Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

RuneScape membership 90 dagen

RuneScape membership 90 dagen
€ 24,99
Direct geleverd

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

RuneScape Membership Card kopen

Gelukkig kun je op Beltegoed.nl een RuneScape Membership Card kopen. De MMO browser game RuneScape wordt door miljoenen mensen gespeeld. Je kunt spelen wanneer je wilt, want je hoeft niets te downloaden of installeren. Als je nog wat extra speeltijd kunt gebruiken om de held te worden die je wilt zijn, dan is een RuneScape abonnement geen overbodige luxe.

Selecteer hierboven welk RuneScape Gift Card je voorkeur heeft en vul je e-mailadres in om te starten met het bestelproces. Vervolgens kies je een betaalmethode, zoals iDeal en PayPal, en plaats je de bestelling. Nadat de betaling succesvol is afgerond ontvang je de code in je inbox.

RuneScape Membership Card inwisselen


Op de website van RuneScape kun je gelijk de code inwisselen die je van ons hebt ontvangen. Let op dat de kaarten die wij verkopen alleen geschikt zijn voor landen die de Euro ondersteunen.
1. Bezoek www.runescape.com/store_locator
2. Klik op ‘Activate Pre-Paid Card’
3. Log in op je account als je dit nog niet hebt gedaan
4. Vul je code in onder ‘Enter Pre-Paid Card Code’ en bevestig de invoer met ‘Redeem’. Zodra de code is ingewisseld kun jij beginnen met genieten van je abonnement.

Hoelang is mijn RuneScape Membership Card geldig


Je abonnement zelf kan 30 of 90 dagen geldig zijn. Wanneer je van plan bent om de RuneScape Membership Card te gebruiken maakt niks uit want je tegoed vervalt niet. Je bepaalt zelf wanneer jij klaar bent om Gielinor te betreden.

Trek ten strijde in Gielinor


RuneScape is afkomstig van ontwikkelaar Jagex. De game speelt zich af in een middeleeuwse fantasiewereld genaamd Gielinor, gevuld met met mensen, goden, trollen en andere rassen en wezens. kun jij zelf bepalen wie jij wilt zijn. Afhankelijk van de situatie kun jij kiezen uit 27 skills waarin je steeds beter kunt worden. Start een duel in Player VS Player Combat of doe mee aan MMO World Events. Doe je het liever iets rustiger aan? Speel dan één van de vele mini adventure games en uitdagingen. Met een RuneScape Membership Card krijg jij toegang tot alle beschikbare skills, wapens, quests, minigames en nog veel meer. Als abonnee kun je ook sparen voor Loyalty Points waarmee je onder andere outfits, emoties en services kunt kopen in Solomon’s General Store. Er valt genoeg te ontdekken, dus sluit snel jouw RuneScape Membership abonnement af.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen