Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
19-01-23 - 

3 Low budget Valentijn tips

Wil je iets bijzonders doen voor Valentijnsdag zonder teveel geld uit te geven? De een ziet deze dag als de ultieme kans om je partner (of die geheime crush) een cadeautje te geven, de ander is blij als Valentijnsdag weer voorbij is. Single of in een relatie, Valentijnsdag kan leuk zijn voor iedereen.

Je kunt natuurlijk helemaal los gaan en een dag wellness boeken, een suite boeken in je favoriete hotel, of een weekendje Parijs (de stad van de liefde) plannen. Maar deze opties doen een flinke aanslag op je budget (als je dat al hebt). Wij helpen je graag met wat low budget Valentijn tips die indruk maken en garant staan voor een topdag.

Goedkope budget Valentijnscadeaus zijn niet lastig te vinden, je hebt alleen wat inspiratie nodig. Daarom hebben wij wat leuke low budget Valentij suggesties voor je op een rij gezet. Van actieve uitstapjes, tot een romantische avond bankhangen met je geliefde of met je beste vriend- of vriendin.

Tip 1: Valentijnsdag vieren in je eigen omgeving


Je hoeft de perfecte invulling voor jouw Valentijnsdag- of avond niet ver buiten de deur te zoeken. Iedere stad en ieder dorp heeft gegarandeerd een aantal bijaondere plekken, een mooi uitzicht of een prachtige oude plek. Pak een rugzak in met een lekker drankje, wat glazen, een hapje en eventueel een klein cadeautje. Heb je inspiratie nodig? We geven je wat handige tips:
alt
Check de agenda van je lokale VVV, bekijk de programmering van het filmhuis of de bioscoop, of Google eens op bijvoorbeeld een romantische stadswandeling in je eigen stad. Hier vind je een handige agenda voor een dagje uit in Nederland. Bekijk de gratis opties! Heb je een strand in de buurt? Pak een picnicmand, een lampje en een dekentje in. Wedden dat je meer indruk maakt met het plannen van een van deze low budget Valentijnsverrassingen?

Houd je van wandelen? Nederland heeft een enorm netwerk van wandelroutes. Kies er eentje uit die niet te ver uit je buurt ligt, met mooie uitzichten of een romantische vibe. Hier vind je een handige zoekpagina voor wandelroutes in jouw buurt. Het enige dat een mooie wandeling je kost is wat energie.

Tip 2: De leukste low budget Valentijnsdag vier je thuis


De beste Valentijnsdag vier je door een verrassing te bedenken die 100% in de smaak zal vallen bij je geliefde. Houden jullie allebei van het binge-watchen van films of series? Maakt niets je blijer dan een nieuwe true crime documentaire op Netflix? Of wil je thuis de meest romantische thuisbioscoop voor twee inrichten? Dan scoor je geheid met het volgende budget Valentijnscadeau: cocoonen met de gordijnen dicht, je favoriete drankje, snacks, dekentjes, kaarsen en je favoriete entertainment. Een bioscoopkaartje wordt steeds duurder en je bent in de bioscoop ook nog eens geld kwijt aan snacks en een drankje. Met een beetje fantasie richt jij thuis de perfecte thuisbioscoop in. Hoe pak je het aan?

Dit heb je nodig:

Pak de volgende goedkope Valentijnscadeautjes in voor je geliefde; een zak chips of andere snacks, jullie favoriete drankje en glazen, een knus dekentje (of jullie pyjama's), wat kaarsjes of theelichtjes en -het meest belangrijke- een direct te gebruiken cadeaukaart voor Netflix, Amazon Prime Video, films van Pathe thuis, of entertainment.

Laat jouw geliefde kiezen wat jullie gaan kijken en betalen met de cadeaubon. Succes gegarandeerd met dit low budget Valentijnscadeau! Hier vind je de leukste digitale cadeaubonnen, voor films, games en meer. Liever gamen? Of je nou voor de Xbox, PlayStation, Nintendo, of voor World of Warcraft gaat, hier koop je binnen enkele seconden de leukste gaming cards.

alt

Tip 3: Deel jullie liefde op Valentijnsdag


Ben je op zoek naar een originele low budget invulling voor Valentijnsdag? Of wil je een echte experience cadeau geven, waar je niet veel geld aan kwijt bent? Je maakt indruk door Valentijnsdag in te vullen met een activiteit waarbij jullie de liefde niet alleen met elkaar delen, maar ook met een ander.

Hoe pak je dat aan? Veel dierenasiels, kinderboerderijen, verzorgingstehuizen en beheerders van natuurgebieden staan te springen om een middagje hulp. Je doet iets goeds, deelt samen een mooie ervaring en je voelt je goed.

Voorbeelden van een gratis Valentijnsdag-activiteit:

  • De meeste dierenasiels hebben dagen waarop je bijvoorbeeld kunt helpen door een wandeling te maken met een van de honden in het asiel. Neem contact op met je favoriete asiel en maak samen met een thuisloos dier en je geliefde een romantische wandeling.
  • Woon je in de buurt van een bos of strand? Met een thermosfles chocolademelk en een vuilniszak schoon je de omgeving op van zwerfafval. Veel strandtentjes en restaurants bieden een gratis drankje of hapje voor een volle zak afval! Hier vind je informatie over het verzamelen van afval op het strand.
  • Bezoek een kinderboerderij, of bel een zorginstelling op en vraag of er behoefte is aan een middagje hulp. Bijvoorbeeld door te helpen met een knutsel-activiteit. Smiles are free!
  • Check op Google of er gratis concerten of tentoonstellingen zijn in je stad, geef een cadeaubon voor een klein bedrag (met de belofte samen te sparen voor een romantische vakantie), of kook het lievelingsgerecht van je Valentijn. Met deze tips wordt jouw low budget Valentijnsdag van 2023 een dag om nooit te vergeten.

Gift Cards online kopen


Terug naar het overzicht