwisselen:
 1. Ga naar de BITSA-website en log in op jouw BITSA-account
 2. Selecteer je virtuele creditcard
 3. Klik op Top Up en selecteer Voucher
 4. Voer de code in die je van Beltegoed.nl hebt ontvangen
 5. Accepteer de algemene voorwaarden en oplaadkosten
 6. Het inwisselen is voltooid

In de BITSA app inwisselen:
 1. Open de app, klik op jouw virtuele creditcard. Om een ​​BITSA Card te maken, klik je op de '+' in de rechterbovenhoek
 2. Klik op Top Up en selecteer Voucher
 3. Voer de code in die je van Beltegoed.nl hebt ontvangen
 4. Accepteer de algemene voorwaarden en herlaadkosten
 5. Het inwisselen is voltooid

Jouw BITSA-code is na aankoop nog 3 maanden geldig.

3. Je kunt enorm veel met een BITSA online (of plastic) kaart:


Je hebt drie maanden na de datum van aankoop de tijd om jouw BITSA voucher te verzilveren en toe te voegen aan het saldo van je prepaid kaart. Zodra je het bedrag van het voucher hebt toegevoegd aan je kaart kun je enorm veel met jouw BITSA:

 • Online en offline shoppen en betalen in winkels
 • Geld overmaken vanaf jouw BITSA account (SEPA)
 • Geldoverdracht tussen kaarten
 • Geld opnemen bij geldautomaten

Wil je jouw BITSA saldo bekijken? Dat doe je in 3 eenvoudige stappen:
 1. Ga naar de BITSA-website of -app
 2. Log in op je BITSA-account
 3. Klik op je virtuele creditcard. Hier wordt het beschikbare saldo weergegeven

En hoe bereik je de BITSA klantenservice?


Heb je vragen over jouw BITSA kaart, over je BITSA vouchers of heb je hulp nodig? Dan bezoek je de Klantenservice-pagina van BITSA (Engelstalig).

Op de Beltegoed.nl website kun je meer dan BITSA vouchers kopen. Bekijk hier het volledige aanbod aan prepaid creditcards, cadeaubonnen en meer.

BITSA voucher kopen


Terug naar het overzicht