Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
13-08-21 - 

Beltegoed opwaarderen voor iemand anders - handleiding

Vraag jij je af hoe je het makkelijkst prepaid beltegoed kunt opwaarderen voor een ander? We helpen je op weg! Met deze korte handleiding zie je hoe simpel en snel het is om beltegoed voor iemand anders te kopen.

alt

Waarom beltegoed kopen voor iemand anders?Beltegoed voor een ander kopen klinkt misschien wat vreemd. Toch zijn er situaties waarin het heel handig (en leuk) kan zijn om dit te kunnen doen. Als iemand het moeilijk vindt om zelf het beltegoed op te waarderen is het fijn als jij wel weet hoe je dit snel voor ze kunt doen.

Ook is het handig voor ouders om het prepaid beltegoed van kinderen makkelijk online te kunnen opwaarderen. Zo heb je als ouder geen zorgen met prepaid beltegoed. Opwaarderen is eenvoudig en er is geen kans op een torenhoge telefoonrekening. Met een eigen telefoon met prepaid beltegoed blijven kinderen bereikbaar zonder zorgen. Lebara, Lyca of KPN opwaarderen voor een ander (of prepaid beltegoed voor andere providers kopen)? Geen probleem.

Natuurlijk kun je beltegoed kopen in de winkel. Maar dat is vaak een heel gedoe. Het kan veel makkelijker; koop online digitaal beltegoed vanuit je luie stoel. Zo kun je simpel, snel en veilig het beltegoed van jezelf of van een ander online opwaarderen.


Hoe kun je het beltegoed van een ander online opwaarderen?Het opwaarderen van het beltegoed van iemand anders is makkelijk en snel op Beltegoed.nl. We vertellen je stap-voor-stap hoe je dit doet.


1. Ga naar de beltegoed pagina, daar staan alle providers.
2. Kies de juiste provider.
3. Geef jouw e-mail adres, of het e-mail adres van degene voor wie je het beltegoed koopt, in.
4. Op dat e-mail adres ontvang je na het betalen voor het beltegoed een mail met instructies en de digitale code voor het beltegoed. Ook kun je deze instructies vinden op de pagina van de provider die je gekozen hebt.
5. Klaar! Het beltegoed kan nu worden gebruikt.


Op afstand beltegoed opwaarderen voor een anderDe meeste providers bieden verschillende manieren om beltegoed op te waarderen voor een ander. Soms is het nodig om de telefoon waar het tegoed voor is bij de hand te hebben. In dat geval kun je een nummer bellen of een SMS versturen met de opwaardeercode.

Als je de telefoon niet in de buurt hebt, zijn er nog steeds manier om beltegoed op te waarderen. Sommige providers bieden een digitale account. Voorbeelden hiervan zijn MyVodafone, Lyca, Lebara of MijnTele2. Bekijk de pagina van de provider om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Waar je ook bent, je kunt jouw vrienden, familie of kinderen altijd helpen met het opwaarderen van hun beltegoed.


Terug naar het overzicht