Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
26-10-18 - 

Dit is de Google Play Top 3 november

Google-Play-Top-3

Dit is de Google Play Top 3


Welke vorm van entertainment gaat jouw leven veranderen? We hebben het over apps waar je écht iets aan hebt, en over boeken en films die zo meeslepend zijn, dat je alles om je heen helemaal vergeet. De onderstaande top 3’s zijn bedoeld om je te inspireren, zodat je tijdens je volgende scroll-sessie op Google Play precies weet waar je moet zijn. Al enthousiast?
Koop een Google Play Card


Top 3 apps

1. Minecraft

Rating: 4,5/5

Bouw jij er graag op los in oneindige werelden? Dan moet je Minecraft zeker een keer uitproberen. Je kunt er van alles bouwen – van de meest simpele huizen, tot indrukwekkende kastelen. Speel jij het liefst in de Creative-modus, met onbeperkte hulpbronnen of ga je het avontuur aan in Survival-mode? Hier maak je verschillende wapens en harnassen om je te verdedigen tegen gevaarlijke figuren, zoals de creepers. Een kwestie van bouwen, ontdekken en overleven dus – alleen of met je vrienden op mobiele apparaten of op Windows 10.

2. Mini Metro

altRating: 4,8/5

Speel jij alleen een spel als het is genomineerd voor een BAFTA? Dan ben je met Mini Metro aan het goede adres. Met deze fantastische metro simulator (winnaar van een IGF award en genomineerd door IGN voor mobiele game van het jaar) ontwerp je zelf een metroplattegrond voor een stad. Teken zelf lijnen tussen stations en laat de treinen maar komen! Denk goed na over hoe je schaarse middelen inzet en hoe je de routes zo efficiënt mogelijk maakt. Tja, niemand heeft gezegd dat het makkelijk was! Elk spel is uniek omdat de twintig super realistische steden allemaal op hun eigen manier groeien. Ga iedere dag opnieuw de uitdaging aan met de chaotische, drukke wereld!

3. Kingdom Rush Vengeance

altRating: 4,8/5

De machtige tovenaar Vez’nan is weer teruggekeerd! Ga op een spannende reis terwijl je een leger om je heen verzamelt en zijn sluwe plannen waarmaakt. Vecht jezelf naar de top terwijl je de baas wordt over oude en nieuwe rijken. Een episch spel dat je niet kunt missen!

Top 3 films

1. Mission: Impossible – Fallout

IMDb: 7,9/10

Ethan Hunt (Tom Cruise) heeft de gevaarlijke taak gekregen om gestolen plutonium weer terug te krijgen. Hij verkiest het redden van zijn team boven het afmaken van deze missie. Hierdoor zijn nucleaire wapens in de handen van een dodelijk netwerk van hele slimme werkers gevallen, die de beschaving willen verwoesten. Nu de wereld gevaar loopt, moeten Ethan en zijn team wel meehelpen. Niet eerder is er zo’n grote bedreiging geweest – of een missie die zo onmogelijk was!2. The Meg

IMDb: 5,8/10

Wat gebeurt er als een diepzee station met een groot onderzoeksteam naar de bodem van de Stille Oceaan zinkt? Zoiets gebeurt natuurlijk niet vanzelf: een enorme haai die eerder als uitgestorven werd beschouwd is de boosdoener. Nieuwsgierig naar wat er volgt? Dan staat deze horrorfilm zeker op je lijstje!3. Fantastic Beasts and Where to Find Them

IMDb: 7,3/10

De wereld van Harry Potter is nog niet helemaal vergeten… gelukkig maar! Dompel jezelf weer onder in een wereld vol tovenarij en volg Newt Scamander, die zijn zoektocht naar een verzameling magische dieren net heeft afgerond. Als hij tijdens zijn reis terug naar huis even in New York moet overstappen, gebeuren er een paar eigenaardige dingen…Top 3 boeken

1. Knopen en Eer


Hij is een bloedvete begonnen en heeft nu een angstaanjagende nieuwe vijand. Toch heeft hij er geen spijt van: Bellissima is nu eindelijk van hem. Dat is het enige wat we je voorlopig over dit mooie romantische verhaal vertellen…

2. Mijn vehaal: Becoming

alt
Ben jij altijd stiekem benieuwd geweest naar het leven van de voormalige first lady? In deze openhartige maar moedige biografie vertelt Michelle Obama over haar leven: van haar kindertijd tot het moment waarop ze zich nu bevindt. Met dit boek daagt ze ons allemaal uit om na te gaan: wie zijn wij en wat willen we worden? Een must voor iedereen die heel druk is met dingen afvinken, en nauwelijk stilstaat bij wat ze nu écht willen.

3. Rinkeldekink


In het boek ‘Rinkeldekink’ vertelt zangeres Martine Bijl over de hersenbloeding die ze kreeg in september 2015. Lees over haar herstel in een revalidatieoord, haar worstelingen met depressie en de verschillende soorten therapieën die ze is ondergaan. Haar schrijfstijl is eerlijk, met wrange humor, en dat resulteert in een krachtig verhaal.

Google Play Card kopen


Dat waren de 3 beste apps, films en boeken van dit moment op Google Play.
Als je nu bij ons jouw Google Play Card haalt, kun je gegarandeerd van het allerleukste entertainment genieten. Koop daarom nu bij ons jouw Google Play Card. Waar wacht je nog op?


Terug naar het overzicht