Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde Vragen Betalen
Levering
Gebruik van Code
Overig

Gebruik van Code

1. Wat moet ik doen met een opwaardeercode?

Na het bestellen van je tegoed ontvang je een opwaardeercode. Als je beltegoed hebt besteld, kijk dan bij de opwaardeer instructies om te achterhalen hoe je kunt opwaarderen per provider.

Paysafecard
De Paysafecard code kun je direct gebruiken in webwinkels. Op Paysafecard.com kun je je saldo bekijken door de tegoedcode in te voeren.

3V
De 3V code moet je activeren voor gebruik. Ga naar 3vcard.nl en voer je tegoedcode en e-mailadres in. Alle benodigde gegevens worden per mail naar je verzonden. Met deze gegevens kun je vervolgens betalen in webwinkels.

iTunes
Een iTunes Code wissel je in via de Mac, PC, iPhone, iPad of iPod. Open één van deze apparaten op je de iTunes of App Store en ga naar 'Inwisselen' om jouw tegoedcode in te voeren. Je iTunes saldo wordt opgewaardeerd en je kunt direct aankopen doen in de iTunes Store, App Store, Mac en iBooks Store.

Spotify
De Spotify code wissel je in via je account op Spotify.com/redeem.

Google Play
Ga naar play.google.com om je Google Play Gift Card in te wisselen. In een pop-up kun je de tegoedcode invoeren om je saldo op te waarderen.

Xbox
Log in op je Xbox met je account om de Xbox Live Gold code in te wisselen. Ga naar 'My Xbox', selecteer je profiel en ga dan naar 'Account Management'. Kies voor 'Managa Account' en dan 'Redeem Code' zodat je de tegoedcode kunt invoeren.

Een Xbox Gift Card wissel je ook in op de Xbox console. Meld je aan met je Microsoft account en ga naar het tabblad 'Stores'. Hier wissel je de tegoedcode in en je saldo wordt direct opgewaardeerd. Zo kun je gelijk aankopen doen in de Xbox Live Marketplace.

PSN Card
Een PSN code wissel je in via de PlayStation Store op één van je PS apparaten. Ga naar 'Codes inlossen' en volg de instructies op om je saldo op te waarderen.

2. Hoe waardeer ik beltegoed op?

Je kunt je beltegoed opwaarderen door bij Beltegoed.nl eerst je provider te kiezen. Daarna kies je het gewenste bedrag. Dit kan €5, €10, €15, €20, €25, €30, €40 of €50 zijn. Nadat je hebt afgerekend met de gekozen betaalmethode, krijg je via e-mail en eventueel sms een code toegezonden. Met deze code kun je het bedrag aan beltegoed ophalen bij je provider en je mobiele telefoon opwaarderen door de code in te voeren.

De beltegoed code kun je in veel gevallen invoeren door het gratis service nummer van je provider te bellen. Het prepaid bedrag wordt dan binnen enkele seconden bijgeschreven.

3. (Bel)tegoed code werkt niet

(Bel)tegoed codes zijn uniek en kunnen daarom maar één keer worden uitgegeven. In combinatie met de juiste provider zou de code altijd moeten werken. Mocht het je toch niet lukken om met de code je beltegoed op te waarderen, dan adviseren we je om de opwaardeer instructies te raadplegen. Op deze pagina staat per provider omschreven welke handelingen je moet verrichten om je beltegoed op te waarderen. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met je provider.

Informatie over het inleveren van gift card en entertainment codes is te vinden op de specifieke pagina van dat product.

Mocht het niet lukken om de code in te wisselen voor je tegoed, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

4. iTunes Code werkt niet

De iTunes Code die je bij ons koopt wordt eenmalig uitgegeven en zou altijd moeten werken. Lukt het toch niet om de code in te wisselen, raadpleeg dan de iTunes Code pagina. Hier hebben we uitgelegd hoe je de code kunt inwisselen. Nog steeds problemen? Neem dan contact op met de Nederlandse support afdeling van iTunes via iTunes support.

5. Opwaardeercode op iPad zetten

Je kunt eenvoudig beltegoed op je tablet zetten. Om te internetten op je iPad volg je onderstaande stappen:
  • Klik op Mobiel Data
  • Sim-Apps
  • Opwaarderen
  • Voer je opwaardeercode in en klik op zend
Staat je vraag er niet bij?
Heb je een andere vraag of opmerking?
Neem dan contact met ons op.