Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
26-10-18 - 

Dit is de Google Play Top 3 november

wolkenkrabbers

Dit is de Google Play Top 3Welke vorm van entertainment gaat jouw leven veranderen? We hebben het over apps waar je echt iets aan hebt. En boeken en films die zo meeslepend zijn, dat je alles om je heen helemaal vergeet. De onderstaande top 3’s zijn bedoeld om je te inspireren, zodat je tijdens je volgende scroll-sessie op Google Play precies weet waar je moet zijn.Top 3 apps


1. Candy Crush Friends Saga


Rating: 4,6/5candycrush
Zeg hallo tegen de nieuwste Candy Crush game! Verwacht verbeterde graphics, coole spellen en veel nieuwe vriendjes die je helpen om steeds verder te komen in een level. Je Candy Crush vrienden hebben zich verspreid over het hele Candy-koninkrijk. Sommigen hebben krachten waardoor je lekkere snoepcombinaties kunt maken en hindernissen uit de weg kunt ruimen. Met (combinaties van) snoepjes kun je vriendjes en leuke outfits ontgrendelen. Je wordt sterker op het speelveld naarmate je meer snoep hebt verzameld. Je favoriete spel was nog nooit zo smakelijk!


2. YouTube Music


Rating: 4,2/5
Met deze app vind je gemakkelijk de muziek die je zoekt. De gepersonaliseerde afspeellijsten en aanbevelingen maken je muziekervaring intiemer. YouTube Music maakt het ook makkelijk voor je om te ontdekken wat in jouw omgeving populair is. Heb je steeds een liedje in je hoofd, maar ben je de titel vergeten? Deze app maakt het mogelijk om te zoeken op basis van context en wat er in jouw omgeving momenteel een hit is. Nu ben je altijd bij wat betreft de laatste hits!


3. Snake VS. Colors


Rating: 3,8/5
Probeer als een slang te denken: dat komt tijdens deze game goed van pas! Je bevindt je op een eindeloze gekleurde route en de verschillende kleuren proberen je steeds te pakken. Als je van kleurrijke games houdt, is dit echt iets voor jou. Sleep je vinger naar links of rechts om de kleuren te ontwijken, terwijl je ook verschillende dodelijke obstakels omzeilt. Hoe ssssnel ben jij?

Top 3 films


IMDb: 6.3/10

1. Jurassic World: Fallen Kingdom


Deze spannende film uit 2018 zal menig science-fiction liefhebber blij maken. Het gaat om het vijfde deel uit de Jurassic Park-film serie. Chriss Pratt, Bryce Dallas Howard en B.D. Wong stappen weer in hun rol, samen met nieuwkomers als onder andere Toby Jones, Rafe Spall, Justice Smith en Ted Levine. Perfect filmmateriaal voor Dino fans die ook van een beetje actie houden!2. Deadpool 2


IMDb: 7.9/10
Wat gebeurt er als een mutant die niet op z’n mondje is gevallen een team van mede-mutants verzamelt om een jongen met bovennatuurlijke krachten te beschermen van de cyborg Cable? Juist ja, een strijd met een gewelddadige, tijdreizende villain.3. Solo: A Star Wars Story


IMDb: 7.0/10
Stap op de Millenium Falcon en reis mee naar een plek ver hiervandaan. Dit wordt een avontuur in de ruimte van epische proporties, met in de hoofdrol je favoriete ruimte-held. In een duistere criminele onderwereld raakt Han Solo bevriend met zijn toekomstige copiloot Chewbacca. Hij ontmoet hier ook de bekende gokker Lando Calrissian. Dit wordt een onvergetelijke reis!Top 3 boeken1. Baas Romance

baas_romance
Als je van spannende fictie houdt met veel romantiek, is dit mysterieuze nieuwe boek van Victoria Quinn waarschijnlijk echt iets voor jou. Net als je denkt dat alles goed gaat, gebeurt er iets onverwachts. De vijand, die al een tijdje op de loer ligt, laat zich eindelijk zien. En het was zeker niet degene die je verwachtte.

2. Bouquet e-bundel nummers 3989 t/m 3996Hou je wel van romantiek, maar hoeft het van jou allemaal niet zo ingewikkeld te zijn? Dan zijn deze acht Bouquet-romans echt iets voor jou. Als je deze boeken in handen hebt, kun je lekker doorlezen en heb je extra lang leesplezier! Check de verhalen van onder andere Lucy Monroe, Andreas Kostas, Felipe Lorenzi en Francesca Pellegrini. Geniet van alle sappige gebeurtenissen!

3. De zeven zussenNadat Maia’s vader plotseling overlijdt, ontmoet Maia haar zussen in hun ouderlijk huis, aan het Meer van Genève. De zussen zijn geadopteerd toen ze klein waren en krijgen na zijn dood allemaal een brief waarin verwezen wordt naar zijn afkomst. Lukt het Maia om haar echte identiteit te ontdekken? Dit boek is het eerste deel uit een zevendelig boek over liefde, verlies, en ontdekken wie je echt bent.


Google Play Card kopenDat waren de 3 beste apps, films en boeken van dit moment op Google Play.
Als je nu bij ons jouw Google Play Card haalt, geniet je gegarandeerd van de allerleukste entertainment. Koop daarom nu bij ons jouw Google Play Card. Waar wacht je nog op?

Koop een Google Play Card >


Terug naar het overzicht