Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
01-01-19 - 

Top 5 game releases januari 2019

Kingdom-Hearts-3

Top 5 game releases januari 2019


2019 belooft weer een goed jaar voor gamers te worden. Wat gaat de beste game worden van 2019? Wij hebben alvast een paar kansmakers voor je op een rijtje gezet. Dit is de top 5 beste game releases van januari 2019. Alle game consoles krijgen er weer een mooie titel bij, dus er is voor ieder wat wils. Je koopt een van deze onderstaande games gemakkelijk online met een Gamecard.

5. Ace Combat 7: Skies Unknown

PS4, Xbox One & PC

Op nummer 5 staat Ace Combat 7: Skies Unknown. De Ace Combat 7 release date is 18 januari en belooft veel goeds voor alle gamers met een voorliefde voor snelheid en actie in de lucht. Ace Combat 7 zet gamers in de cockpit van de meest geavanceerde vliegende oorlogsmachines ooit. De game biedt verbeterde graphics en een uitgebreide singleplayer.

Gamers krijgen toegang tot een groot arsenaal aan moderne super wapens en vijanden die niet voor de poes zijn. De Ace Combat franchise staat er namelijk om bekend dat de games uitdagend kunnen zijn. Nogal uitdagend, want de vijanden in AC7 zullen elk momentje van onoplettendheid afstraffen. Om het nog beter te maken kunnen gamers die werkelijk het gevoel willen hebben dat ze in de cockpit zitten hun VR-bril opdoen: Ace Combat 7 is namelijk ook speciaal ontwikkeld voor de PS VR.

Ace Combat 7: Skies Unknown release date: 18 januari, 20194. New Super Mario Bros. U Deluxe

Nintendo Switch

Nummer 4 van de top 5 game releases van januari zal iedereen met een Nintendo Switch in huis erg blij maken. De remaster van New Super Mario Bros U Deluxe komt namelijk uit op 11 januari. Het is een remaster omdat deze game al een keer is uitgekomen op de Wii U (de vorige game console van Nintendo). Omdat de game destijds (2012) zeer succesvol was, wordt de game op 11 januari opnieuw uitgebracht in een nieuw jasje.

New Super Mario Bros. Switch is precies wat je van een 2D mario game verwacht. De game is uiteraard leuk om alleen te spelen, maar vooral met vrienden of familie naast je op de bank haal je het meeste uit de game. Behalve dat je de game nu speelt met de Switch controller, is er niet veel veranderd aan New Super Mario Bros U sinds de release op de Wii U. Maar dat mag de pret niet drukken. Je kan de game ook nog eens meenemen op reis en dat maakt New Super Mario Bros U Deluxe best uniek.

New Super Mario Bros. U Deluxe release date: 11 januari, 20193. Tales of Vesperia Definitive Edition

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

In het midden van onze top 5 staat Tales of Vesperia Definitive Edition. De game komt ook 11 januari uit, voor de PS4, Xbox, Nintendo Switch en de PC. Zoals de titel “Definitive Edition” al doet vermoeden, is ook deze game een zogeheten remaster. De game is op 7 augustus, 2008 al uitgekomen voor de vorige generatie consoles, maar uitgever Namco wil een nieuw publiek kennis laten maken met hun geliefde Tales of Vesperia. Gelukkig zijn er ook nog meer dan genoeg trouwe Tales-fans die de game nog eens op de huidige consoles willen spelen.

Wat voor game is Tales of Vesperia eigenlijk? Tales of Vesperia is een RPG-franchise uit Japan die al decennia lang meegaat. Wat Tales of Vesperia zo leuk maakt is het uitgebreide verhaal, de strategische gevechten en kleurvolle personages. Tales of Vesperia games speel je ook niet zomaar uit. want ze leveren gegarandeerd minstens 50 uur aan game plezier.

Tales of Vesperia Definitive Edition release date: 11 januari, 20192. Resident Evil 2 Remake

PS4, Xbox One & PC

Onze top 5 beste game releases van januari lijkt misschien in het teken te staan van klassieke games in een nieuw jasje, alleen is Resident Evil 2 niet een remaster, maar een heuse remake. Een game is een “remake” wanneer de ontwikkelaar de hele game opnieuw heeft gemaakt. Bij een remaster worden er enkele elementen, zoals de graphics, wat opgepoetst. Ontwikkelaar en uitgever Capcom bracht Resident Evil 2 voor het eerst uit in 1998. Resident Evil 2 staat sindsdien niet alleen bekend als een van de engste, maar ook als een van de beste horror games ooit. Toen was een game over een zombie apocalypse nog origineel.

In de Resident Evil 2 Remake zal je weer goed moeten kijken voordat je een hoekje om gaat, want je bent in de game echt geen supersoldaat, maar gewoon een mens. Doe de gordijnen dicht en speel de Resident Evil 2 Remake vanaf 25 januari. De game is nu al te pre-orderen in o.a. de PSN Store, Xbox Microsoft Store, en op Steam.

Resident Evil 2 Remake release date: 25 januari, 20191. Kingdom Hearts 3

PS4, Xbox One

Dat Kingdom Hearts 3 al een tijdje in de maak is, is nog zachtjes uitgedrukt. Ontwikkelaar Square Enix neemt graag de tijd met haar grootste titels en al helemaal als bekende game regisseur Tetsuya Nomura erbij betrokken is. Soms levert dat een geniaal eindresultaat, soms ook niet. Kingdom Hearts 3 lijkt een hit te worden en er is eindelijk licht aan het einde van de KH3 tunnel. De game is onlangs Gold gegaan, wat betekent dat de ontwikkeling is afgerond. KH3 komt 29 januari, 2019 uit voor de PS4 en Xbox One.

Je speelt weer als Sora en je wordt natuurlijk vergezeld door zijn vaste maatjes Donald en Goofy. Verschillende Disney werelden moeten weer bezocht worden om erachter te komen waar je eeuwenoude vrienden zijn, wie de grote slechterik is en hoe je hem kan stoppen. Een duister plot bedreigt alle vrolijke werelden van de filmgigant. Disney films die in Kingdom Hearts 3 o.a. worden gepresenteerd met speelbare werelden en personages zijn: Frozen, Tangled, Toy Story, Big Hero 6, Pirates of the Caribbean en Monster Inc. Kingdom Hearts 3 is een heerlijke mix van kleurrijk Disney nostalgie en een diep achterliggend verhaal.

Kingdom Hearts 3 release date: 29 januari, 2019Pre-order of koop een van deze games (of DLC) nu met een Gamecard
Koop een Gamecard


Terug naar het overzicht