Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
21-09-18 - 

Hot op iTunes: top 3 muziek, films, boeken en apps

Hot op iTunes: top 3 muziek, films, boeken en apps


Weet je nog niet wat je moet kopen met je nieuwe App Store & iTunes kaart? Wij hebben de perfecte oplossing!
Hij komt in de vorm van een lijstje met de top 3 producten op iTunes. Hint: dit wil je niet missen!


Top 3 singles

Dance-Hits-2018-iTunes-top3-BTG
1. Breakeven - Lion Cayden
2. Solo (feat. Demi Lovato) - Clean Bandit
3. Djadja - Aya Nakamura


Top 3 albums


1. Mamma Mia! Here We Go Again Soundtrack
2. Dance Hits 2018 - Verschillende artiesten
3. Abba Gold: Greatest hits


Nagenieten van de zomer wordt een makkie met deze 3 albums. Op nummer 1 staat de soundtrack van Mamma Mia: dé gigantische hit van deze zomer. Heb je hem nog niet gezien? Schaam je! Dit is de zomer in geconcentreerde vorm. Eentje die je keer op keer kunt luisteren als het buiten grauw is. En geloof ons, er komen meer dan genoeg grijze dagen aan.

Hou je van dansen? Dan is de Dance Hits 2018 op nummer 2 waarschijnlijk iets voor jou. Ga helemaal los op Sex, Love and Water van Armin van Buuren of het nummer So Far Away van Martin Garrix en David Guetta.

En Abba? Die kan eigenlijk altijd, toch? Daarom staat Abba Gold: Greatest hits nog altijd op nummer 3. You can dance…

Top 3 Films

Ready-Player-One-iTunes-top3-BTG
1.Ready Player One
2. Pieter Konijn
3. Gotti


Een film is het beste medicijn tegen - alles eigenlijk. Op nummer 1 staat Ready Player One: een spannende virtuele utopie op waarmee je zo in een andere wereld stapt. Net als de andere miljoenen gamers gebruikt tiener Wade het platform OASIS, waarmee hij alternatieve levens kan leiden. Als hij op zoek gaat naar de schat, moet hij dealen met alle andere tegenstanders die hem voor willen zijn. Ontsnappen aan de werkelijkheid was nooit zo makkelijk!

Toch niet jouw ding? Op nummer 2 staat de klassieker Pieter Konijn; een live-action/computeranimatiefilm uit 2018 voor iedereen. Hoe eindigt de strijd tussen Pieter en meneer Verhoef?

Als je iets serieuzers wilt kijken, is Gotti op nummer 3 een goede optie: de biografische misdaadfilm over de familie Gotti, met John Travolta in de hoofdrol.

Top 3 Boeken

Dan-Brown-Oorsprong-iTunes-top-3-BTG
1. Oorsprong, Dan Brown
2. Gespleten, Karin Slaughter
3. Super de Luxe, Suzanne Vermeer


Je hoeft echt geen boekenwurm te zijn om af en toe van een goed boek te genieten. Het nieuwste boek van de meest succesvolle thriller auteur Dan Brown, Oorsprong, staat op nummer 1. In het vijfde deel in de Robert Langdon serie vraagt Robert zich af waar we vandaan komen - en waar we naartoe gaan.

Toe aan iets heftigers? Met zo’n achternaam als die van Karin kun je eigenlijk alleen maar over duistere dingen schrijven. Zo ook in Gespleten op nummer 2, waarin Andrea Cooper opeens een hele andere kant van haar moeder ontdekt.

Op nummer 3 staat Super de Luxe van Suzanne Vermeer. Hierin raakt de Nederlandse vlogster Emma van Zomeren bevriend met een rijke Italiaanse tweeling. Als ze meegaat naar hun penthouse, verandert alles.

Top 3 Apps

Pocket-City-iTunes-top-3-BTG
1. Plantsnap Plant
2. Pocket City
3. Afterlight 2


Is there an app for that? Ehm, ja. Heb je bijvoorbeeld wel groene vingers, maar is planten identificeren niet jouw ding? Met de revolutionaire PlantSnap app op nummer 1 van Earth.com kun je bloemen, bomen, paddenstoelen en nog veel meer identificeren - allemaal dankzij één snap. Het algoritme herkent 90% van alle plantensoorten op onze planeet. Da’s niet niks!

Met Pocket City op nummer 2 kun je als burgemeester je eigen stad bouwen, met alles wat daarbij hoort. Je kunt jouw stad bovendien tot leven zien komen zonder microtransacties of lange wachttijden.

Als je geen genoeg krijgt van Instagram, is Afterlight 2 op nummer 3 waarschijnlijk iets voor jou. Dit is sowieso de beste app om foto’s te bewerken. Je hoeft geen abonnement te nemen en je kunt elke maand genieten van nieuwe content. Waar wacht je nog op?

Extra tegoed nodig voor deze apps?
Koop een extra App Store & iTunes kaart


Terug naar het overzicht