Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
26-07-24 - 

Cadeaubonnen, prepaid creditcards en beltegoed in Q3

Cadeaubonnen, prepaid creditcards en beltegoed zijn handige middelen om verstandig met je geld om te gaan. Nu de ongetwijfeld dure zomervakantie erop zit, is het tijd om onze financiën eens onder de loep te nemen. Het derde kwartaal van het jaar is daar een goed moment voor. Gelukkig kun je dit kwartaal met de producten van Beltegoed.nl heel eenvoudig geld besparen. In dit artikel delen we handige tips om slim met je geld om te gaan. En vertellen we je over alle aankomende acties en campagnes die je zeker niet wilt missen.

De acties en campagnes van dit kwartaal


Zoals je waarschijnlijk wel van ons gewend bent, staan er weer een aantal leuke nieuwe campagnes op de planning. Deze kunnen je helpen om nog meer waarde uit je uitgaven te halen. Denk aan exclusieve kortingen, speciale aanbiedingen en leuke beloningen bij het gebruik van cadeaubonnen, beltegoed en prepaid creditcards.

Spannende Werbekampagnen auf Beltegoed.nl


  • Amazon Prime Days ExtravaganzaAmazon Gift Card
    Maak je klaar voor geweldige aanbiedingen tijdens de Amazon Prime Days op 16 en 17 juli! Of je nu op zoek bent naar de nieuwste technologie, huishoudelijke artikelen of unieke cadeaus, de Amazon Prime Days-aanbiedingen hebben voor ieder wat wils. Bovendien kun je je budget eenvoudig beheren met onze Amazon-cadeaubon of iemand een speciaal cadeau geven. Mis de kans niet om veel te besparen en je winkelervaring te verbeteren.

  • Google Play Cadeaubon Bonus – Binnenkort Beschikbaar

    Geweldig nieuws voor alle Google Play-fans! We hebben een geweldige promotie die je niet wilt missen.
    Van 26/07/2024 tot 04/08/2024 ontvang je bij de aankoop van een Google Play-cadeaubon ter waarde van 50 € of meer een bonusvoucher van 7,50 €. Deze voucher kan worden gebruikt om elk product op het Beltegoed-platform te genieten.

    Hoe je meedoet:
    1. Aankoop doen: Koop een Google Play-cadeaubon ter waarde van 50 € of meer tijdens de promotieperiode via de Beltegoed-app of website.
    2. Voucher ontvangen: Na aankoop ontvang je een e-mail met de extra kortingscode naast de bestelbevestiging.
    3. Voucher inwisselen: De kortingscode van 7,50 € is persoonlijk en kan één keer worden gebruikt op de Beltegoed-website.


    Profiteer nu van deze promotie

    De algemene voorwaarden zijn van toepassing, verdere informatie vind je op de productpagina
    Geniet van je Google Play-ervaring: Mis deze kans niet om te besparen terwijl je apps, games, films en nog veel meer geniet!



  • Spannende Prijsvragen
    Bij Beltegoed.nl geven we graag iets terug aan onze community. Daarom plannen we een reeks spannende prijsvragen die volgende maand van start gaan en die je niet wilt missen. Volg ons op sociale media en check regelmatig onze website om deel te nemen en je kansen op winnen te vergroten. Controleer wanneer deze prijsvragen eindigen, zodat je niets mist.

  • Een Blik op de Toekomst
    Terwijl we het laatste kwartaal van het jaar ingaan, zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor Halloween en meer. Kijk uit naar spannende acties, griezelige aanbiedingen en volop plezier terwijl we ons voorbereiden op het feestseizoen. Bovendien kun je je verheugen op ongelooflijke aanbiedingen op Black Friday en met Kerstmis. Blijf op de hoogte voor updates en maak je klaar om te genieten van de beste aanbiedingen van Beltegoed.nl terwijl we het jaar met een knal afsluiten


Blijf op de hoogte


Hou onze communicatiekanalen in de gaten voor de nieuwste updates over deze campagnes. Ons marketingteam werkt hard om de beste deals en voordelen voor jou samen te stellen. Kom regelmatig terug om te kunnen profiteren van deze unieke kansen. Of download onze app. Met onze app bestel je onze producten eenvoudiger dan ooit. Bovendien blijf je zo makkelijk op de hoogte van al ons laatste nieuws en onze deals en acties. En het beste van alles: je hoeft hiervoor niet eens een account aan te maken. Je kunt de app gewoon zonder account gebruiken. Als je meldingen instelt, hoef je geen deal meer te missen.


Slimme bespaartips voor juli, augustus en september


Zomervakantie



Zomervakantie

Bepaal een budget
Bepaal hoeveel je wilt uitgeven aan reiskosten, accommodatie, eten en activiteiten. Laad je reisbudget op een prepaid creditcard om grote hoeveelheden contant geld te vermijden en je uitgaven onder controle te houden. Of je kunt ook een Airbnb-giftcard kopen en hiermee voor je accommodatie betalen. Airbnb is vaak stukken voordeliger dan een hotel. En als je kiest voor een accommodatie met een keuken, scheelt dat ook weer in de kosten. Het aanbod is bovendien gigantisch, met veel unieke accommodaties en toplocaties.

Maak gebruik van kortingen
Zoek altijd naar last-minute aanbiedingen of speciale zomeracties voor vluchten, hotels en activiteiten. Cadeaubonnen van platforms zoals Airbnb kunnen je helpen om extra te besparen.

Back to school met cadeaubonnen



Back to School met cadeaubonnen

Plan vooruit
Maak een lijst van alle schoolspullen, kleding en elektronica die je nodig hebt. Gebruik cadeaubonnen van winkels die speciale back-to-schoolacties hebben, zoals Amazon en Ikea, om geld te besparen.

Koop in bulk
Overweeg om schoolspullen in bulk te kopen om van lagere prijzen te profiteren.

Opruimingsuitverkoop



Opruimingsuitverkoop

Wacht op opruimingsuitverkopen
Profiteer van de opruimingsuitverkoop aan het einde van de zomer om zomerkleding, tuinmeubelen en sportuitrusting tegen lagere prijzen te kopen. Cadeaubonnen van winkels zoals https://beltegoed.nl/bol-com-cadeaukaart]bol.com, Nike of Mediamarkt kunnen hierbij van pas komen.

Gebruik beltegoed voor online winkelen
Zorg ervoor dat je voldoende data en beltegoed hebt om geen korting of uitverkoop te hoeven missen. Download onze app om op de hoogte te blijven van de nieuwste deals en aanbiedingen, om nog gemakkelijker geld te besparen.

Combineer kortingen
Gebruik een cadeaubon in combinatie met speciale actiecodes voor maximale besparingen.

Entertainment en festival



Festival en entertainment

Budget voor festivals en evenementen
Net als met reizen, kun je het best van tevoren beslissen hoeveel je wilt uitgeven aan festivals, concerten en lokale evenementen. Vermijd te hoge uitgaven op festivals door je budget op een prepaid creditcard te zetten. Of gebruik hiervoor een cadeaukaart van Festivalcadeau.com.

Koop early bird-tickets

Koop tickets zo lang mogelijk van tevoren om te profiteren van lagere prijzen.

Voorbereiden op de herfst


Herfst
Seizoensgebonden winkelen
Bereid je nu al voor op de herfst door herfstkleding en woonaccessoires te kopen in de uitverkoop.

Gebruik abonnementen verstandig
Bekijk je abonnementen en overweeg om over te stappen op een kwartaal- of jaarabonnement voor betere deals.

Algemene slimme bespaartips



Bespaartips


Hou je uitgaven bij
Controleer je uitgaven regelmatig om binnen je budget te blijven.

Stel spaardoelen
Reserveer een deel van je inkomen voor toekomstige uitgaven of noodgevallen.

Blijf op de hoogte
Hou markttrends en acties in de gaten om het meeste uit je uitgaven te halen.
Door al bovenstaande tips te volgen en gebruik te maken van de aankomende campagnes en acties, kun je dit kwartaal je uitgaven optimaliseren en meer waarde krijgen voor je geld. Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws en profiteer van onze vele interessante deals.


Voordelen van cadeaubonnen, prepaid creditcards en beltegoed


Voordelen van cadeaubonnen, prepaid creditcards en beltegoed

1. Cadeaubonnen


Cadeaubonnen zijn ontzettend handig en flexibel. Er bestaan talloze verschillende soorten, waardoor je ze voor bijna elke aankoop wel kunt gebruiken. Een aantal van de voordelen van cadeaubonnen op een rijtje:

  • De ontvanger kan zelf iets uitkiezen, dus succes gegarandeerd.
  • Je kunt eenvoudig binnen je budget blijven, want je kunt nooit meer uitgeven dan de waarde van de giftcard.
  • In geval van verlies kan de giftcard vaak opnieuw worden uitgegeven, als er tenminste nog saldo op staat.
  • Bij de aankoop en inwisseling hoef je meestal geen gevoelige persoonlijke gegevens te verstrekken.



2. Prepaid creditcards


Prepaid creditcards lijken in veel opzichten eigenlijk op een cadeaubon. De werking is ongeveer hetzelfde. Je zet geld op de kaart en dat bedrag kun je uitgeven met de kaart. De belangrijkste voordelen van prepaid creditcards op een rijtje:

  • Je kunt nooit meer uitgeven dan erop staat.
  • De kaart is niet aan je rekening gekoppeld, dus geen zorgen over je rekening bij verlies.
  • Je kunt de meeste prepaid creditcards kopen en gebruiken zonder gevoelige persoonlijke gegevens te hoeven delen.



3. Beltegoed


Met beltegoed blijf je altijd verbonden. Dat is vooral belangrijk tijdens het reizen of als je veel onderweg bent. Een aantal voordelen op een rijtje:
  • Geen onverwachte hoge rekeningen aan het einde van de maand, want je kunt alleen opmaken wat je hebt opgeladen.
  • Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.
  • Geen maandelijks terugkerende kosten.




Artikelen die je misschien ook interessant vindt:



Terug naar het overzicht