Paysafecard online kopen

LET OP! Er circuleren momenteel diverse nepmails zogenaamd van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Translink Systems, iDEAL Nederland - ING (Scootercity), WK Staatsloterij, CJIB, Intrum Justitia en Proximus waarbij gevraagd wordt om iets te betalen middels een Paysafecard kaart. Wij geven het advies hier NIET op in te gaan, omdat het gaat om nep e-mails. Officiële instanties zullen je nooit vragen een betaalcode te kopen en hiermee te betalen. Niet via e-mail, telefoon of op welke manier dan ook.
Paysafecard 10 Euro Prepaid €10
€ 10,00
Paysafecard 25 Euro Prepaid €25
€ 25,00
Paysafecard 50 Euro Prepaid €50
€ 50,00
Paysafecard 100 Euro Prepaid €100
€ 100,00
Meer informatie? Kijk op onze Steam pagina.

Informatie  

Paysafecard kopen

Paysafecard kopen kan gemakkelijk en snel via Beltegoed.nl. Je kunt hierboven kiezen voor welk bedrag je wilt kopen. Zodra je betaling ontvangen is, wordt er direct een e-mail verzonden met een Paysafecard code. De code die je krijgt na de betaling is alles wat je nodig hebt. Met deze code kun je bij webwinkels meteen betalen.

Waar kan ik mijn Paysafecard inleveren?

Wereldwijd muziek en films kopen, je abonnement voor een online datingwebsite betalen, of gamen. Duizenden webshops en online dienstverleners wereldwijd accepteren Paysafecard als betaalmethode. Op de website van Paysafecard kun je checken of ook jouw favoriete webshop ertussen zit.

Hoe kan ik het tegoed op mijn Paysafecard controleren?

Als je je Paysafecard tegoed wilt weten, ga je naar Paysafecard.com. Daar kun je klikken op ‘tegoed inzien’. Je kunt vervolgens de code invullen die je hebt gekregen en dan krijg je alle informatie over je Paysafecard tegoed te zien.

Hoe lang is mijn Paysafecard geldig?

De Paysafecard en het tegoed erop hebben geen vervaldatum. Maar vanaf twaalf maanden na aankoop van het tegoed wordt er een onderhoudsbijlage gevraagd. Dit haalt Paysafecard dan van je tegoed af. Als je geen tegoed meer hebt, kun je altijd een Paysafecard kopen via Beltegoed.nl.

Paysafecard acties

Via Paysafecard.com kun je je aanmelden voor interessante acties en de nieuwsbrief.

Productinfo + Instructies