Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
24-08-22 - 

Hoe kun je voor Netflix betalen zonder creditcard

Kruip op de bank en bingewatch je favoriete shows zonder zorgen over terugkerende kosten. Bekijk onze tips voor het betalen van Netflix zonder creditcard.


Waarom het niet handig is om met je creditcard te betalen voor diensten zoals Netflix


De beste manier om jouw gegevens online veilig te houden is door je niet in de kaart te laten kijken. Verstrek dus zo min mogelijk informatie.
Het is bijvoorbeeld niet nodig om voor elk abonnement je creditcardgegevens te gebruiken. Voor de meeste online diensten zoals Netflix kun je betalen met een prepaid kaart of met een cadeaubon, zonder dat je je betaalgegevens hoeft te delen. Hoe minder persoonlijke gegevens jij online deelt, hoe minder groot het risico is op identiteitsfraude of diefstal van je geld.

Als minder bedrijven toegang hebben tot je creditcardgegevens, is de kans op diefstal kleiner. Door voor je Netflix te betalen met een prepaid kaart, hoef je bij het betalen van je abonnement geen bankrekening of creditcardnummer in te voeren. Jij bepaalt hoeveel geld je op je prepaid creditcard zet.
Prepaid betaalkaarten zijn ook handig als je je aan een vast budget wilt houden. Als je alles met je creditcard betaalt, verlies je je lopende abonnementen makkelijk uit het oog. Zo blijf je betalen voor diensten die je niet eens meer gebruikt. Betaal bijvoorbeeld voor je Netflix met een prepaid kaart. Meer tips over slim budgetteren vind je hier.

Je hoeft je daar geen zorgen over te maken als je abonnementen zoals Netflix betaalt met een cadeaubon of met een prepaidkaart.

Kun je een trial Netflix account aanmaken zonder creditcard?


Netflix is in 2019 gestopt met het aanbieden van gratis trials - hoewel online vaak wordt beweerd dat je nog steeds een gratis Netflix proefabonnement kunt afsluiten.
De enige manier waarop je nu gratis Netflix kan krijgen, is door een wachtwoord te lenen van vrienden of familie. Veel mensen gebruiken deze truc om de kosten van een abonnement te drukken, maar kijk uit: Netflix is van plan dit hard aan te pakken. In sommige landen is dit al verboden.

Je komt niet in de problemen, maar Netflix kan je wel blokkeren. Het zal waarschijnlijk wel mogelijk blijven om het Netflix-account van iemand anders voor een korte periode te gebruiken.

Een andere optie is om gewoon een maand te betalen om te zien of je het leuk vindt. Of om een show te bingen die je wilt zien. Meld je aan voor Netflix met een van de onderstaande methoden en zeg meteen op. Je krijgt nog steeds een maand toegang, maar hoeft je geen zorgen te maken over een terugkerende betaling.

Alternatieve betaalmethoden voor Netflix


Als je je aanmeldt voor Netflix, zijn er drie betalingsmogelijkheden:
- creditcard of betaalkaart
- PayPal
- Cadeaucode
De kaartoptie omvat prepaid creditcards van alle grote kaartuitgevers, zoals een digitale Visa-kaart van Bitsa, die je hier online kunt kopen.

Voor PayPal kan elke rekening worden gebruikt. De PayPal rekening hoeft niet aan een Nederlands adres of betaalmethode gekoppeld te zijn. Dit zal een terugkerende betaling zijn, houd daar rekening mee als je kiest voor deze betaalwijze.

Wil je voor je Netflix betalen zonder creditcard? Het gebruik van een Netflix cadeaubon zoals onze Netflix prepaid kaart is een andere gemakkelijke manier om voor Netflix te betalen zonder creditcard. Je kunt een Netflix gift card online kopen op Recharge.com. Heb je er één? Voer de pincode of code van de cadeaubon in tijdens het aanmaken van je Netflix-account. Je kunt meerdere cadeaukaarten inwisselen op je account.
Netflix cadeaubonnen werken als contant geld en worden toegepast op je rekeningsaldo. Netflix stuurt je een melding als je tegoed bijna op is.

Netflix cadeaubon kopen Prepaid creditcard kopen

Goed om te weten


Let op: Netflix-cadeaubonnen zijn er in vaste bedragen. Als je je slechts voor een maand wilt aanmelden, controleer dan eerst de kosten van je abonnement van voorkeur. Als deze niet overeenkomen met de cadeaubonbedragen, is het waarschijnlijk beter om een prepaid kaart te gebruiken. Zo kun je makkelijk een Netflix account aanmaken met een prepaid kaart zonder verplichtingen.

Er is een vrij groot prijsverschil tussen de verschillende abonnementen van Netflix. Een basisaccount is voldoende als je maar één scherm tegelijk gebruikt en meestal op je telefoon of tablet kijkt.

Je kunt op elk moment downgraden naar een goedkoper abonnement. Je krijgt geen geld terug als je overstapt voordat je volgende betaling is verschuldigd. Maar je account wordt wel onmiddellijk gedowngraded. Je kunt dus net zo goed wachten tot de laatste dag voordat je overstapt.

Hier hebben we meer tips voor het als een pro omgaan met je abonnementen.


Terug naar het overzicht